Obzirom koliko je aktivan,extra mu je ovako i kao topic :)
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 5
Printable View
Nece ovi forumasi iz BP da se malo aktiviraju a ima ih sigurno dosta.
to su ti podgoricani sad..
pu daleko bilo da neko vidi pa da me zove irvasom :)
A sta ima da se pise o Bp kad se neka aktivnost vrijedna paznje desi jednom u godinu dana. Je li bio neko od vas u restoran kisjele vode? Kakav je to ambijent bio I extraaa hrana. A sad je tu ruglo smetlista. E tako pustaju citav grad da se raspadne.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
Hehehe Archi...davno li to bijase burazeru :-) a jos je i ogroman drvored bio kroz nedakuse sve do ja mislim onih stovarista malo posle Volija ka Pruskoj... a restoran sto pomenu je za mene jedno lijepo sjecanje,tadasnji konobari sa masnom,staklene flase "Rade" ili po izboru je mogao konobar i izvorsku da natoci,ambinent koji da je danas ne bi se zasramili...al eto,ne valja da je nesto lijepo i da ostane tako :-)
Pa ona heljda joj brate. A one drvene terase. Borovi visoki. Pogled na one livade, potok onaj onuda. Gore malo dalje ako se proseta šuma svjez vazduh. Onakvu ljepotu da dozvole da se ugasi I raspadne I postane scena za snimanje horor filmova.
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
bice bolje u Bijelo Polje
Zaboravio si Archi i utociste Denisa i jos ko zna koga :-) a Nsx nije lose u Tološe :-)
Za grad od 12.000 ljudi kao što je BP ima i previše aktivnosti.
Djetinjstvo sam proveo u BP. Joj kad se samo sjetim pustolovina na Marinu Ravan, kao i jednom šetnjom kroz šumu iznad, a najstariji od nas bio III razred osnovne škole, sa strijelama i lukovima da lovimo. Ooo, svašta. Kad sad pomislim da tako nešta sadašnji dječaci urade...
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
lijepa li je djevojka na prvu sliku
NSX cini mi se da je ovo ona Iris Polumenta sto radi na prvu televiziju, ona je inace iz Bp :)
Svaka im cast za ovakav projekat, 250 zaposlenih nije malo.. Eto radosti i za podgoricane, odmah 250 bjelopoljaca manje u Pg :)
Rekose da se prijavilo 1500 ili 2000 ljudi na oglas
Ja ni sa vezom nisam mogao pocet tamo da radim...pa ni kao konobar :)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moja komsinica se zaposlila kao cistacica u voli, ali sa debelom vezom :)
danas se i za takva mjesta potezu ministarske intervencije...eto dokle smo dosli
kakvo bijelo poljeee zasuuuuuuuu:sour::sour::sour::sour::sour::sour::so ur::sour::sour::sour::sour::sour::sour::sour:
Malo spam ovo ono a?
Jedina sreca za Crnu Goru je ta sto ima malu gustinu naseljenosti i na ostovu toga ima potencijala da prirodna bogatstva i resurse solidno podijeli svakom pojedincu. jedino sto treba jeste volja, volja lidera drzave koje mi biramo. Sjever je skolski primjer rasula, svi gledaju samo da pobjegnu a s druge strane niko se ne trudi da ih zadrzi. Niko ne ulaze u taj kraj, niko ne planira nista na duze staze, nista ne traje... Dolina lima je bogom dana za poljoprivredu, vocarstvo prije svega. Zalosno je otici u market i kupiti sir i mlijeko od belosvetskih krava, jesti meso holandskih i britanskih teladi, prasice iz Biograda. Zivot prolazi u "Cekajuci godoa". O predizbornim kampanjama i obecanjima i maloumnim biracima necu ni da pisem jer sam i ja licno pobjegao iz BPa, malcice juznije od Kolasina... Volim Bjelasicu i rostilje, obozavam Lim i pecenjake, toceno niksicko u Irish pubu, turnire kod skolskog centra , ulicni basket, smrznutu fontanu u parku onakvu bez vode, sencove cevape jer su meni svi cevapi sencovi... Malcice cudan narod, meni neshvatljiv ali balkan je to. Ucice djeca iz istorije o Tarzanu Milosevicu i 15 miliona duga opstine, o DPS clanskoj kartici koja je sva vrata otvarala...
Bijelo Polje: Vlasnik i radnici "Krune" osumnjičeni za organizovanje prostitucije
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/bijelo-polje-vlasnik-i-radnici-krune-osumnjiceni-za-organizovanje-prostitucije
Institucija zatvorena :-D
Na vrijeme :)
Cudno mi je samo jedno...sta je koristio za kamuflazu pa se do sada nije to primijetilo sta je tu???
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kuku zatvorise nam krla, posle vise od decenije uspjesnog poslovanja :D
Evo jos jedna lijepa slika.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05...472343f2ea.jpg
Hajde malo da načnemo temu iseljavanja iz Bijelog Polja.
Po mom skromnom mišljenju negdje oko 2000 ljudi je otišlo zadnjih mjesec dana,a čim dodje ljetni raspust još toliko će otići.
Prvo ne vjerujem da ce se vratiti a drugo sigurno nece opet ove glasati a zasto bi?
Dps glasaju ponovo,platice im kartu,dace im 200e i eto glasova citave familije :)
Sent from my HTC One_M8
Azil se ne odobrava iz ekonomskih razloga. Hoce, hoce, dace im po 20 e i glasace ih. Da mi je malo vlasti, da im oduzmem glasacko pravo, kad vec ne znaju sta im je licni interes, a kamoli opsti.
Pravo da vam kazem covjek nema koga ni da glasa,svi su mutni i pokvareni.
Nacela bi se tema,no je Capo-sat smorio sa reklamiranjem toga na fb preko euromost grupe. A ti sto su otisli...pa jedno 80% ce se sigurno vratit...ne daju tamo bostana tako lako.