Venom-savrsene slatke kiflice. Inace dodju 4 ali se kasno sjetih da slikam :D
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Printable View
Venom-savrsene slatke kiflice. Inace dodju 4 ali se kasno sjetih da slikam :D
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Probao u Lazaro, odlična.
sto imaju jos ?
jeste, ono je pica, hvala :)
Pizze u Lazaro su i dosta velike.
Bio sam sa drustvom, mala pizza je dovoljna za 1 osobu...
Dobra pizza u Voliju na starom... I u Anovi.
Samo da majstori nauce da treba ocistiti rernu. Zgadi mi se kada vidim ugljenisano tijesto ispod pizze.
ahhahahahaha :D
Najvjerovatnije cu uzet picu u Lazaro za vikend pa vam javljam utiske :D
Sledeci vikend Glorija :P
Trenutno najbolja pica: Pepe.
Ljudi, treba koristit sad taj Lazaro dok se i oni ne pokvare, ka svaka nova pizzeria u grad. Rijetko ko ostane kvalitetan kao s pochetka.. Vidjeh da se i Pescara vraca na velika vrata. Nekad su imali stvarno dobre pizze.. Ali konobar predamnom bio prehladjen i chistio nos rukavom od koshulje.. Uzas !
venom, slane palacinke - odlicne!
Eto mi se Lazaro u zgradu otvorio, jos ne obrtah tamo. Moracu ih posjetit.
aj mi recite đe je taj Lazaro?
Valjda u onu zgradu preko puta DAN-a...
Upravo tu...Na cosku zgrade tacno prekoputa "bas carsije"
Moretto u Zelenici, nalazi se preko puta zdrave hrane i kad se ide prema H. Novom prije Okova koji je sa desne strane.
Sva klopa im je extra, ali bubrežnjak... najljepsi stek koji sam jeo u zivotu.
Odavno valjda samo se drugacije nekako zvao, tako su mi rekli ljudi iz Novog. Na prvi pogled kada sam vidio restoran, nisam htio da udjem, jer sam mislio da jse raspada, medjutim... prijatno iznenadjen klopom, a i unutra nije lose sredjen. U svakom slucaju ako hoces dobro da jedes i da je mnogo ukusno to je moja preporuka za Novi.
Preporuka za Bahus (odlicna hrana) a shto se tice pizze, makar u Podgorici Sicilija je bez konkurencije.
Shto si jeo/jela u Bahus, recordare? Jesu li im paprene cijene jesu...
Bahus dorucak im je fin... 4.vrste prsute, ustipci, curetina itd... Al 4,50e..
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Pitao sam neđe ranije al zaboravih na kojoj temi, pa rekoh da pitam ođe ponovo... Zna li ko đe je prešao pica majstor koji je radio u Leone-u, kad su ga zatvorili...?
Opletoh kapricozu upravo, u Lazaro I dobra je dobra, ali je u Pepe za nijansu bolja. Tako da za mene ostaje Pepe no. 1 :D
Eo donesose liku pored picu, deblja je 2x od ove moje, tijesto je nabreklo ka' hibrid. nema sto bez da im upada vanredna kontrola ^^
danas sam se razvalio u pecenjari jao jedva sam izasao.:Dnidje na svijetu nema takvih porcija.
sendvic s piletinom i atrio dorucak u atrio u deltu...savrsenstvo:)
burek kod Baka u Tuzi
ja iz G kvarta imam da biram dje da jedem...gloria na minut,lazaro na 100m,venom na 200m,bureci kod vukcevica 200m,bas carsija 100m ,a pare km daleko od mene.
CiZburger u meksicki :mrgreen:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Evo,
Fellini meni
Cuj im Engleski dorucak, a gdje su im gljive i krvavice i grillovani paradajz...
Sad slucajno vidim na donesi.com ovaj restoran GOŠOVIĆ...Da nije ko jeo meso sa rostilja, nesto mi se prijelo pa bi da porucim...?!
Cevapi u Mall of Montenegro.....cevabdzinica HIT ....mnoooooogo dobri :)
A gdje je najbolji cokoladni kolac?
Kolac "kinder" u Carine. Odlican kolac, jedva sam ga pojeo koliko je velik. 1.70 kosta
Jeo, nije to to.
Vrijedi probati.