treba mi program da internet konekciju (usb modem) na lap top mogu da koristim preko wi fi na telefon i ostale uredjaje koji imaju wi fi! nadam se da sam dobro objasnio :)
Printable View
treba mi program da internet konekciju (usb modem) na lap top mogu da koristim preko wi fi na telefon i ostale uredjaje koji imaju wi fi! nadam se da sam dobro objasnio :)
Treba da kupiš 3G ruter.
To što bi ti na windows ne može.
Možda na linux
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Probaj ovo http://www.connectify.me/
Ili http://bit.ly/TGqwJf, pa redom
i mene zanima dje mogu nac taj ruter jer sam i ja probao sa nekim programima al nije islo!
Drug mi ima laptop HP i nije ga palio 10ak dana i krenuo nocas da ga upali pise mu "No bootable device-insert boot disc and press any key" sta moze biti?
MOzda se zaledio hdd pa nece da mrdne kapi.
Kako cu napravit da mi F1, F2... budu ti tasteri, da ne moram da stiskam Fn dugme svaki put, ako ocu da mi F1 bude F1, a ne smanjivanje brightnessa? HP 630 laptop
U biosu postavi da su ti funkcionalni tasteri
A ako nesto pokvarim, ja sam cuo da je BIOS opasna stvar za cackanje? :) :) :p
Radi kako ti se kaze !!!
Ima li jos ko problema sa youtube-om? Izmedju ostalog, kad hocu da skocim na neko vrijeme sve sto se ucitalo se prekine i onda se ponovo ucitava, bilo da je ff ili rw u pitanju.
Mozda je do Adobea.. Mada to se odmah pocelo pojavljivat sa ovim novim jutubetom:D
C-Media-AC97-Audio-Device moze neko da mi nadje trazio sam ne mogu ga nac ubih se...
Operating System
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
CPU
Intel Core i7 3610QM @ 2.30GHz 49 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
8.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)
Motherboard
LENOVO Product Name (U3E1) 48 °C
Graphics
Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz)
NVIDIA GeForce GT 640M LE
Intel HD Graphics 4000
Hard Drives
466GB TOSHIBA MK5061GSY (SATA)
Optical Drives
PLDS DVD-RW DS8A8SH
Audio
Realtek High Definition Audio
Ja prvo malo da se pohvalim sa novom masinom ;) Lenovo Y480
A drugo da pitam sto da radim sa grafikama? U bios sam stavio switchable al on i dalje prikazuje ovu integrisanu pored nvidie.
Gasi se sestri lap top sam od sebe nakon što se na par sekundi pojavi plavi ekran "smrti".
Reinstalirao sam OS prije neki dan. Nije do njega izgleda.
Ako se plavi ekran nije pojavljivao tokom instalacije, najvjerovatnije da je naknadno instaliran neki software ili hardware koji dovodi do konflikta. Moze biti od programa za mobilni do nekompatibilnosti rutera ili programa za ruter (ako ide preko usb-a)... Pogledaj sta je sama instalirala i u kom programu joj se to dogadja. Kuler na procesoru najvjerovatnije da nije jer bi prilikom instalacije pokazao bar jednom plavi ekran...
Ne ne, dešavalo joj se prije reinstalacije, pa sam mislio da je do toga, međutim nije jer joj se opet i sad dešava.
Najčešće se desi kad se otvori više tabova u Chrome, kad se čeka da loaduje Word, Excell i slično.
Moje laičko mišljenje je da je hardver problem, samo ne znam koji dio.
Ljudi desava mi se da mi nesto ibacuje video sa youtuba ili da mi gasi browser, sto bi to moglo bit?!
