a niko ne pomenu Morezmo, momcica medju teniserkama;) Stvarno bruka kakva ramena ima ona djevojka a jaci joj bekhend nego Federeru!
Printable View
a niko ne pomenu Morezmo, momcica medju teniserkama;) Stvarno bruka kakva ramena ima ona djevojka a jaci joj bekhend nego Federeru!
Noletov mec ce kasniti, jer prema rasporedu koji sam nasao na zvanicnom sajtu turnira, treba da se na terenu gdje on igra sa Lopezom, odigraju mecevi Delic-Cela, trenutno vodi 3-0 u prvom setu i posle njih Nieminen-Ljubicic, tako da prije 2 po nekoj mojoj procjeni sigurno nece poceti. Evo rasporeda http://www.sonyericssonopen.com/schedule/
Na sport klub-u je sad najavljen za 00:30h. Kanjas dobi Federera prvi set 7:6 :) Sto cini Argentinac, sve zivo stize...
Tesko ce poceti u 00.30 jer ovaj mec nije gotov, a posle njega treba da ide jos jedan prije meca Djokovica. Vidio sam kako ga je oduvao 7-2 u taj brejku...
dobar ovaj argentinac.
mada federer dosta grijesi.
brejk federer :)
dobar ovaj mali argentinos.mada cim mu ne prodje prvi servis..eto problema.i federer grijesi mnogo vise nego uobicajno.
federer dodaje gas. 6-2 u drugom setu.
mnogo vise direktnih poena je osvojio Federer ali je mnogo i grijesio, narocito u prvom setu. Evo odmah brejk na pocetku treceg sad ce Kanjasu biti tesko da se vrati.
sto je dobar mec ali federer napravio vise od 50 gresaka.negativni rekord karijere .auu
pratim federera iz meca u mec ali ovo nisma jos vidio.da covjek ovoliko grijesi.sprdnja.Prakticno sam protiv sebe igra.
Nevjerovatno opet je Kanjas dobio, on definitivno postaje njegova crna bestija jos ga je asom zavrsio, svaka cast, bez obzira sto je Federer mnogo grijesio!
samo cu rec: svaka cast kanasu a sto se federera tice samo da sto prije zaboravi ovu noc.nevjerovatno.
pocinje kanjas da mu nabija kompleks polako
a sigurno da i ostalim teniserima daje vece sanse da se nadigravaju kad izadju pred Rozea, jer su mnogi od straha unaprijed se predavali, iako je, Roze trenutno po mom misljenju doktor teniske igre.
pratim tenis zadnjih 5-6 godina stalno ali nisam vidio da neko napravi preko 60 gresaka na mecu.Ni neki nizerazredni igrac.NO za sve postoji prvi put.
60 gresaka prevedeno u setove -2 seta !!!
Mene cudi kako nije prevazisao sve te stvari i prelomio u taj brejku na suvi kvalitet.
Znas od cega ja smao pizdim-zato sto volej i smec hvata u vazduhu.ne bi pustio da loptica odskoci,snasi nema.no neka ga.
previse je siguran u sebe, zato ocekuje da uvijek moze da tako zavrsi. Trenutno igraju Ljubicic i Nieminen, upravo je Ljubicic dobio prvi set u taj brejku. Nakon njih izlaze na teren Djokovic i Lopez, a to je i zadnji mec dana.
e neka su zdravo.dako dobije djoka pa da ga gledamo protiv nadala.ojdo u krevet.Iznervira me ovaj federer.:)
Ne mogu da vjerujem da ga ja Kanjas opet dobio, jos kad sam vidio da je Federer u trecem setu poveo 2:0 odma, mislio sam prijatno, ali eto ipak je Argentinac uspio da se vrati.
Djokovic nece brzo pocinjat, sve su prilike, tako da cu ja u aljine lagano, pa cemo ga protiv Nadala ispratit :)
evo djokovic sad pocinje
Kraj 1. seta, 6:0! :shock:
EDIT: 6:0, 6:3!
Vjerovatno mu je protivnik u 1/4 finale Nadal.
:bravo: :bravo: :bravo: jos jedan veliki aplauz za NOLETA
stvarno super igra;) ,a sto se tiche federera MILO mi je sto je izgubio:p
Kako ga je progutao Nole, stvarno pocinje ove osrednje igrace rutinski da dobija, svaka mu cast! i Definitivno ga ceka Nadal i on je dobio svoj mec sa 2-0.
Valjda je prenos mecha Djokovic - Nadal jos veceras u 03:00h po nasem vremenu...
Tako reche sinoc (tj. jutros) komentator.
U 3 ure poslije ponoci bi trebalo da pocne.
A to nema smisla, treba osvitat svako jutro, ebem im takav raspored!
Brzo ce bit neki MONTENEGRO OPEN (naravno MASTERS) u reziji Prve Banke Crne Gore, veeeruj mi :mrgreen: pa ce bit bolji termini
vala taj nagradni fond od 2 miliona eura mozemo lagano izbacit.Samo terene da napravimo.
Ada kako nemamo...O cemu pricas, Lazare???Ko nema para?Prva Banka Crne Gore???Ajde jadan, dje zivis ti?:D
Bice nagradni fond i vise, ne sjekiraj se.Ako treba srusice se 5-6 blokova zgrada da se naprave tereni...Ima da budemo No 1!:D:D:D
Nole dobio 6:3 prvi set.
EDIT: 6:3 6:4, Nole je u polufinalu!
Kakav mech... :bravo:
nisam gledao ali evo procitah.Oprao ga je lagano.Svaka mu cast.
VAAMOOOOS NOLE!!! :D Gledao sam reprizu drugog seta. Zadnji gem drugog seta je bas bio igra zivaca. Ja sam imao da poludim kakvih je poteza i preokreta bilo. Svaka cast Djokovicu. Inace je perfektan servis imao u zadnjem gemu. Ja mislim da je sve prve servise pogodio i to ih je Nadal jedva vracao i naravno sa dva asa je zavrsio mech... :bravo: :bravo: :respect:
Ako je ikad imao sansu da osvoji Masters to mu je sad. Izbacio je Nadala, Kanjas je izbacio Federera... Finale Djokovic - Kanjas... Djokovic sampion... Moja prognoza... :D Mada taj Kanjas zablista protiv Federera, a onda ga istrese neki bezveznjak :) Dobro bi bilo da bude, Djokovic - Ljubicic :D Da isteresemo Hrvate i u vaterpolu i u tenisu :devil: :mrgreen:
Ne mogu da pratim mecheve jer nemam vremena ni za shta a ne za TV, tako da ste mi vi ovdje jedino sredstvo informisanja. :cry: :D
Ne mogu da vjerujem da ga je dobio, svaka chast!!! :bravo:
Malo detalja? :p