grdno se varas...
Printable View
I ja sam bio veliki navijač prvenstveno Šumija pa Ferrarija i stoji to da je on najtrofejni vozač ali brate moraš se složit voz mu je prošao odavno dolaze mladi i talentovani vozači extra klase!
Tu priču smo ispričali hiljadu puta. Zaključili smo jedno, ON je NAJVEĆI.
Pogledaš moj avatar, i taj stav, i no words.
a cega hiljadu puta, kad imas samo 4 posta odje? :lol:
PS prvo sam pomislio da si ti Fabia, ali posle ovog nepismenog signature-a, jasno mi je da nisi, Fabia je Amer :cool:
Fajteru, bio sam i ranije... lagano samo... samo pod drugim imenom.
A što se tiče signature-a, ako ti vidiš grešku možda si ti nepismen, ili slab engleski.
Bitno je da je tvoj strašan :cool:
ja sam slab engleski :mrgreen: No dobro ti nama doshao!
A evo ce Hamilton da glumi u Cars 2 :)
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/form...e/12882708.stm
Ta prica je ispricana od strane Fabije i nekoliko slicnih njemu u misljenju, mislim da si i Fabija da se krijes iza ovog novog nicka, isti ti je stil pisanja.:twist:
Frende, o cemu ti to? Ko je Fabia, a?
A sto se tice price o NAJVECEM, zna se, on je daleko najveci i to je cinjenica i to je kraj price.
Verbalni, fakat udes je bio stravican, i ona scena sa Donnelijem je koma :(
E sad, sto su ljudi mogli da ukapiraju tokom gledana ovog filma:
Da je Senna bio iznadprosjecan vozac, koji je popusio od timskog kolege, koji je bio prljav i na prljav nacin je dosao do svake titul i na isti nacin je pobijedio Prosta, da je bio vozac bez mozga i td.
Dalje, kad je Newey uveo elektronsko podesavanje vjesanja, ABS, TC, Williams je letio i Senni je to smetao u McLarenu, bunio se i pravio sranja. Kad su 1994-e zabranili (a te godine je presao u Williams koji je bio goli pistolj bez elektronike) onda je rekao da je elektronika dobra stvar i trazio je da se vrati elektronika.
Svi vozaci su ga hejtirali, i Balestra, jedino Ron ga je volio, do kraja 1992-e.
Ne samo da nema boljeg vozača od Šumija, nema boljeg sportiste uopšte!!!
Frende, nikad necemo dozvoliti da se neko igra sa Bogom, Gazdom, Doktorom i Profesorom Formule 1.
Newey kaze da je McLaren napravio velik korak kopirajuci RBR:
http://totalf1.com/details/view/3715...by_copying_us/
A Helmut Markko kaze da mu se svidja Hamilton:
http://totalf1.com/details/view/3715..._for_Red_Bull/
Naravno, to znaci da VEBA ide out a Vettel (ako budu imali iste uslove i istu podrsku) ce popusiti od Hamiltona.
moja greska....navikao sam da fabia dize u nebo Schumachera....
ovako...da se razumijemo...vjerovatno nema navijaca koji je za sumahera navijao koliko ja...i ferrari,...nema trke da sam od 95-96 propustio...i naravno da smatram da je sumaher makar za mene najbolji voyac u F1....ali radi se o tome da si stavio klip koji ama bas nisa ne pokazuje bez kako radi zadnje krilo i kad se pomjera...
e koliko sam navijao da se vrati da vozi u ferrari...ali kad se vratio u mercedes potpuno me razocarao...
a do prije 10 dana sam drzao potpis posvecen upravo sumaheru....
fabia brate prastaj,,,evo gora objasnh da te pomijesah ;)
EKV, stari frende, vrati potpis...
Nothing is faster than light....
A sto se tice prelaska u Benz, znam, mnoge je razocarao, jer ljudi znaju samo Sumahera u Ferari i kako je dobar po kisi. I to je sve.
Ja sam navijao za njega, ne za Ferrari. Navijacu za njega i u HRT.
E da, ovaj, ne dizem ja NAJVECEG u nebo, on je tamo sam od sebe, ja ga samo navijam za njega, a za njega navija svaki koji je pratio Formulu od kisne Belgije 1996-e.
Dako se organizujemo ove godine, ja, Verbalni, NSX i Daka HN da idemo da mu se klanjamo. http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/b020.gif
Except Audi A4 1.9 TDI
zaboravih na hernana tilkea! da nije njega F1 ne bi bila danas ovako zanimljiva! Šumi kralj na stazi , hernan kralj inžinjeringa!!!!!
Pa vrati potpis, ako si toliki fan. To ne treba da mijenjaš.
Treba da uživaš u svakoj krivini koju ON prođe, svaki put kad prešalta, kad koristi DRS na pravini, ma i kad malo cimne volan, jer to tako savršeno i briljantno može da radi samo NAJVEĆI !
Daj, Tilke je kontruisao najgore staze (jedino je Monaco dosadnija od ovih novih).
fabia slayem se....da mi je da se vrate staza kao sto je bio stari hokenhajm...da je vise staza kao monca...belgija...montreal...ove nove tilkeove staze su mi katastrofa...kad se sjetim austrije...nurburringa...
a sad sve neke staze izmedju ograda...katastrofa....ocu formulu kao sto je bila 90tih...
Zato je i ne pratim više, osim ako se ne slučajno nađem ispred TV-a...
Samo se potrudim da ne propustim Spa i Monzu...
Spa obožavam, pojam dan danas za sve
Evo jedan od "potencijala" dežurnih hejtera. Montoya x2. Sve pusti talenti na priču.
http://www.autocar.co.uk/News/NewsAr...llCars/256277/
evo staze koje iz ove F1 trenutno postujem...
- Montreal, Silverstone, Nurburgring, Spa, Monza, Suzuka, Sao Paolo
od starih mi nedostaju stari Hokenhajm, Austirija...bjese valjda A1...Magny-Cours
ove nove tipa yas marina, valencia, singapur...me unistavaju...
a od ovojih koje su u f1(novije) postuje maleziju, kinu
vjerovatno sam preskocio neke...treba se sjetiti sad svih ovih sto su po 1 ili 2 godine aktuelne
ne zezaj....kimi je odlican voyac...steta sto nije u F1...
Meni je drago što nije u F1, uzeo je tu titulu i neka je pošao...
On ima pravi avanturistički duh i sve bi da proba, neće ni dugo u NASCAR, probaće opet nešto treće...
Ma to je foliranje. Više ne može u F1 niti bi ga iko uzeo, i onda prosipa priču kako je NASCAR cool, da je to vrh, još samo fali da reče ono standardno da je kao mali uvijek imao taj cilj i da mu se sad ostvario..
Bulshit