ne bih umio na te parametre poentirat, podjes vidis popricas. ja sam po prepopuci 2 ljudi sto je radilo lagunu i klija...ja to vidim u 2 recenice ako mi pocne pricu i prepotentno ponasanje pozdravim ga brzo...
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
Printable View
ne bih umio na te parametre poentirat, podjes vidis popricas. ja sam po prepopuci 2 ljudi sto je radilo lagunu i klija...ja to vidim u 2 recenice ako mi pocne pricu i prepotentno ponasanje pozdravim ga brzo...
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
http://www.forum.cdm.me/attachment.p...371199&thumb=1
CD CHANGER EMULATOR uredjaj koji se kaci na fabricki auto radio na mjesto CD sanzera ,dobijate mogućnost reprodukcije MP3 fajlova sa USB memorije ,micro SD kartice i aux IN....
prenos signala se vrši potpuno digitalno tako da kvalitet zvuka ostaje isti!!!
cijena 50,00 sa ugradnjom - PODGORICA.
Kakvo katastrofalno iskustvo sa Alliance servisom, majko mila...ne znam sta mi je trebalo da podjem tamo , nego ...sad je kasno...sam sam kriv.
Poslije udesa, kasko osiguran, odlucim da povedem auto u "ovlasceni" servis, da bi ga KAO napravili kako treba...naprave oni auto, sklope sve kako je i bilo, ali moju sugestiju da POSEBNO obrate paznju na klimu, oni su ....zaboravili, iako GAZDA kaze da oni nista ne prepustaju slucaju :s
Uzmem auto...pocnem da ga koristim...i poslije nekoliko dana klime NEMA...povedem ga i kazu mi da je crkao kompresor i da je novi 1200 eura :)
Na moje pitanje zasto to nisu primijetili i zamijenili kada su popravljali auto - odgovorio mi je GAZDA da je tada sigurno bio ispravan, i da mu je jednostavno DOSLO VRIJEME da crkne :)
Pravi odgovor od gazde :)
Na moj komentar da je , prilikom dovozenja auta (udes se desio u BGD-u) u Cacku zamijenjena remenica na kompresoru i kais, i da se MORAO prekontrolisati kompresor, jer su i cijevi bile za zamjenu , GAZDA mi je odgovorio:
" Na sastanku sam , pa cu vas zvati kasnije" ....tj. nikad ;)
Tako da ....pamet u glavu i izbjegavajte Alliance u sirokom luku ;)
Da vidimo sta ce inspekcijske sluzbe da urade, pa javljam :(
Sto se novih renola tice, znam momka koji radi u Alliance i kaze mi da kad neko dovede auto na servis samo pitaju koliko je presao km i odmah znaju sta je crklo.
Pavicevic ih salje kod Vidovite Zorke na obuku ? :)
Ljudi sta imate da mi kazete o scenic 1.5 dizel ili megan isti motor? u nekoj ideji sam da uzmem nesto drugo i nekako mi je to favorit za sad zbog mojih uslova.
Ako si u mogucnosti gledaj 1.5dci 105ks ali oni su poceli 2006 sa restajling modelima senica i megana..
treba mi mali potrosac u svakom slucaju a imaju li kakvu manu generalno oni? Vozio sam forda 9 godina pa mi treba nesto porodicno mali potrosac a da nije malo gradsko auto pa zato je za sad interes na ova dva modela a 2006 mi je malo skupo za ono sto imam pa ...
Generalno imaju velike mane :) Motor sam po sebi i dizne.. Da se ne ponavljamo pisano je skoro u temu "Pitajte" o 1.5 motorima.
cetvoro ociju i majstora pod ruku pa kad nadjete nesto naocito, br sasije i u ovl. servis provjeri istorijat vidi jel kilometraza na nekoj logicnoj brojci u odnosu na poslednju posjetu ovl.servisu, sta je radjeno do tad,blize li se servisi sta treba da se ulaze i u odnosu na to ponudi para prodavcu
evo procitah malo ovdje i na druge forume. daj preporucite onda neki dizel za 3.5-4 hiljade, pa da vidim sta je cinjet. naravno i manje ako ima kakav best buy
To je to hahaah. Pa tamo treba ici samo da ih napusis kuVca...
