i, imas sad tu jednu novu temu o vremenskoj prognozi. Nju izbaci skroz, jer, gledao sam, meteoroloskog podforuma nema uopste...:lol:
Printable View
i, imas sad tu jednu novu temu o vremenskoj prognozi. Nju izbaci skroz, jer, gledao sam, meteoroloskog podforuma nema uopste...:lol:
trebao bi hari i onaj post da obrises sto ti prije rekoh jer nije bas sasvim ok
brises i odje postove...eto ne smijem ni moderatore kritikovati,ako neces da me poslusas onda barem objasni zasto?
ja postavim pitanje a Hari izbrise!sto postavljas ovaj topic kad neces da odgovoris?
Kovac, ili si ti pobrkao forume ili ti nije bas najjasnije sta je to pitanje.
hari pitanje ide ovako (mora li sve da ti se crta) : Zasto ne obrises post dje forumas Crnogorac kaze kako treba iseliti Srbe u Beograd pa bi Crnoj Gori bilo bolje? ili ga barem prepravi
Mozda ga ti nijesi shvatio...on je rekao u stilu da oni koji su za Srbiju i Srbijanski rezim mogli bi da idu tamo gdje po svoj prirodi -naturalNo se osjecaju bolje...logichno?
Sto bi neko toliko patio za politikom Srbijanskog rezima a bio u CG?
Neprirodno, ne?
Niko ne voli da vidi ljude koji pate ...nije humano...
Daj link toga topica i napisi ka cojek jer to pitanje nidje nijesi postavio.
i ti si hari diskutovao na tu temu juce na bg studenti samo sto si ti htio Srbe na visoki napon ili si salu malo lose srocio...tako da dobro znas dje je to napisano
Ti ocito imas problema sa razumijevanjem topica i ubuduce trazi da ti neko objasnjava sta se pise.
PS.
Monteboy, prestani spamove stavljati na forum jer i za to ima vrlo efikasan lijek.
Zašto je obrisana moja tema sa slikama reklama bloka za SCG, a tema suverenista još uvijek stoji?
Bio bi red da ti pocnes i citati pomalo forum.
DIDI vidim da brišeš sve moje postove, prije nego obrišeš i ovaj možda bi mogao da mi objasniš zašto!!!
Dok si ovakav post pisao redom gdje stignes mogao si vidjeti da si otvorio temu o anketama kojih je bar 5 i tvoja je spojena sa vec postojecom.
Pristrasnost moderatora na ovom forumu poodavno već nije upitna. Ali ovo je je već postalo više nego očigledno:
''Pop Radomir Nikcevic,aka Pop u paciotti obuci stari je ratni hushkach i covjek koji je sve samo ne svesteno lice.Dje ima da pop ima robe na sebi u vrijednosti od preko 500 maraka,dje ima da pop ima telefonski mobilni racun preko 350 maraka tad,dje ima da pop vodi sledeci razgovor
Kolega moj:"Pope jeste umorni"
Pop:"Jesam sinko doshao juce iz Ulcinja"
Kolega moj:"Kako je dolje pope"
Pop:"Grdno brate,nakotilo se te gamadi albanske,sve to treba pod brener i nozh metnut".
Toliko,ko ne vjeruje ne mora.
Pop Radomir Nikcevic nije normalna osoba,to je bolesni krvozderni nacionalista,da se razumijemo to ne opravdava gorepomenuti chin.''
--- po svim kriterijumima zdrave pameti ovo bi moralo biti obrisano. Ili mu i vi vjerujete na riječ? (snimci u Zeti vam opet nisu toliko vjerodostojni) ---
Quote:
Originally Posted by Rankovic
a, vidis , mene je ovakva popova prica odmah na tebe asocirala (na tebe s drugim nadimcima, kad se ono nisi bojao banovanja, pa si bio u pravom izdanju)
i sad ti nesto pominjes 'zdravu pamet'...svasta!
Odakle tebi pravo da ti moje teme trpaš tamo gje hocesh? Tema je bila "20 dana do Referenduma, vaša lična prognoza". Kako se ti osjeti pozvanim da cijeniš jel tema pozeljna ili nije za ostale forumashe i da mi je zavlačiš u nekakve rasprave o DAMARovoj ili ne znam čijoj anketi. Mogao si pustit malo vremena da se vidi jesu li ljudi zainteresovani za diskusiju ili ne, pa ako nisu mogao si je izbrisat da ne pravi guzvu ljudima po ekranu. Ti si je normalno sklonio u roku od 5 sekundi.Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
Ako ste poltroni izbrišete i ovaj post a ako cete bit ljudi onda imajte mjeru da bi ovaj forum zadržao kakvu takvu svrhu.
Na forumu ne postoje tvoje,moje, Marka, Janka... teme vec su sve teme za diskusiju. To nije sklonjena i objasnjeno ti je, a vecina forumasa zna odabrati temu i vidjeti o cemu je pa nema potrebe da se dupliraju. To je upravo zbog toga da forum ima svrhu.
Ovo cemo ostaviti jer je zaista konstruktivno i na visokom intelektualnom nivou napisana kritika na rad moderatora.Quote:
Originally Posted by Daytona
Hoćeš li mi otvorit još jednu kolonu, da ne lupam konačno rješenje?Quote:
Originally Posted by Hari Krisna
Daytoni boracku penziju ka sto neki vele za sve zasluge, a Harijy Medal of Honor za rukovanje sa ovakvim napasnicima...
Aaaa ne bi ja tebe preskocio da medalje dijelim, posebno poslije onoga posta sa vladarima crnogorskim, ako se dobro sjecam,
ma nikako...to je bio pokusaj ili samo moja iluzija da se moze sa chinjenicama zrelim stavovima i znanjem diskutovati oko nekih tema...medjutim, sve je banalizovano dozvoljavanjem odredjenim 'zasluznim' licima da svoje neznanje prenose vrijedjanjem onih koji znaju i koji zaista misle ono sto pisu. No, eto pokazalo se da je ovo piskaranje samo zabava i zelja da se ponizi bilo koji pokusaj diskusije osoba koje znaju odlichno teme o kojim pishu. Justice se povukao s razlogom.. kao sto ce svako ko je stvarno doshao ovdje da komunicira sa ostalima bez vrijedjanja ikoga lichno.
Obrati paznju koji topici na ovom podforumu funkcionishu, samo oni koji su za brljavljenje ..ostalo je u svakom trenutku podlozno blokadi.
upoznaj se sa pravilima foruma, pa onda ce ti biti jasno zasto su ti obrisani postovi, i naravno potrudi se da malo kulturnije pises, jer se neces dugo zadrzati na ovim forumima!Quote:
Originally Posted by Kenny Dope
rankovicu, ne vidim razlog da taj post bude obrisan jer ovdje i jedna i druga strana imaju neke price licne ili nekih prijatelja, pa na tebi je hoces li ili neces vjerovati!
druga stvar, mislim da to nije vrijedjanje, jer rec za nekog da je nacionalista ne znam jel uvreda
Didi,Quote:
Originally Posted by DIDI
zasto si obrisao kompletni Berankrshov post? Ja sam taj post prochitala i, ti oprosti, ali Berankrsh nije presao granicu pristojnosti. Tacno je da je Mila Djukanovica nazvao "glistom" (mislim da bijashe glista), ali odje se ne brishu slicne rijechi kojim se karakterisu neki drugi politichari. Razumijem licne preference, ali malo fer pleja ne bi bilo na odmet.