ja te opet pitam da nam kazes kakve su to uvrede bile, svima odje
Printable View
I ja sam na jedan forum zamalo dobio ponudu da radim kao moderator!
Ja sam jedan nazadan forumas koji nikada nije imao ponudu da radi kao moderator i eto mozda nisam dovoljno iskusan i kompetentan, ali ako si vec toliko osjetljiva volio bih da znam koji su to forumi koji zadovoljavaju takve standarde... sunce. :)
Svakako da bi trebao da se pozavi tim problemom, ukoliko je u njegovoj nadleznosti. Ja sam moderator na podforumu za Film, te je stoga moja jurisdikcija ogranicena iskljucivo na to polje. Van Filma ti ne mogu pomoc sunshine... :cool:
E sad, problem je taj sto ti na Filmu moja pomoc nece trebat jer su tamo svi fini i kulturni i vaspitani, tako da, ako bolje razmislis, ja ti ustvari i ne mogu pomoc :D Ali sam isto htio da se javnem :)
;)
P.S: Javi se Didiju ako te ko maltretira, on stiti neduzne ovdje.
Kako Pamela Anderson u filmu Barbwire kazhe "DON`T CALL ME BABY"
Tako nasha Masha kazhe "Don`t call me sunshine" !
Move to Humor :D
privatne poruke ne interesuje administratore, tamo mozete da radit sto hocete
Nicim izazvan, pojavi se xx user, zvacemo ga junak, i izvrijedja mi porodicu. Moja reakcija? Da se zalim administratorima? Jook. Zasto? On je hrabar, pojavice se. Bez uvredljivih rijeci, samo sam predlozio da se sretnemo i da me impresionira svojim glasom. Sta se dogodilo? Jos jednom me je uvrijedio.
Epilog - junak nece da se pojavi, moji postovi, koji su u najgorem slucaju spam, se brisu, ali psovke upucene meni jos uvijek se nalaze na public-u.
I sta sad? Da citam sve te gluposti, jer mu se moze, jer je siguran iza monitora, a povanje je dozvoljeno na CdM-u?
Kad vec brisete, budite principijelni.
posalji mi link posto mora da sam previdio taj post
Ja da radim vas posao? Potrudite se. Ne sjecam se da je ispod Jal Cargo pisalo administrator, poslednji put kad sam pogledao. Bez uvrede.
Jal Cargo, o cemu se radi???
Ako ti nesto ne odgovara ti se zali i prijavi ali konretno kazi sta je i gdje se nalazi... Ocekujes da sad drugi traze nesto umjesto tebe zato sto ti tako oces sa komentarom "potrudte se"?
Spusti malo loptu covjece...
Moj ti je savet da se ne opterecujes jer je ocigledno da je ovde sve dozvoljeno.Nismo svi vaspitani isto,ili da ne kazem nismo svi ne vaspitani i prosti!Ja sam napravila gresku sto sam uopste ista napisala,video si i sam kako sam prosla,zato ti je moj savet da kuliras takve postove ili ako ti ne odgovara da ne posecujes vise ovaj forum,kao sto ga ni je necu posecivati,definitivno je ispod mog nivoa,jer nikada nisam videla vise propaliteta na jednom mestu.Komentara prosto nemam.Cak i kada hoces da pokrenes neku zdravu i normalnu temu na ovom forumu je to prosto nemoguce,jer se obavezno prikljuce i kreteni koji upropaste temu koja je mogla da bude kvalitetna.Dugujem administratoru izvinjenje,kao i moderatorima jer je moja greska sto sam uopste ista i pisala na ovom forumu,odnosto sto sam se registrovala!Mogla bih jos mnogo toga da napisem o ovom forumu i ljudima koji su na njemu,ali cemu "trosenje reci" i gubljenje vremena na ovakve stvari,opet kazem nije to moj nivo.Evo prilike da se prikljucite i ostavite svoje komentare!!!
