Kako bilo usput ? Kakvih problema si imao ?
Radi li se tunel ispod Graza jos uvek ?
Ima li murije usput... ?
Printable View
Kako bilo usput ? Kakvih problema si imao ?
Radi li se tunel ispod Graza jos uvek ?
Ima li murije usput... ?
Hvala Bogu da si dobro putovao pa lako za drugo!
Jesi došao Golf dvojkom?
42 sata??? Aok aok aok sto je to bilo brate mili. :devil:
Nije to nista, ja sam prosle zime samo do Beograda isao za nesto ispod 12 sati. Ipak su kod njega u pitanju hiljade i hiljade kilometara :)
A sto bi sa okupljanjem? :lol:
Izgleda da ništa!
Je li znao ko za ovu auto kros trku sto se danas vozila na stari aerodrom?
Da nije ko to gledao? Ili mozda ucestvovao:D
Ja sam gledao auta koji su izašli na asfalt i vidio sam nekoliko automobila koji su se trkali!
Nemam pojma...ja prvo nisam znao za tu trku jer bi išao da vidim!
trku je organizovao moj stric sa ostalim entuzijastama (trkacima i obozavaocima automobilizma okupljenih oko karting kluba podgorica)Quote:
Originally Posted by X3M
ova se pokazala uspjesna najvjerovatnije ce biti jos koja
a ako bude ja cu da vozim jer sam i sad trebao da vozim crnog golfa 1-cu koji je pobijedio (ali ga je stric u zadnjem momentu dao drugu deju tomanovicu)
nisam vas obavijestio blagovremeno jer je sve visilo u vazduhu do poslednjeg momenta
ali ako sledeca bude bicete obavijesteni
Sto ga ne doveze ovamo prodaces ga za 700 trkacki 8)Quote:
Originally Posted by Cakir
2Fast, banovan si! :lol:
E pa javi za sledecu na vrijeme, pa da dodjemo da te gledamo :)Quote:
nisam vas obavijestio blagovremeno jer je sve visilo u vazduhu do poslednjeg momenta
ali ako sledeca bude bicete obavijesteni
Ja sam slucajno za ovu saznao preko oglasa na monteni cini mi se al je bilo kasno da tada idem
ma znash kako jeQuote:
Originally Posted by X3M
to je drustvo njihovo neko trkaci i ostali
stalno su uvece zajedno pa kroz pricu ocemo li ovo ocemo li ono
oni bi sve organizovali ali opet zivimo dje zivimo pa malo tih ideja prodje
ali ovako se desi svaki da poneki doprinos i na kraj napravi se za male pare spektakl veci nego brdske trke koje su postale ziva monotonija kao i cijeli motorsport u scg
ista ekipa na celu sa mojim stricem je organizovala glavu zete i proglasena je za najbolje organizovanu trku u scg (brdsku)
jer su to ljudi koji obozavaju ovaj sport i gledaju da ga ucine dostupnim svima i da naprave nesto zanimljivo a ne da sklapaju pare na svaku stranu
i zato cesto im puca i po dzepovima
Novosti iz BG-a:
Znate lika sa Grand show, Đani,tako nešto, mali zadrigli, ovo ono, masni :burp:
E vozi Hummer H2, žui švajcarske table! Kad ga viđeh, zamalo ne umrijeh od šoka za volanom! :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
A jesu oni baxuzi ne boj se. Zive u extra velikim kucama imaju extra nakit i extra automoblie. :devil:
ispadose da bolje zive od 50 cent-a i kompanije
taman tako!
Ima li sto gore kad vidim ove bogatase kako natezu ova nova kola pogotovo ove TDI ne umiju da ih voze i pocnu kola 4-5 godina stara da dime kao lokomotiva. E svakakvi li imbecili dobijaju kola zali Boze
Kako neće da dimi a nikad nije sipao aditiv a nafta je katastrofa, više ima sumpora nego nafte!
