Ne radi ni meni tj. radilo je ali čim sam izašao na početnu stranicu tapatalk aplikacije izgubio mi se forum...
Kad uđem u notifikacije, tamo vidim quotove na neke moje postove i kad hoću preko toga da uđem piše da nemam permise da uđem na temu.
Printable View
Ne radi ni meni tj. radilo je ali čim sam izašao na početnu stranicu tapatalk aplikacije izgubio mi se forum...
Kad uđem u notifikacije, tamo vidim quotove na neke moje postove i kad hoću preko toga da uđem piše da nemam permise da uđem na temu.
Ne funkcioniše ni meni preko TT. Odnosno nestao je sa liste i nema ga ni u pretrazi.
Nestao i meni, nema ga u pretrazi ali udjoh u inbox i poruke ca cdm, trazio je da ukucam user i pass i vratio se [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sada valjda sve radi..
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Radi murac.
Ali,kakvi kraljevi. :rofl:
Logujem se. Radi. Zatvorim Tapatalk - Resetuje se i SVE nestane.
Nazad na projektovanje )
Niđe veze!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
+1
Nestaje sa liste foruma koje pratim. I vidim da gubi login u samoj app.
Saljem iz app da probam. Test 123 :)
Ja ne mogu preko TT... nema ni u pretrage...
Hello,
Thank you for contacting Tapatalk!
The forum does not have a working Tapatalk plugin running at this time, hence causing the issue. We contacted the forum owner with a request to update the plugin.
Please report the same to your forum admin as requests from members are looked into more quickly.
Bip bip :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...000fa6778e.jpg
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ja imam premium tt ali jedino preko safaria jedva se ulogovah tj prebacih na tt.
Isto.
Čak i kad pronađeš forum preko linkova iz predhodnih poruka/prepiski - poštovani koje pratim...opet isto! Čim ponovo pokrenem aplikaciju (Tapatalk ) NEMA foruma niti profila.
Radite? Ne radite? Oćemo nešto naše pokretat' ko hebe* strance i njihove solucije !
Pa da li moze neko od admina da azurira plugin?
Ako ko napravi to je @Fidel Castro
A admini su tu samo da nas plaše [emoji16]
Koji admini?Fidel mislim da nema ništa s tim đe i sam to napisao.Jedno je administrator a potpuno drugo moderator.
Doduše navikavajte se. :D
Treba li da se plati sto ...
A kao da je to sad neka velika nauka.. [emoji3577]Evo! Pro bono admin ) Na dan. I onako me sad ne smeta rabota ! Treba nešto da se plati? Da se produži ta opcija - kao pretplata (za taj plug-in)? I onako smo svi naši. Komšije. Prijatelji.. Aj bar nešto da se napravi na taj način pa ćemo poslije o zaslugama [emoji12][emoji12][emoji12]
Moguće,mislim iz nekog iskustva na drugom forumu đe sam bila moderatorka admin je održavao te stvari i nisam zalazila u detalje.Otud moj koment.Ali nekom logikom se plaća neka za forume simbolična cifra (na godišnjem nivou) jer se još dodatno ne bustuje reklamama kao fejs đe ti je na svaki korak nekakva reklama.Forumi kao forma nisu toliko popularni zato se i gase u svijetu kapitalizma.I to brutalnog. :D
A ovo i ne gledam kao neku drugačiju (privatnu) platformu - nego nešto naše. I ako..dobih par opomena -bez nekog posebnog razloga. Al eto. Ja sam kriv. Idemo dalje. A i ovo bi mogli da "poguramo" NEBITNO jel nešto treba platiti. I ako što treba - tu sam.
Ne radi opet se resetovao…
Eli nas ovo i Tapatalk mrzi?:D
Verzija bez greške [za android]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...134cd4ec2c.jpg
Meni ne moj nema problema od juče...
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Na moj nikad nije ni bilo,koristim ovu verziju godinama unazad
E pa na novije aplikacije - ažurirane...a ne neke starije verzije - ne radi. Na dva telefona probano isti ishod. Nema mi logike da downgrade-ujem aplikaciju da bi "bio u toku sa forumom" Mada kod nas nikad sreće od upgrade-a [emoji12]Za bilo što. Tako da je do mene ko' i vazda. I ja pričam gluposti )
Znaci za novije verzije aplikacije i ios
U safari ukucati cdm forum
Uci tu i kad ponudi open via Tapatalk
Uci i ulogovati se i dodati na add
To je to
Naćera me da izbrišem novu verziju i instalirah nekako ovu iz 2017-te i osto kao i sa novom:https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4098573dd8.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...90163e029e.jpg
Meni radi normalno od jutros, plaćeni Tapatalk.
Meni je prekjuče i juče neđe pola dana funkcionisalo normalno i od tada opet ne
E ako znam kako nekima radi, a nekima ne. [emoji2] Pakao.
Postoji li vise ona forum aplikacija, sjeca li se ko toga vise? Bila je aplikacija samo za forum, znam da se isprobavala al na tapatalk vecina ima vise foruma pa nije zazivjelo koriscenje. [emoji2]
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Проради.
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
Kako kome :D
Ja imam pro verziju pa nije radilo, znaci nije do TT nego do foruma..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
И даље трокира...
narode ja sam maloprije usla i uspjela sam...probajte i javite svoja iskustva...nesto se pokusalo napraviti i trebalo bi da sad moze
Evo poruka sa tapatalk-a, probam
Faking tapalkap tačno dok ne vidiš kako je bez tog g*vneta od aplikacije bolje u stvari ne znaš ni koliko je vogno.Hvala administratoru cdm foruma što je zaboravio na forum i nije apgrejdovao proklete plugine za tu aplikaciju.
Najbolje u ovom globalizmu kad si jednostavno,zaboravljen.