Fizički premoćan Spence, Udogie-ju fali to jer ne može da poveže 10 mečeva pa je rupetina i nazad i naprijed. Djed mi mnogo bolje djeluje.
Printable View
Fizički premoćan Spence, Udogie-ju fali to jer ne može da poveže 10 mečeva pa je rupetina i nazad i naprijed. Djed mi mnogo bolje djeluje.
5 utakmica je max sto je udogie vezao ove sezone. spence malo nespretno djeluje u zadnjoj trecini jer stalno prebacuje loptu na desnu nogu, tu je udogie u par navrata dobar bio protiv brightona. spence desno prije porra svakog dana u nedjelji, a na dan utakmice triput.
Tačno 10 godina od magične sezone i nečije najljepše klupske titule u ovom vijeku, ako ne i ikad ako se sve uzme u obzir, Leicester i matematički ispada u treću ligu. Championship tradicionalno ne prašta, pa je i najmanja serija pogrešnih koraka dovoljna da se brzo po ispadanju iz prve lige produži još koji sprat niže. Tužno i teško nekako, ja im prvih 11 iz sezone titule mogu izdeklamovati napamet u svako doba dana jer sam neđe od pozne jeseni te sezone svaku njihovu utakmicu gledao.
Nadam se da za Leicester dolaze bolji dani, kao što su došli za Coventry, ekipu koju smo svi zatekli u Premier ligi kad smo počeli da pratimo jer su u tom trenutku imali niz dug 30 i kusur godina igranja u prvoj ligi. Ispali su u prvoj sezoni novog milenijuma i u ovih 25 godina stigli da prošetaju i do četvrte lige (za koliko klubova se ovo stanje ponavlja kao refren). Već par sezona su bili stabilni u Championshipu i igrali playoff nekoliko puta, a u jednoj od skorijih sezona stigli i do polufinala FA Cupa, pa je vjerovatno bilo pitanje vremena kad će nazad - i evo ih tu od naredne godine. Stižu u velikom stilu sa Frankom Lampardom na čelu, završiće ubjedljivo prvi i sa brdom postignutih golova.
10 vec? Masala rekao bih 6-7. Ziva istina, sportska romantika.
smaknuto im 6 bodova u februaru, ali i sa njima bi bili u zoni ispadanja. to valjda samo pokazuje koliko je championship naporan - i dalje imaju gomilu igraca koji su tu vec par sezona i imali su i po dobru ili solidnu sezonu ili dvije u premier ligi, a evo ih sada dva stepenika nize. upozorenje za neke koji su takodje imali nedavno odredjenih uspjeha, a sele se od ljeta u championship.
Navijam za Milvol da udje da vidimo derbi s WH to jos nije imala PL
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strašan meč, 97min city izvuce 3:3.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
E dje se izvukose
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
neka arsenal dobije west ham, pa preostale dvije nek izgube po 99-0.
Goovna Šitijevska, srečna.
Džabe im sve.
Kako gazi Čelsi :joy:
bod po bod... west ham ce uzet 6 do kraja, mi ne vjerujem ijedan.
Vječno pitanje, vrijedi li gledati i trpjeti 70 minuta lošeg fudbala da bi se dočekao ovakav majstorski gol? Ne mislim da je City bio nešto posebno bolji, imao je Chelsea svoje šanse i sasvim se dobro branio, a ne vratiše da vidimo pošteno je li bilo elementa za penal kod povlačenja.
xabi alonso u chelseaju. posle reala, ostala mu je jos zvezda, pa da kompletira hattrick najgorih klubova za trenere u evropi.
moze li se iscackati bod u 2 meca? na bridgeu imamo 1 pobjedu u premier league eri, ali bi i bod bio zlata vredan. zadnje kolo west ham protiv leedsa ima upisana 3 boda, a ne bih volio da zavisimo od mojzijeve dobre volje.
Sve se crta da ce tako da bude
kyle walker ima jos nekih 10-ak minuta da obradjuje dva bivsa kluba.
a u medjuvremenu, #pepOUT.
ja se potajno nadam da to mozda znaci da im se priblizio dan presude za 135657980 malverzacija i da je nacuo nesto...
To je to,.da se zakljuci sezona, neka su stvarno osvojili ligu, ali nadam se ne opet ubrzo jer pocinju da lice na Atl. M.
Tu es mon hero.
Arteta Ball, vjerovali su u projekat i uspio je
mislim da nije bilo univerzalno omrazenijeg tima od ove generacije arsenala.
ove sezone se ne zna sta je gore, igra tottenhama ili sudjenje koje imamo, a ljestvica za oboje je toliko niska da mravi udaraju glavom u nju.
u novoj epizodi skaradnog sudjenja, roryjev mali je dobio zuti kao nagradu sto je djedu spenceu laktom polomio vilicu. je li VAR i pomislio da pogleda situaciju? odgovor suvisan.
po prikazanoj igri, skroz zasluzeno ispadamo. sa ikakvim sudjenjem bi i sa ovakvom igrom bili u sredini tabele. ostalo je samo da nas za vikend caste penal u 93-em, pri rezultatu 3-0 za everton, cisto da ne bude da nismo dobili nijedan za cijelu sezonu. poslednji penal koji nam je sviran na gostovanjima je bio toliko davno da je izvodjac bio kane.
Oba kluba koja vise bi izbacio u championship jedne jer su makli mojesa koji im je donio Lk i druge jer su makli Postekoglua zbog iste stvari... Kad ne znate da vodite klub cao reset pa idemo iz pocetka