Vidjeh Hummera prije neki dan ja idem pored stadiona Zabjela dje su 4 trake on citavu traku zauzeo ima mozda po par centimetara sa strane a vozi laganica 40-50 :lol:
A cist je vidi se da je tek sa terena stiga :lol:
Vozio sam Hummera u USA, tamo ih ima kao kod nas Golf II, najviše su žuti, voze ih ljudi koji žive tamo gdje nijedan drugi ne može da se popne od snega i leda, bučan, masivan, komforan, neudoban, trese i ljulja se...
Teži svega 3 000 kg, ima 340 ks!
NSX, i tebe sam vidio neki dan, voziš Accorda jel, negdje 88-89?
Da nije ko od vas kupio ovaj novi Top Speed (sa M6 na naslovnoj strani)?
Interesuje me sto ima na taj dvd sto dolazi uz magazin
Sjutra idem za njega!
Srecna nova ,sve najbolje...... :wink:
To ti je film NACIONALNA KLASA sa Draganom Nikolicem....Quote:
Originally Posted by X3M
Vijeri, ja sam mislio da nisi ziv.... :lolblue:
Da ali ja vozim bijelog a ne braon :lol:Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Znas li kakva mu je Alfa dosla?? Ka ta sa njegovog awatara! :PQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Zabranitty malo si precerao ali bio si blizu nego moram te provozat da cujes zvuk....Quote:
Originally Posted by Zabranitty
Zabby, a ne no neka 147-ica iz Noviteca.
Jos ako ovako upada u krivine s njom...:)
Ja sam pomislio da nisu mozda dali dvd sa makinama koje su testirali do sad a oni ubacili Flojda :roll:
Stvarno, morao sam da kopam i da nadjem ovaj topic.
Vidim da svaki topic ide u off, pa ovdje mozemo raspravljat o stvarima koje na drugim temama nemaju mjesta.
Da, Citroen C4 je napravljen od najlose plastike, motorima crkavaju pumpe visokog pritiska, elektronika nikad ne radi u kompletu, unutrasnjost izlgeda kao kolica, zadnji kraj C4 Coupe je cista kopija Honde CRX (Citroen ne smije da kopira druge, mora biti originalan).....
Navalite....
Ali je zato novi C5 za svaku pohvalu! ;)
Listen my friend, pakne za Golfa se kupuju na pjacu, i svi ih kupuju tamo. Znas zasto? Zato sto tamo kostaju 15 eura. A da budem iskren, Golf II ne zasluzuje skuplje pakne. Te pakne, koje na pjacu kostaju 15 eura traju plafon godinu dana. Moj drug sto je prije vozio Mercedesa 190D 2.5T (znajte ga sa okupljanja) je kupio pakne za Mercedesa na pjacu, neke crvene 30 eura i trajale su.....3 mjeseca!!! Sigurno da u Roksped ima pakni za Golf II, i sigurno kostaju bar 50 eura. E te traju dosta, 5 godina, a toliko traju i pakne za 4Runnera koje se kupuju u Efel. Na pjacu nema djelova za 4Runner, to nije igracka to je auto!
Da, 4Runner (Fortuner) je smece ali to niko ne zna, to znas samo ti o dobro sto si nam otvorio oci.
Naravno, kad u postu nema smajlica.
Meni se cini da bi radije sjeo u C4 nego u 307Quote:
Samo da ti kazem ovo, C4 ima 80% djelova od Puga 307 ali u voznji izgledaju kao da nemaju nista zajednickog. 307 je 2009 Lexus LS600hL za C4.
C4 izgleda ka igracka a to i jeste...307 je fin no je bucan unutra, bar ovaj HDI u kojeg sam biJo...
C5 je bolji, udoban itd, malo nerviraju dizel motori...ali je bloody-hell ruzan ...stopovi su state of art ruznoce...i citava linija koja se kao pod lenjirom penje od prednje kraja ka 2/3 auta prema nazad...
Ne mogu da zamislim nikako da je nekome ljepsi od Puga 407...pug izgleda 5 klasa luxuznije, samo je problem sto je nekvalitetan i overall ne valja auto...
pogle samo ovaj test.. http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek - sjajno...:rolleyes: ali zato Alfa :bravo: