Originally Posted by
Kapetan
Ne znam ko su momci koji stoje iza servisa ali tip koji im tamo kao vodi posao (ili sta vec) je totalna dalabu a pri tome drzak i bezobrazan i mogu reci seljacki lukav.
Da ja nisam sam gurao nikad mi ne bi zamijenili kapislu airbaga po opozivu i pri tome sam izgubio preko 4 mjeseca dok nisam izgurao po svome.
Dva puta u zivotu sam bio, na redovan servis da mi promijene sta ja hocu i da pregledaju auto, i vise se nece nikad to desiti. Em su zbunjeni majstori koji rade sta treba da rade i na koje auto, em se ne zna bozije zore u organizaciji. Jedino ko je u komunikaciji bio korektan, precizan i sa tacnim odgovorima je cura Danijela, ne znam radi li tamo vise.
Drugi put sam bio sa potencijalnim kupcem proslog ljeta, izgubili smo 3 sata cekajuci da bi u izvjestaju napisali da treba doliti tecnosti za stakla,da su brisaci losi i da je auspuh pukao kod razdvajanja glavne izdivne cijevi jer se tada culo zveckanje po neravninama. Onda sam lijepo zbog toga auspuh pukao preko 50€ i obisao sve moguce majstore u Pg da bi se na kraju ispostavilo da je zveckanje zbog loseg lima na zadnjoj lijevoj plocici kocnica....
Generalni pristup im je apsolutno za ocjenu 0 dok takodje tada nisu bili zvanican servis vec Deltin (BG) partner i sve cijene za djelove (mali servis, veliki, sta god) su dobijali tako sto su slli mejlove Delti pa cekali da im ovi odgovore.... Ne znam kako je sada stanju, daj Boze da su procistili redove malo i trgnuli se ali zali Boze tog "ovlascenog" servisa.