Jel ti ovo hoceš da ugasiš integrisanu skroz? Integrisanu ti koristi za rad sa manje zahtjevnim aplikacijama i čuva bateriju jelte, čak mi se čini da je ona u sklopu procesora (činii mi se) nvidiu treba sam da pali kad je zahtjevna aplikacija. Na desni klik na bilo koji program imash "run with graphic processor" pa ručno da izabereš, a ako ti je.. ček ček aaaaaa :D a ti si se pohvalio konfiguracijoooom, problem ti je to što ti u Windows expirience index računa slabiju grafičku pa ne možeš da se furaš aaaaaa xD e tu ti ne mogu pomoć :P šalim se ofkors, nije valjda to u pitanju :D Imaš i u nvidia control panel pa u 3D settings pa u global settings prefered graphic processor pa umjesto automatic stavi nvidiu, ali nema potrebe da maltretiraš comp da je koristi uvijek ako već ne želi, budi džentlmen ;)
Ako je toshiba laptop... 90% drajver od grafičke, skini driver sa oficijalnog sajta, nemoj najnoviji... u stvari koji god da je prvo skini drajver od grafičke sa support sajta.
ako nije toshiba laptop ili je ovih ostalih 10% od toshibe... može da bude najprije hdd, ram, punjač ili najposle a nida bog matična ili procesor.
Imam neki osjecaj da je toshiba i da je driver od grafičke...
Zašto ljudi ne daju malo više info kad pitaju nešto?
Bači taj kompjuter više, oganj u njega s problemima :D Koji ti je browser, reinstaliraj browser, pa ako i dalje gasi onda pitaj fino detaljno (koji windows/koji browser/imaš li pluginova itd.)
probaj desni klik na taskbar pa lock the taskbar, vidim da je otključan, mada ne bi trebalo da je to al eto probaj...
Kako da vratim prethodnu verziju adobe flasha? Update-ovao mi se jutros (automatski) i sad ne mogu nikako da browsujem da svako malo ne izbaca poruku "ATI driver stoped responding...". :trashcom: I kako da spriječim naredni autoupdate?
Ma samo deinstaliraj u add remove programs, a onda nadji neku verziju koja odgovara.
Riješio sam sa system restore. Samo mi još treba način da spriječim naredne update? Da pojasnim, problem je što se Chrome sam ažurira, a sa njim i flash player... A ne bih da mijenjam browser...
je li moguće da nema opcija u chrome za to, izgleda da mora ovako http://www.mysysadmintips.com/window...me-auto-update
ili lakše pomoću ovoga http://www.updatefreezer.org/
postoji li mogucnost da se iskopira kartica od rampe na parkingu, i ako postoji ko to radi i koliko trazi para?
Evo već dva, tri dana mi ne radi upload na uTorrent, kaže Port is not open (you are still able to download). Kako to da riješim? Podešeno mi je Current port na random 0 i Automatic Port Mapping.
source:http://www.utorrent.com/help/guides/connection-setupQuote:
Manually forwarding a port
If UPnP/NAT-PMP is not available or does not work, it will be necessary to forward the port manually. A forwarded port is needed for any P2P client you use, not just µTorrent. Since we want to forward a single port, we need to set the listen port for µTorrent:
- To set a single port, navigate to Options > Preferences > Connections
- Click "random port" once, and note the port number provided. This will be the port number you will be forwarding in your router. (You may also assign a port number of your choice)
- Uncheck "Randomize port each time µTorrent starts." The port number will no longer change each time µTorrent is started.
Imam lap top ASUS K50IJ Konfiguracija : Procrssor celeron(R) Dual - Core CPU T3000 @1,80 GHz 1,79 GHz Ram 2,00 GB System Type 32-bit Windows 7. Mobile Intel(R) 45 Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Kad upalim komp grafika je poremecena sve bude uvecano,ili iach pad ne radi.Onda moram restartovat komp i onda se unormali.Do cega moze biti?Hvala unapred.
Jesu li drajveri up-to-date?
Koristim chrome, kako na mail-u ponistim mailove koje stizu od cdm-a, tviter-a i slicno, dosadni su..
blokiraj adrese posiljaoca u mailu.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2