Mislim da bi arsenalu neko iz FA trebalo da kaze da titulu gledati nece ako se oni pitaju... Prvo Newcastle pa nocas ovo... Sramota
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Mislim da bi arsenalu neko iz FA trebalo da kaze da titulu gledati nece ako se oni pitaju... Prvo Newcastle pa nocas ovo... Sramota
i posle emery ne valja? revenge game u najboljem ruhu.
sensei woyko jos jednom ocitao lekciju pepu. ne ide to bez de bruynea, reklo bi se.
lockyer stabilno posle treceg kolapsa na terenu, drugog nakon sto je imao intervenciju na srcetu ljetos.
4 komada za omiljenog napadača našeg kolege moona na poslednja tri meča [emoji3]
revenge game, morao je.
nego je i danjuma morao, ali ostate lopta na crti nekako.
Kakva kanta od igraca je ovaj zincenko na sta je arsenal bacio 30 mil...
Pohlepa smrada Sterlinga kosta Chelsea, gotovo je sve na Molineux
trcao bi mi od birminghama do londona posle onoga.
plus mi ne bi igrao sad par mečeva
United je možda najtužnija ekipa u ligama petice. čak i Luton bolje izgleda poslednjih kola od ovoga što igraju ovi momci
Kako nece kad ten hag misli da vodi ajax pa je pokupio sav skart i misli sad ce redom excelsior, viljem II i rodu da gazi.
Hojlund 70m eura sad gledam dao je u zivotu 12 golova ukupno. Eriksen, evans i svi ostali skartovi, antony piiiih
Simpatizer sam od 1996e nikad gori nisu bili. Cak i ne gledam nego ne znma sto mi bi sad da upalim ovu tragediju
Goreg trenera vidio nisam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da sjecam se. Kad je rashford sa 17 godina potpisao na 7 ili 10m godisnje rekao sam ne gledam vise fudbal. Tako je i bilo, mozda sam ukupno 10 meceva pogledao od tada
Ja sam skoro pa batalio da gledam fudbal. Uopšte me ne privlači. A nekad sam znao igrače druge italijanake [emoji846]
i posle hojlund i ten hag ne valjaju?
Aston Villa nijedan preokret nije dozvolila i sad gube od ovih raspada
treba se postaviti sistem od nule. glazeri nisu nista ulagali u infrastrukturu, stadion se raspada, trening centar je iz proslog vijeka, ljudi koji su zaduzeni za fudbalski aspekt su reklo bi se neuki, postojeci kadar je na ogromnim platama, i ako ratcliffe nema dobre veze u saudijskoj arabiji, pa obrne 2-3 broja i posalje veterane u rijad, tesko se otrsiti igraca sa platama od po 250k-350k nedeljno, a pitanje je i koliko mogu da trose zbog FFP-a.
pritom, nisam siguran da imaju ijednog igraca koji bi mogao da udje u prvih 11 cityja, liverpoola ili arsenala. eto casemiro i eventualno varane u liverpool, shaw u arsenal kad nije skrsen i to je otprilike to. rashford kad mu se igra. cak i tottenham, nisam siguran da bih zarko zelio bilo kog igraca uniteda za prvih 11.
Poniženje na Emiratesu
Spursi će da imaju baš velikih problema u januaru kad im odu igrači istočno i južno od Evrope :D Bissouma, Sonn, Sarr mnogo su bitni a mogu mjesec dana biti bez njih
WH održao defanzivnu kliniku. i posle svega City je pobjedom u zaostalom meču na -2 od Liverpoola i sa istim brojem bodova kao Arsenal. a Kevin se vraća
Ide sad tu serija pobjeda, stadardno u januaru
moyes iz 73. pokusaja dobio nekoga iz velike cetvorke u gostima. 52-20-0 imao do danas. #respect
romero takodje out do kraja januara. uz poraz, ocekujem jos neku povredu protiv bournemoutha, a zasto ne i jos neku suspenziju, vec 2 kola niko nije dobio crveni. dier i hojbjerg mogu da idu u januaru, dier za dz. bukvalno nece imat ko da igra, niko nije previse blizu da se vrati, navodno van de ven sredinom januara, mooozda bude spreman za united, mada nisu velike sanse. nocas su na klupi bili forster, lo celso, dier, gil i petorica koji nemaju nijedan start u karijeri.
oh, propustih da je deki dobio parni zuti i da je suspendovan sledecu.
