Son Goku
Uglavnom su pretplatu cini mi se podosta povecali,sad me sa internetom i kablovskom mjesecno kosta 19,90... A brzi su i efikasni kad treba da ugase internet, bilo vanredno stanje i nisam ni razmisljao da odem da uplatim racun od januara a onda 21-og ujutro fino krc,ugasili internet,kad sam ih zvao kazu a tako je od sad da im korisnici ne duguju nista. Ok,uplatim ja taj racun nakon par dana i zovnem ih a oni odma pitaju jesam li uplatio i dodatnih 3,80e za prikljucak interneta a to im je tamo na dugme sve , ja kazem nisam ni znao a oni me pozvali da dodjem u poslovnicu da pisem zahtjev da me ukljuce a to 3,80 da mi prebace na sledeci racun. To sam i uradio i upalise me . Stvarno su nekorektni ali nema veze.
Sto se tice kanala ,sad se nema sto krsteno prebacit, trazenje sto cu da gledam uglavnom se svodi na Nacionalnu Geografiju,Diskaveri,Vasiat Explorer i ovo sportsko sto imaju Eurosport 1 i 2 i SportKlub ,nista drugo.
Krsteni se film ne moze pogledati uvece jer Film Plus je totalni raspad,filmove non stop ponavljaju, TV 1000 nesto bolji ali nije to ono sto se trazi. Treceg kanala za film nema. Ja sam im e mailove slao preko sajta ,ono da popunim i posaljem,ne znam je li to taj e mail koji si napisao. Trazio sam im CInemanu da ubace jer je kolko mi se cini nesto bolja od ova dva gore pomenuta filmska kanala.
A sad sto oni izbacuju kanale i ubacuju koji njima pane na pamet to je stvarno katastrofa i dokaz kako su neprofesinalni.
Usput znas li kako da registrujem e mail sto nude?