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
U ovlashtene servise ne rade majstori nego monteri
Bas ne znam dje vam crkavaju toliko kola. Kod mene se voze dva megana 2006 god. Jedan 105 ks (njega sam vozio 4 godine), drugi 85 ks (on je 5 godina kod nas) Ni jednom nista crkavalo nije od ovih stvari. Znaco nista dizne, nista pumpe, nista zamajac, fap filter ....
Ne znam sto bih vam rekao sem da je kupljen jos jedan Reno Scenic 2011 sa kojim sam za sada zadovoljan, sto ne znaci da ne moze sjutra crc (kao npr drugu nova Toyota Avensis iz salona na 20.000km)
Daleko da je Reno najbolje auto ali za pare sto ga kupim dobijem mnogo vise nego kod vecine...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Dobijes najmanje.
Ma ajde, ostavi kvarove...onaj osjecaj da vozis Reno...
Isti osjecaj kao da te neko vuce hrapavim asfaltom.
Ja vozim senika 1.5 2006 godiste 60 kw.malo je mrtav po gradu.nikad problema sa njim.a ovi sto pricaju za dizne i pumpe, voze na zestoku rezervu pa im je vise mulji u dizne no goriva normalno da ce crc.sipas brate po rezervoara i stalno ga drzis na toliko, nikad problema.daleko od toga da je sad reno neko cudo ali nema auta koje nema problema samo kolko ko ima srece da kupi kantu ili dobro auto...nema tu mnogo filozofije 👓otvoriti 4 ociju pri kupovini.i opet nisi siguran sto si kupio
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Kad poceh da citam ovo malo je mrtav po gradu, reko e bas da vidim dje ce da ga pofali dje je zivahan :)
Srece mi kad sjedem u megana patku osjecam se sigurno level biciklo. Svaki put je osjecaj kao da sjedim u olasticnu stolicu onu i cekam da pukne. Sve plastika. Sve pucketa ono uh. Vazda imam zelju da obucem odijelo za motor i kacigu da stavim.
E prodah jednog koji je presao bio 140k i ti top bio na oko. Ali i dalje je pucketalo i dalje sam se osjecao kao da sjedim u kantu od jupola onu od 25kg ;) brate u onu E klasu iako je 99 godiste sjedes i okruzen si onim mahagonijem i sa masu drugih materijala i osjecas se nekako sigurno. U megana se osjecas totalno drugacije.
Poredis li ovo Megana i E klasu zivota ti?
Lagano cus :D
pa valjda iz toga razloga e klasa košta 30k a megane 12ek... nisu za uporediti ni po čemu... i ne prodaji to
Jeste ali megan je npr 2006 a e class 99. Nego eto. A prodaje se ne zna se zasto. Kao mnogo je 2 auta.
Pusti djaola ...
Bolje bjezat o' dja'ola
Kakvi su Amfi i Fabia, hejteri Renaulta !!!
Amfi, evo ja imam Renault Modus 2007-dmo godishte, preshao 80k. Nishta ne shkripi i ne shtrchi i ne chuje se nikakav neprijatan noise u autu sem pomalo neshto nazad kao zadnje staklo ili slichno. Vrlo vazno.. Auto ima plastike shto jes jes, a sicevi su veoma udobni i uopshte nemam osjecaj ka da $edim na plastiku ili ka da se vozim u kanti Jupola. Mozda ja ne primjecujem dobro stvari? Neshto mi promiche? Fabia?
Super auto za neshto malo vishe od 11-tak hiljada eura (cijena novog vozila)
Ko umije da cuva, pa onda i odrzava auto nikad ne bi trebalo da bude nekakvih predrasuda oko toga bedza.
Meni ovo govance svaki put kad ga dignem na tri tocka kao da zvace nesto ...
172/182 je jedan od rijetkih Renola koje postujem tako da nemoj mi uporedit to sa ostalim kramama.
Bolji i od RR-a
Sto je RR ?
Rolls.
Imam problem sa Renault Meganom DCI 1.9 2004 godiste. Poceo je opasno da trosi ulje,na zadnjih 2000km je potrosio komplet ulje. Motor nije mijenjao zvuk, ne dimi, ne kaplje nidje. Potrosnja goriva je ostala ista,vuche isto kao i prije,nema razlike u voznji osim sto se pali Service lampa i kad provjerim ulje na minimum je. Zna li neko sta moze biti? i koliko kosta?
cujes li turbinu da sisti kad ga rebnes preko 3000 obrtaja?