da. stavljen je znak 40 preko puta PUB-a 011
Printable View
da. stavljen je znak 40 preko puta PUB-a 011
Pa i jesam bio siguran da je 40 :). Ja sam polaga prije 5-6 godina i tad je instruktor htio da me obori jer sam na bulevaru Sv.Petra Ct. malo preko 40 preša(da me ne vata semafor ;) ).
I za to da te obori.
Kakvi bolesnici.
tablice B klase pg cg 503 sada su NK BB 911
'Za kraljeve kaldrme, za prosjake sa drumova, za sve ortake koji noćas kriju se od Pubova.'
http://4.bp.blogspot.com/-TngSf5Zs9-...in_40_sign.png
PG CG 502 i PG CG 503.
ma samo lijepe koje stignu. Odnosno koje su im na dohvat ruke
vidjeh danas sivu pasatilju EB 348, na putu PG-Danilovgrad zaustavio nekog Audija a4 ;)
Al' su originalni sa tim BB911...
Ova što sada "ordinira" na Starom Aerodromu i zaobilazni definitvno nema PG CG nonege bezvezeisto PG...
Da, to sam i rekao, al fabija ne svati izgleda ;)
Mene je ta B klasa uhvatila prije godinu dana kad sam platio 100 eura, tada je imala PG CG 502.
Onu noc kad sam se vratio iz Kotora po onom kijametu, bila je kod Sozine, tablica je bila PG CG 503.
Pa da, al ocigledno i poni prate forum :) pa znaju da im znamo tablice, to je i razlog sto su ih promijenili...
PG DV641 B klasa juce
Neka prate do preksjutra. Nas je vise no njih i tablica :p
Ta b klasa je mene prosle god na Bioce pratila, nisam ni znao da ih imaju do tada i imala je tablice CT dok sam je u zadnje vrijeme gledao po obilaznici sa tablicama PGAZ822, ima zatamnjena stakla
@offtopic: sto bi fora bila da svi sada pokupujemo polovne B klase, iste boje ko i ovi pomenuti, pa ako nas zaustave : "O dje si kolega, ja dimio za onim ispred mene". :)
mislim da bih tesko izdrzao da vozim B klasu samo zbog te fore...
Prebaci je meni, slobodno :) Inace znam da budem skroman.... :)
Viđeh pasata noćas, kotorske su mu tablice
Je li dozvoljeno zaustavljanje/parkiranje na pjesackom + pored kruznog? Da da.. Stajali su tu..
Attachment 87549
Danas u Donje Uliće, pored one kamene kafane, Golf V plavi i sa strane, tronožac, radar sa kamerom,ne znam jesu li to ovi novi sto neko reče da su kupljeni...
Tu su bili i juce rano, oko 6...i naravno, da nije bilo Cobre, vozacka bye bye.
inace sad redovno su i po 3 patrole u bilo kojem pravcu, pisu kazne za svaku sitnicu, jedni nacin da izbjegnes kaznu je da vozis po propisima, prosle nedjelje krenuo na aerodrom oko 5:45, kad patrola na Barutanu kod škole, nego srećom bili zaustavili neki šleper... onda prije neki dan, CT -KO, patrole na Brajiće, na rasksrnici za Bečiće,na Jazu kod Lukoila, onda policajac na motoru prije restorana Šebelj, dalje kod Vuk Petrola, haos , gledam u Bd jos pretresaju auta...
Vidjeh i ja toga radara tronozca, ali na zabjelo, posle nadvoznjaka kad se ide put Zete.
bilo bi normalno da su bar propisi/znakovi svugdje postavljeni normalno, i da se putevi normalno odrzavaju.
a ovako, na magistralu mi bupnu ogranicenje 40 km/h i jedva cekaju neku zivinu da naidje, e to mi nije normalno.
nije mi normalno da mi na magistralu stavljaju lezece policajce. ja uvijek idem po propisima, a najeb*em zbog ovih koji idu van propisa. I sta je onda normalno, pitam se ?
4-5 patrola po podgorici, motori, radari, golfovi, mercedesi... showtime :)
Vidio malo prije. Katastrofa.
Treba platit ove radare i auta...
a sto je ta frka danas?
jutro od zabjela do aerdroma tri kontrole prodjoh...dosadni su postali :)
neće niko dočekat ljeto s vozačkom kako su krenuli :D
ne moze nsita bit crnje no vozacku preko ljeta kad nemas :D