E ne znam. Ako je dignem na ovu foru onda priznajem direktoru da zivi na Stari.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1c27871708.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
E ne znam. Ako je dignem na ovu foru onda priznajem direktoru da zivi na Stari.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1c27871708.jpg
Nes jebat
Nalećivala??? Wtf, Tripleta... Pull yourself together...
Ada sto puta je ponovio da mu engleski nije najbolji.
Ja bih napisao nalijećala ali engleski mi nije jača strana a sex volim i rado ga se sjećam.
Nisam razmisljao o toj rijeci ali dobro je da me nije prekrizala jer je u nekom jacem tripu jer je interesuje meditacija, knjizevnost, ezoterija.
A ti? Drogiraš li se i ti?
Ne. Nit pusim, pijem, pijem kafe, kockam. Nista od toga. A forumasice nece ni da cuju za mene. A ja meljajće.
Možda da počneš, jesi li razmišljao o tome?
Ne, vele da lose utice na potenciju. A meni je jako potrebna u ovim godinama.
Nije valjda...?
Kako se hraniš? :D
Danas pršte neki naslovi kako su naučnici jako zabrinuti, mladi Evropljani i Amerikanci se sve manje seksaju, a Japanci skroz prestali... Vele ne pomažu ni tinderi ni to što živimo u najboljem vremenu u istoriji čovječanstva. Navodno, krivici se traže u hrani, pesticidima, gmo.. el. mag. zračenjju.. Kako ti Triplxxx opstaješ na visini zadatka uprkos svim negativnim uticajima? :D
Tapatalk
Evo me preduhitri starwalker.
genetika, ni otrov joj ne moze nista
Posebno onoj lošoj.
Jedem SVE sem svinjskog mesa. Citao sam taj tekst. Ljudi su se otudjili, najvise su krivi telefoni i kompjuteri po mom misljenju. Danas kad se momku priebe on ne trazi djevojku nego ga baci u nesvijest na Ninu Hartley i miran je. I ja to radim ali mi je opet milije kad ga stavim u vrucu i vlaznu vaginu.
Otisao covek kod lekara i poce da se zali na svoj alat.Kada je doktor video da mu je alatka sva gnojava,izubijana on ga poce ispitivati...
doktor: Pa dobro covece od cega vam je to ?
Pacijent: Eto ni sam ne znam....
doktor:kako se hranite ?
Pacijent: Sve jedem i nisam alergican...
doktor : A seksualni zivot ???
Pacijent : Pa eto cim ustanem ujutru kresnem zenu, doruckujem kresnem zenu ,odem na posao pa tamo kresnem seficu pa klijentelu pa sekretaricu , odem na rucak kresnem konobaricu, kresnem vlasnicu restorana, pa nazad na posao i opet seficu, klijentelu i sekretaricu , dodjem kuci kresnem zenu veceram i jos jednom kresnem zenu i spavam....
doktor : pa covece to ti je od toga ....
Pacijent : E , a ja mislio od drkanja !!!!
Ko je Nina Hurtley?
Sent using Tapatalk
Zena uz koju sam ja odrastao.
tripleta hurtley.
:lolblue:
alapacho, ovaj tripleta je zgodan momak, sto mislis?
Ne mislim.
nemoj zezat, ovako na slike izgleda ok lik, sad sto je po malo avetinja to je druga prica ali je zgodan momak priznaces.
Nisam. Ja sam rekao da sam prosjecan, mozda i ispodprosjecan. Fizicki izgled mi definitivno nije jaca strana.
Još je i uporan.
pa vazda je bilo da ne *ebe lijep no uporan
Namazan definitivno jesam, a iskreno nisam ni nesto pametan. Prosjecan. A definitivno imam nesto cim nisam nevin, jer da je do fizickog izgleda i dalje bih bio nevin...
A najgore je sto nisam ni uporan. Jednom, eventualno 2x cu pitat i ako ne dobijem pozitivan odgovor ja iskuliram dalju komunikaciju. Uzivo razgovor mi je jaca strana i ja tu rijesim sve sto treba.
kakva ti je krvna slika?
Dobra kad sam radio zadnji put nalaze.
Ovo Solid krenuo da trguje seksualnim robljem, izgleda...
Možda i organima
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nije lijep, nije pametan ali je elokventan zato.
Ni to nisam. Bukvalno ni ja ne znam kako se ista desava i kako dolazi do koitusa na kraju.
To se zove rodjen ispod srecne zvijezde! Pojma nema sta ima ali nesto ima!
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
mozda ima dobar br telefona