pogresno se izrazio, mislio je na termine.
termina jedva da je bilo zadnjih mjeseci. sad, kako ih daju, to ne znam.
znam 2 obnovljene za starije zene, ostalo nista.
Printable View
pogresno se izrazio, mislio je na termine.
termina jedva da je bilo zadnjih mjeseci. sad, kako ih daju, to ne znam.
znam 2 obnovljene za starije zene, ostalo nista.
U BG ne moze CG pasos. Kolega mi kaze da su im tamo termini tek mart 2023.
Pomorci mogu preko maila da dobiju termin
I da li su isto na 3 god bile te B1/B2? Cak ih dobiju besplatno ako sam dobro cuo :)
U BG nije moglo za B1/B2 vize kada je kod nas bila zatvorena ambasada.
Za C1 i slicne vize se moglo zakazati termin kod nas.
priustih sebi ovo iskustvo iako sam mogla da odem bez njega, ali posto sam ja bolesna u glavu, dijagnoza mi nije dala da tek tako iskoristim tu benefit. a opet, prateci temu nekoliko mjeseci, gurnuh se i eto. misljenja sam da pomoc ne mogu biti nikome, jer svaki korak vec postoji na internetu i u okruzenju, a opet je, cini mi se, sve nekako individualno. za one koji idu iz razloga za sta ta viza sluzi, samo mogu reci da budu iskreni i prirodni, a ovim drugima nemam sto za reci. prije mene je odbijeno cetvoro, jedan je na prvom salteru dobio broj uz napomenu da postoji mogucnost da mu dodatno traze nesto od papira i jedna djevojcica je dobila vizu. pretpostavljam da su svi bili tu za turisticku. nesto sto mi se ne svidja je sto svi svakog slusaju i neprijatnije mi je bilo u trenucima tudjih intervjua nego mog :rolleyes: ja sam izresetana svim pitanjima i potpitanjima vezanim za ista i sad kad vratim film, meni je to izgledalo kao da kad sam polagala gradsku voznju pa sam dala gas da sto prije zavrsim krug, jer je sva paznja covjeka iz mupa bila usmjerena na mene. zao mi je one koji su stvarno mislili da proputuju, a odbijeni su iz nekog razloga, eto.
Cekaj, jesi li odbijena?
no, nisam.
A znate li možda kad se objavljuju rezultati zadnje green card lutrije? Obavještavaju li na mail sa koga je aplicirano? (smaram znam)
Guzo, neka je srecna viza. Tacno je da na netu postoji dosta informacija, ali me interesuje sta mislis da je tebe odvojilo u odnosu na ostale koji su odbijeni? Osim iskrenosti i prirodnosti, naravno :D
Zedd, rezultati lutrije krecu pocetkom maja. Ne mogu se sjetit da li stize na mail obavjestenje, ali mislim da ne.
hvala. nisam rekla da je mene bas to izdvojilo, to sam rekla na osnovu onoga sto sam ja cula tamo sta i kako ljudi pricaju u odgovorima. ja ne bih "pala" na neke price i nacin govora. a sto se moje vize tice, nikad necu saznati da li sam dobila vizu zato sto sam preko esta-e vec mogla da odem ili sam zadovoljila kriterijume app, intervja ili cega vec.
generalno mi je misterija nacin odabira slusajuci i citajuci sva iskustva.
Mislio sam da trazim vizu ali ne bih da radim vakcinu s obzirom da izgleda polako se mjere ukidaju svuda….
Znaci fora mi je mogu li kako u ambasadu sa covid testom ili nesto drugo..
Pa ako je dobijem da se pelcujem nije problem…?!
Rekose da ne traze samo pitaju imas li pa ono na blef imam i da se ufatim za dzep kao tu mi je…
Bzv mi da uzimam a ne znam oce li me pustit da putujem…
mene niko nije pitao za covid
E to je korisna info. Hvala
Kakvo je stanje sa B1/B2 cekanjem na termin? Vidim na njihov vladin sajt da je 45 kalendarskih dana... a u praksi...? idem sredinom jula.
ako si uporan, mozes naci termin i za 2 i za 20 i za mjesec dana.
Htio sam aplicirati iz kuce, zna li neko kako da napravim sliku iz Iphona, da uplodujem na sajt, koja je velicina, spec?!
Zavrsih sve i sacuvah na mail.
Sta sad pratim i kad se ako bude otvorio termin, moze li link i upustvo sta treba… prvi put aplicirah…
Hvala
https://me.usembassy.gov/me/visas-me...sm-visitor-me/
U sustini popunis DS160 https://ceac.state.gov/genniv/
I onda zakazes termin preko https://evisaforms.state.gov/Instruc...lingSystem.asp
Zavrsio sam sve, sad imam taj kod na emAil i cekam slobodan termin kojeg nema od Januara rekose…
Jel dovoljno pratit jednom dnevno taj sajt?
Zna li se kad se moze ocekivat sto novo oko termina…
Provjeravaj nekoliko puta u toku dana. Nema pravila
Trazim tj tu sam naveo za 10 maj ali mrka kapa brate…
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5db26e6b9f.jpg
Evo danas mi pobjeze ovo svaki dan gledam po 3-4 dnevno i danas zakasnih…
Sad Boga pitaj kad ce vise otvarat….
Za sekund je ovo planulo. Baš je teško ugrabit termin.
Kad su izbacili zna li se, koliko je trajalo? [emoji57]
Oce li bit vise za April?
Prijepodne su otvoreni termini. Kolega mi rece da je za manje od pola sata sve bilo popunjeno.
Sto se tice novih termina, jedino ako imas interne informacije iz ambasade [emoji846]
nema tu po 3,4 puta na dan. to jedino da te golub poprska pa da tako ugrabis.
stranica otvorena cijeli dan i klikanje do isteka sesije i opet. ako ti je bas stalo.
za par minuta ode dan termina.
i pored popunjenih termina znaju da otvore opet iste dane.
izbacili su obavjestenje za nerezidente da mogu samo srijedom da zakazu, ostale dane ce ih odbit.
Ostavicu KOD agenciji koja to prati, pa kad mi zakazu casticu ih nesto…
Stalo mi je… trebalo mi je na svadbu 15 maja :(
Ispustio sam idealnu priliku, daj boze da puste nesto do maja….
pustice opet. ja sam recimo gledala 24.01. da pomjerim 2 termina zakazana 27.01. za bilo koji posle, a oni ponovo otvorili 27.01. 4 termina.
za sebe sam sa sredine marta pomjerila za pocetak februara.
samo treba biti uporan.
evo vam 29.03.
Hvala guzo. Ugrabih termin drugarici. Spašavaš [emoji3]
bravo! ugrabih i ja kolegi, da ne place ovuda.
kad grabite termine, idite odma na poslednji vremenski termin jer odma svi krenu od 9h
Hvala jos jednom, duzan sam rucak ako dobijem u suprotnom samo kafa [emoji23]
ja bih voljela da je svi dobijete. sto se mene tice, allah ce mi vratit, a ti nekome drugome sutra ucini