aooooo...ovaj sumaher nije normalan...cini mi se da vise nije problem u formuli nego u njemu...
Printable View
aooooo...ovaj sumaher nije normalan...cini mi se da vise nije problem u formuli nego u njemu...
Shit... Rosberg jedan odlican krug i izbaci NAJVEĆEG iz Q3...
ovo je rtl, oce li i sjutra biti tu:)
Ne znam za sad, bice neko obavjestenje u toku dana :)
"najveci" opet odlican :lol:
ovo je rtl, oce li i sjutra biti tu:)
Vettel opra, sve po starom.
NAJVECI je imao odlicne sektore, ali *****ri u Benzu su ***** smdljive.
Kakva stoka Bozeeeee....
Znaci ne mogu da vjerujem, frajer ima 1.37.000, osmi, vide da imaju jos 3-4 vozaca koji ga mogu oborit a ovi nista, stede gume.
McLareni - MRAK!
u pravu si Rozberg kreće iz prvog reda, baš je Šumi podbacio. kakvo shit od bolida..
dobro je da je MKL blizu dako sjutra Luis "pomete" Fetela, Baton voli ovu stazu dajem mu prednost u odnosu na W, Ferari očekivano !
Ovaj vikend svaki put je bio brzi od Rosbyja, osim sad kad su ga ovi zajebali sa gumama i timingom:
Trening jutros:
http://img6.imagebanana.com/img/apqhe0c6/Capture.JPG
svaki put gledam formulu zbog sumija...fino me jutros iznenadi u Q1 mislim borice se mozda i za prva tri mjesta kad ono...sumi tek startuje sa 11-og mjesta...:(
E, frajeri u Benzu, isto kao prosle godine, mada danas su tako zajebali i druge (Ferrari Lojzeka i td).
Cekaju zadnji trenutak, dok recimo McLaren ili RBR stalno van, A IMAJU NAJJACE BOLIDE, a ovi sa +2 sec spavaju u pit lane.
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah baby!!!! kakav zadnji krug izvuce, nerealno!!!!! Doktor!!!!!!
Ma kako ne,doktor nauka,strasno je sto se radi od formule i prije je bilo dominantnih timova,ali ovo je vec bezobrazluk,Fabija daj slike da vidimo koliko je spusteno krilo
poceli su da razvijaju bolid polovinom prosle sezone i opet nista, koliko su se samo danas mucili sa baalnsom na hardu, nekoliko puta obojica su jedva ostajali blizu idealne linije u onim posljednjim kurgovima kada su se probili u prvih 18, mislim shvatam da je RBR napravio opet sve super zahvaljujuci aerodinamici prije svega, ali da oni ne mogu uci u okviru sekunde, ne moze samo fleksi krilo biti krivo !
Smao fleksi,jesi li vidio koliko je spusteno Red Bulu i Meklarenu,a Ferarijevo nista i razlika odma sekund...
ali dje benz gubi sekundu u odnosu na Ferari, to mi nije jasno, a fleksi krilo je i prosle godine bilo onakvo mogli su kopirati nesto a ne samo gledati , ne ? :)
Kaznice ih,vidis li sto se radi,ovo je postala jedna obicna sprdnja od takmicenja!
ne vidim kako ce ih kazniti , sjeti se prosle godine kako su povecavali tezinu tegova na krajevima krila tokom testova i opet su ih sve prosli :P
zasto bi ih kaznili?
Nema kazne, Ferrari oce da ide sa pull rodom i onda njima spojler ide gore.
Ovi idu sa push rodom i spojler ide dolje.
Jedva cekam da cujem intervju, mozda je imao problema sa DRS-om.
Stvarno mi je fascinanto kako prolaze testove,ali oko ne vara,pa oni su toliko blizu asfaltu da je to nevjerovatno,a sad i Meklaren,mada nije to to ipak.Nije ni mas damper bio nelegalan...
http://i17.photobucket.com/albums/b7...ster/r5jla.jpg
Nisam gledao Q1 ali Q2 je bio dobar, a i telemetrija u Q1 i Q2 je ful OK.
Jednostavno nemaju brzinu i bok.
Ako bude Kise, svi McLareni (koliko god da ih je) na podijum.
FIA je sjajna!Quote:
We don’t have to pass a McLaren test, we have to pass an FIA one, and it complies fully with that
http://www.yallaf1.com/2011/04/08/re...exi-wing-saga/
Mercedes je puz,zasto je puz ne zna ni Bron
Brawn se ne bavi direktnim razvojem bolida, i to je problem.
odavno je vec jasno i ptice na grani to znaju da nije red bull tako dobar nebi ni fetel bio to shto je,isto tako je i kod shumahera sad kad nema bolid dobar i on je trubadur.
Pa ni Isus ne bi bio brz sa nekom kramom, recimo sa HRT.
Ali bi sa Mercedesom.
Da, sa Mercedesom koji je 2 sec sporiji od najbrzeg.
Ruku na srce, krenuli sa razvojem bolida sredinom sezone i opet kita, ovo je bad.
Evo i potvrde, DEDA je imao (a i klinja) problema sa DRS-om:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...cedes-drivers/