Ja sam vidio post gdje je taj user napisao doslovce : "majke ti ga". Možete se vratiti i pročitati da sam i ja izreagovao pošto se i meni to moglo desiti jer smo ja i Jal Cargo slično pisali. A da je meni tako napisao vjerovatno ovo ne bi sad čitali jer bih bio bannovan... Taj vrijeđa što se na tom topicu afirmativno piše o Crnoj Gori, a on svašta priča tim kojima tako pišu. To je za opomenu blago rečeno.
Ah da,da ne ispadne da sam izmislila nesto,KONKRETNO:RELATIVNO MALOUMAN me je uvredio time sto mi je rekao da meni treba k***c a ne fakultet,samo zato sto sam krenula da se raspitujem o fakultetu koji me interesuje,i jos svasta nesto je pisao ali sam odmah izasla sa chata jer nisam mogla da verujem,ostala sam u cudu!!!Moje misljenje jeste da je on zaista malouman,ali ne relativno,vec je zaista MALOUMAN DEBIL!!!
Takvih maloumnika ima i po ulici, ti su malo veci problem nego takvi po chatu.
Samo momenat...
Kakve veze ima chat za forumom?
Masho, ja jos ne sretoh na ovom forumu nick RELTIVNO MALOUMAN?!
Zasto se obracas administraciji foruma ako imas problema sa kretenima na chatu?
Kao moderator foruma ni jedan jedini put nijesam bila, niti sam registrovana na cat, pa zasto bih onda trebala da snosim odgovornost sto tebe neko tamo vrijedja?
I sta ocekujes od chata? Da pisete o filozofiji i umjetnosti? Ako ne znas da je to mjesto na kome svakavi maloumnici izbacuju svoje frustracije (moze im se, niko ih ne zna) onda imas problem...:)
zamolicu te ubuduce, da ovdje postavljas pitanja kad se nesto desi na forumu, jer si digla frku oko necega sto se desilo na chatu, chat i forum su dvije odvojene stvari, na chatu imas opciju ignore, kao i ovdje na forumu, tako da molim te ubuduce pazi na sto ces se zaliti jer lazno uzbune se nece tolerisati!!!
Ode ovaj topik u P.M.
Ljudi, ne mijesajte stvari van foruma sa samim forumom...
NIKO nije odgovoran za ono sto se pise na chat-u! Ukoliko vam se ne svidja nemojte da idete i tacka [.]
To je kao da dodate nekog na MSN-u i onda vam on kaze "ej lutko, aj ukljuci kameru" i kad bi ukljucite vidite jednu "stvar" koja vam nije ni na pamet pala i kazete "Boze, kakav prostak".. Poslije toga vam bude krivo, kajete se sto ste ga dodali na MSN-u, mozda cak i placete ili se nekom zalite ali znajte: VI i samo VI ste krivi za to tako da VI i samo VI snosite svaku odgovornost za ono sto vam se "desi" na forumu, na chat-u, na MSN-u i ostalim net sranjima..
poz.
Ne mogu da otvorim novi thread na pdf Hardware.
Probah sa firefoxom i IE7, samo me prebaci na blank page i nista...
Evo pita zvek sto ne moze da pise nista a ban mu je odavno isteka :D
zasto nema pdf za olimpijske igre,a jos 3 dana do pocetka ?:)
strpljenja
zasto ne banuje neko ovog didija, spamuje kolko idje moze i provocira ljude ;p
Ajde Didi sto prije podforum Olimpijada da se malo zagrijemo.... Nije to neki problem valjda za tebe...
A ekonomija :mrgreen:
Zar je toliko tesko otvoriti taj pdf???
Samo pitam, nije nikakva provokacija...
[jer svi znamo da je potrebno izdvojiti [cak] 2 minuta da se otvori novi pdf] :rolleyes:
Nije ni 2.
Preko 30 sekundi tesko da moze da se izgubi.
Konacno Podforum OLIMPIJADA....... Bravo :)
Tebali bi ste da otključate topik Podgorichani, jer nije lijepo da nas u pola rasprave prekidate. Niko se ne udaljava od teme, pa ni spam ne može biti razlog.
slazem se. bas precerujete
I Podgoricanke!
jos nesto?
Jedan djus i uzmi ti sto oces.