Originally Posted by
cossack
vrbas-nikšić,
uz svo poštovanje , ja tamo,KOD OLJE, nikad, za nikad i opet nikad , ne bih iznosio stavove o tako bitnim pitanjima jer ih apsolutno relativizuješ..takav je slučaj sa svim tekstovima objavljenim u DAN-u ili tako nekim glasilima.
o građanskoj hrabrosti,mojoj ovaj put , nećemo...nikad mi nije falila,pa ne fali ni sad.irelevantno za naš razgovor.
medojević mora ubijediti nekoga izvanka da je dovoljno sposoban biti njihov saveznik, da će ispunjavati naloge u raštanj državi i oko nje , i tek tada može doći do smjene vlasti u CG. ovo je premali sistem da ga jedna tako iskusna ekipa ne bi mogla držati pod kontrolom uz prerogative vlasti kakve ona ima.policija,tajna policija,sudstvo,tužilaštvo,pare, STRANI FAKTOR.
da nećeš mijenjati đukanovića sa mandićem,rankom kadićem i pecom popovićem ? bez para i dinara, bez strategije , bez jedinstva !!??
CG nije demokratska država u kakvoj bih ja volio živjeti. ja bih volio živjeti u danskoj ili norveškoj,kanadi, USA...ali živim u CG. zato,pošto poznam bolje svijest građana i realne mogućnosti , znam da je medojević premali kapacitet za smjenu režima.
nažalost , nema ni puno boljih...
kad kosovo postanme dio UN , tada možeš očekivati akciju ili nalog od stranaca da se milo povuče. dotad, treba preživjeti sve ovo...