Nije ViNdoje, nego VNdoje...
A ovo je, onako, blago retardirano, a ima i strije :p
Printable View
meni je u srednjoj profesor ekonomike jugoslavije, tip od 70+ godina kog su vratili iz penzije, na prvom casu strgao 2 mindjuse sa jednog uva... Ne uspijeh krvi da mu se napijem
Stavio ja 3 minđuše, dvije na desno i jednu na lijevo uvo i to bez znanja roditelja.
Dolazim kući i gleda me otac i kaže majci "viđi ga životati kakav je, još mu samo fali da čučne dok piški"
Nikad nije moga da prihvati te minđuše :-))
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Meni se sviđa kad vidim prelijepu djevojku sa pirsingom na dvanaestopalačnom crijevu. I kad ima tattoo na dijafragmu, to me izuzetno privlači... Možda...
Ajde tatoo na dijafragmi, ali kako izdrzis bez vazduha dok gledas kroz dvanaestopalačno crijevo :)
Rendgen stari... :D ili ako je malo mršavija đevojka stavim je na jači reflektor i sve vidiš kroz nju. Improvizacija stari..
Meni se nekad čini da postoji i neka vrsta šovinizma i kad je tattoo u pitanju.Ja mogu,muško sam a ti si žena sjedi tu,nemaš pojma...ili "što će tebi tetovaža"
Nikad ne bih uradila velik tattoo niti bih se šarala gdje stignem,ali nemam protiv ništa ako neko to voli.S druge strane volim male diskretne tetovaže,lično neke koje su više mistične na izgled.Sama imam dvije,jednu malu od dva slova na rame i jednu ispod ledja s rimskim,odavno su...Razmišljala sam skoro za još jednu malu(iz razloga koji mi je bitan) ali sam se predomislila jer više ne vidim mjesto za to...ono što neko reče želim da mi je ostatak čist i to je to.
Tetoviranje, kao način izražavanja, može da kaže mnogo toga o nama. Na osnovu tetovaže, naravno, ko želi da se zabavi time, iznesemo i ono što ne bismo htjeli. Dešava se da neko želi pokazati svoju kreativnost, a samom tetovažom pokaže da mu ista nedostaje. Možemo razdvojii i ono što biće želi, a nema osnove da bude, ili pokaže potrebu za nečim, a nije ni svjesno da to već posjeduje.
Volim da analiziram tetovaže, i vrlo često osjetim razočarenje kada shvatim da je u pitanju samo trend, a ne potreba sa osnovom.
Jednako se osjećam loše kada čujem kritike prepodobnih... "...naše tijelo naš hram i treba ga čuvati!", i dok to govore, zapale cigaretu, ili unesu neki drugi otrov u svoj hram.
Svako ima pravo na svoj izbor, tako da ni moj stav ne treba da utiče na druge...samo ga iznosim, a možda i nisam trebala. -.-
šta ti govore moje buduće? :D
tj. ova prva :redface:
Mnogo toga... govore (jer ih je više) šta jesi i šta želiš, i sretna sam zbog tebe. :)
ja tebi ne moram ništa da kažem. sve znaš. sve vidiš.
odavno.
Ja imam tetovaze u formi oziljaka. Na licu, na koljenima koliko hoces, na stopalu, na stomaku i u zadnje vrijeme po rukama se stalno ispecem ili na rernu ili od kuvanja mi prsne vrela voda. Bice se igram s vatrom. And still waiting and counting...
Sarifacation modification, bravo ti ga! Vrlo ekstremno za naše prilike. :D
Nadam se da ti lijepo stoji.
Srece mi Mikine ja vi ne volim tetovaze nimalo. Ka vidim nekoga s tetovazom odma ide diskriminacija makar malo.
Nisam nikad tio da se crtam, jesam jednom tio da stavim na saku Mesija i Šabana u zagrljaju ali odustadoh.
A kad ih vidim s rukavima i od pazuha do kuka kasapio bi srece mi Mikine. Zena moze da ima ove neke diskretne male ali cim je glomazno gasi odma.
Ček da vidim sto veli Hule
https://www.youtube.com/watch?v=GX7q40p6hCY
Gasi ili gazi?
Ka na daljinski ono gasi.
Nemoj samo pogrešni uzet, mogao bi stradat TV.
A ne nemam tih poriva.
Uh...ja se već uplaših (za TV).
OT- Smrt fašizmu, sloboda tetoviranima.
Istetovirao bih neki dobitni tiket, al sa dobrom kvotom.. DA se ne zaebavamo
Stavis Mehelen na desnu sisu iz 2-1
Što ste slatki :love_heart:
Imas ti tetovaza? Kladim se da da.
Koliika je kvota ?
Evo nadjoh neki stari tkt kad sam pukao na milan za 500 keka.. Moze taj aa
Ali moras borduru neku besnu.
dje me savjetujete da odem bradavicu da bocnem? :D
Ali nemoj samo kuglicu no onu cevcicu sa dvije kuglice ka pseca koska.
jok bre, samo obicne alke iz tepiha da mi vire :)
Je li ovo Brus Li pokojni :-)
Je li ovaj 'ebač na baterije kakvi nas dragi sugradjanin?
Imaju iste porive
http://bestdemotivationalposters.com...al-posters.jpg
Ništa vam ne znam.
Vjerovatno je neki umetnik u ljubavi...
Naš je, 100%, ima krst oko vrata cak i na tetovažu!