3 pobjede bez primljenog gola, vrijeme je za novi ugovor za moyesa.
Koliko je promašio šansi Nunez noćas? Ja sam izbrojao 5+
Liverpul gazi.
Pata pata sa gradjanima do kraja bice lijepa trka!
Ostalo manje vise nebitno, eto volio bih villa da osvoji top4 jer je zasluzila.
Zao mi Newcastla sinoc oni imaju 11 igraca i to je to... A to Liverpool ne prasta... Aston vila moze da se nada nekom 6om mjestu i to im sta im je naravno ako ne bude nekih ultra mega giga pojacanja u januaru
Lierpool je skockao tim imaju igraca na svaku poziciju jedino da vidimo ko ce da zamijeni Salaha kad ode na kup africkih nacija jer jednlino na desnom krilu nema adekvatne zamijeme - prinudno Elliot jer je ljevak mogao bi i Jota mozda ali nine to njegova pozicija. Ide i Endo koji je postao beton u zadnjih par meceva i igrac koji najvise doprinosi a da nije napadac tako da ocekujem MacAlister Szoboslai Jones trio da nastavi, Gravenbech se jos nije uklopio u sistem.
City jedini maltene ostaje u full sastavu pa i Arsenal (jedino Partey ide mada nije ni u startnoj postavi i ima ko da ga mijenja) vidjecemo kako ce tabela izgledati na kraj januara i u kakvom stanju ce se vratiti afrikanci i azijati.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
partey nije pozvan, tako da ce samo tomiyasu i zaboravljeni elneny faliti. elliott ce pokriti desno. macalister nije bas briljirao na zadnjem veznom. do kraja januara su samo 2 kola prvenstva i 2 runde kupa, tako da je sredina februara termin za presjek - jos 2 kola (3 i 10. februar) za vecinu igraca iz jacih reprezentacija, koje zavrse u cetvrtfinalu, posto je obaveza dati 7 dana odmora posle reprezentativnih obaveza. navijace se da juzna koreja, senegal i egipat sto prije zavrse takmicenja.
Timo Werner u Totenhemu sa ne-obaveznom otkupnom klauzulom na kraju sezone.
Pominje se jos i ovaj rumun iz Djenove.
Eric Dier u BMunchen
malo nam je brazilski richarlison, jos nam je njemacki trebao...
ne znam kakav je ovaj naslednik popescua, dumitrescua i vlada chirichesa, ali imam neki osjecaj da cemo da ga iskilavimo i da ce poci u chelsea za 2 miliona vise.
neće u Chelsea al možda bude kod Kanea [emoji3] Spursi 25mil i imaju usmeni dogovor sa igračem. Bayern 30mil ponudio danas. do Dragusina je sada [emoji4]
Momak je ozbiljna doktorica. Mozda mu pola sezone ili sezona treba da se privikne na ligu, a onda mu nece spicevi izlazit iz dzepa.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
dzabe, ne mogu ozbiljno da shvatim lika koji se preziva dragusin.
Mislim da je bolja varijanta Bajernu te je ovako ispalo.
Provjereni Dajer (za par meleona) umjesto Rumuna koji je igrao dobro u prslu Đenovu (30-ak meleona).
nisam siguran da su njima problem pare. za mina su dali 50 mil, nisu ni trepnuli. vidim da mu agent kuka kako 'nisu' izabrali bayern, jer bi vecu proviziju uzeo.
a dier mi nekako izgleda kao igrac za bayern.
Nije do para Bajernu.
Rumunac je izabra Totenhem (greška za njega).
Nek mu je sretno.
Sigutno da ce vise minuta imat u Tottenhem ne vidim neki problem tu.