Džabe prave.
Printable View
Džabe prave.
Koliko je Karuso bitan igrač za OKC to je nerealno.
Sprda se sa Webijem i Kestlom.
Koje iskustvo i znanje.
Teško da će San Antonio ponovit ovako loš meč a da će OKC ovako pogađati.
6 dvocifrenih igrača.
Моји да заврше сјутра акобогда, а ови да се крљају још неђељу дана. Па да видимо може ли се што.
Колико смо три деценије без неких успјеха, све ми кроз главу пролази како ћемо ми бити ти који први губе 3:0 серију. [emoji47]
Vrlo samopouzdanje iz tebe štrcka @avet [emoji23][emoji23]
Nocas ipak dajem vece sanse domacinu, metla bi bila i previse ali za seriju ne brinem. Ako me demantuju sve im prosto.
Evo iz glave i bez gugla... Charlie ward, allan houston, latrell sprewell, Marcus camby and curt Thomas likes this
И још, да ћемо гејм 7 изгубит дома са неким шутем за 3 типа Кавај или Хали, или промашај типа Јуинга против Индијане 95те. [emoji2962]
Kad izvadim kristalnu kuglu iz sifonjera pise finale na njojzi. Zna nekad da se sali ali ne djeluje da je u tom mode-u :))
Metla? Znam da je tek druga cetvrtina ali bas osjetno bolje stoje knicksi..
Kaznena ekspedicija.
na takvog igraca se trosi pet pikova, a ne nekakvi goberti i *****materine.
sramota za onu sprdnju od cetvrtog faula sto su svirali townsu. kad je zadnji put centar zavario windmill?
ah, ne znam sto bih ti rekao za taj dio terena. dosta percepcije da je los defanzivac potice od toga sto je vazda kuburio sa faulovima, da ne kazem da mu sudije nisu dozvoljavale da je igra, ali reci cu upravo to. na svaki glupi faul koji napravi bi mu po inerciji napakovale jos jedan koji ne sviraju nikome u 5 utakmica, kao ovaj sto sam pomenuo. ne znam sjecas li se cetvrte utakmice protiv sixersa, i probaj da objasnis nekome kako je u prvom poluvremenu towns imao 3 licne prije nego embiid 2.
NBA Finals!
One possesion at a time!
Мислим да нијесмо без шансе, упркос јокашевој прогнози. [emoji6]
jbt, nesto sto se zove jalen duren je u najboljim petorkama lige ispred townsa. koliko ljudi koji glasaju za te nagrade nemaju pojma o basketu.
da te malo ispravim, ne zamjeri - Не знам који играч има мање поштовања од стране судија.
zn'ci knicksi zatvorili 3 serije sa ukupno 118 poena razlike, u svakoj od 3 su vodili po 40+ razlike.
Тражим 3 карте, за мене и ђецу. Ево најјефтиније. Опште лудило. "Еа"!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4b650bd4cb.jpg
Ako sad ne osvoje, prebaci se da navijas za Filu.
Kad udju u finale bar ces ih uzivo gledat :D
kazu da apetit jos vise poraste posle prve titule, no ne bih ti znao...
nesto sad razmisljam, ko god da prodje ovamo, em ima prednost domaceg terena, em ce se tesko bacati TD pasovi iza ledja odbrane kojima se stvarala prednost.
Knicks in 6! [emoji6]
Чак ми јев драго да ћемо ући у серију као underdog.
Али ово што су урадили 3 серије заредом не може бити пука случаност. Па нека многи кажу да су противници били нижеразредни, ипак су ПО екипе.
Окончати све 3 са стране са..
Атл - 51 разлике
Фил - 30
Клив - 37
Вјерујемо. Само хладне главе.
Nadjite post sa pocetka godine dje sam rekao da ce da se desi. I volio bih protiv wembija. Svadjam se sa okolinom da ce da ga unisti KAT
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Niks in siks je bio slogan onomad protivu San Antonija, ne bi ga ja ponavljao iz sujevjernih razloga
Ne mogu Ameri bez nekakvih slogana.