RECI DA i CETIRI BOZICA su najgluplji filmovi koji su se do sad prikazivali.GLEDAJ ME,AUSTRALIA i BEDTIME STORIES trebaju zamjenu pod hitno!!!
Printable View
RECI DA i CETIRI BOZICA su najgluplji filmovi koji su se do sad prikazivali.GLEDAJ ME,AUSTRALIA i BEDTIME STORIES trebaju zamjenu pod hitno!!!
yes man je sasvim solidna komedija, ja sam zadovoljan 8)
E da, je li odgledao ko Bolta a da ima barem 20 godina pa da prenese utiske :)
dobar, ali bih ga gledao u zadnjoj projekciji da sam na tvom mjestu. Ove ranije imaju precerano mnogo djece ;)
Dobro, ta pretpostavka se podrazumijevala :) znači žejmo, odgledaće se...
Meni ona Pride and glory razocarao vise sam ocekivao od tog filma. Sto se tice Bolta kolega mi rece da je onako... bzvz
ma napushili se vutre, pa haos :p
Ti si nesto pogriješio , ti mora da si gledao ''Gledi me'' koji nijesam gledao , ali nešto što me ne vara mi govori da je pure ******.
Kad bi Woody snimio film u kojem su zajedno De Niro , Pacino , Cruise i nenadjebivi Kusturica koji pije pivo u nekom baru opet bi ispalo nešto dobro.
Woody je One and Only
Woody je cudan lik, ne svidja se on bas svakom.
au underworl extra extra moracu to gledat
Sinoć, sala 5, projekcija filma Yes Man u 22:30. Kino operater ladno zaboravio da izgasi svjetla i tako smo odgledali prvih 10 minuta sa upaljenim svjetlima (ne moram da vam pričam da se gornji dio platna veoma slabo vidi dok su svijetla upaljena) dok ljudi nisu počeli da izlaze i zovu supervizore ili već koga da se žale.
A pred početak filma upala dva momka iz obezbeđenja Delte (znači nemaju veze sa Sterom) i prošetali stepenicama sa strogim pogledima. Oni valjda predstavljaju veći autoritet. A presmijao sam se. Pozdravljam ja što pokušavaju da narod nauče redu ali je stvarno bila smiješna situacija.
Film mi je bezveze, očekivao sam ipak više.
Light motiv filma kad Dzim Keri pjeva Ledge od Third Eye Blind. Ta me pjesma vratila direktno u 1997, u neka druga vremena, druge bioskope i druge predjele. Još imam neđe taj CD. I to original:)))))
Underworld je ******.
da potvrdim utiske...odgledao sam 4 filma do sada, u 3 sale, i još uvijek nemam zamjerki, iako sam čuo još primjedbi od nekih ljudi, da im je slika bila loša na neke projekcije...znači pored toga što sam potpuno zadovoljan slikom, zvukom i kompletnim doživljajem, činjenica je da skoro svake nedjelje imaju bar 2 filma koje bih mogao da gledam i to sve relativno novi filmovi... nevjerovatno dobra stvar što smo konačno dobili bioskop!
Ja sam odgledala oko 10ak filmova, nisam imala zamjerki ni na sta do zadnjeg puta kad sam gledala Vicky Cristina Barcelona, slika je bila tj. jeste uzasna i to se moramo svi sloziti, ali to nije do njih nego do kopije koju su dobili, koliko sam cula, tako da.. sve ostalo sasvim okej
Meni se sjediste odvali sad kad sam gledao Underworld na sami pocetak filma!
Kod mene je taj dosadni film o Barceloni extra snimak iako je kupljen na ulici...
A shta fali filmu, meni se svidio, nije losh
Stvarno je los film. Prvi je super, drugi je dosadan, treci je...nikakav. Ali je bar gledanje u finom bioskopu ublazilo bol koji sam osjecao u dusi u tom trenutku. Nema Underworlda bez onija finih pistolja sto ih koristi Selena
danas sam bila na "Bride Wars" ... onako ... pff
ne sjecam se kad sam zadnji put pogledala dobru,kvalitetnu komediju !:/
Gledao sinoc Yes man, solidna komedija, samo sto je Dzim Keri omatorio zestoko...
Konacno : The curious case of Benjamin Button,bice pravo grabanje za karte :) izmedju ostalih tu je i Twilight.