hahah... a ja bash otvaram da napishem isto. jeste da sam je i ranije chitala, ali tada nisam bila manijak za neke stvari kao sad, pa je moram obnoviti.Quote:
Originally Posted by d@ggy
Printable View
hahah... a ja bash otvaram da napishem isto. jeste da sam je i ranije chitala, ali tada nisam bila manijak za neke stvari kao sad, pa je moram obnoviti.Quote:
Originally Posted by d@ggy
Posle ustavnog,gradjanskog,porodichnog i naslednog Gabrijel Garsija Markes- Sto godina samoce me jednostavno lechi.... ;)
Od Bulatovica sam sasvim odustao. On je savrheno genijalan na fantastichan nachin. Ali, ja ne uspijevam da dovrshim nishta od njega. Taking me places I don't wanna be...Quote:
Originally Posted by Blue_Line[R]
Bukowski se mota po sobi, pa ga prelistavam...
Mana sam vratio na policu, shto znachi da cu ga odatle izvuci jednom u buducnosti - tada mozhda prenesem utiske.
Read je mnogo interesantan & manje-vishe se njime bavim kao & Bukowskim.
Tehnologiju sam polozhio & bacio skriptu u smece, sa sve velikim dijelom vjezhbi koje sam radio za ispit.
Aktivno se bavim Ellisom. "Americhki Psiho". Privodim je kraju, & nimalo nijesam razocharan. Jesam je zbilja kupio jer je bila na 50% snizhenju, ali sam uzhivao u maltene svakom dijelu. Nije samo u pitanju koljachina & kresachina, vec ima necheg od egzistencijalne tegobe...
...Ili sam mozhda ja negdje previshe kwazee intelektualan, pa chitam izmedju tankih redova-?!
Ako si stigao do IV ili V toma knjige,vidjeces da ce jedan od likova sto je u drugoj knjizi umro da ozivi.Quote:
Originally Posted by duschmann
vampirska rabota simeona njegovana. niko od njih nije bas stvarno ziv, ziva je samo firma.
Ja sam ostavila Kisha ... umirem nad Upravnim pravom i Porodicnim pravom :( :( :(
U pauzama se prisjecam Mansarde, Pope, Disa ...
ja se trenutno probijam kroz dzunglu da dodjem do cika Kjerkegora. Nece koleZa da mi ga da, jer kaze pojecu mu knjigu :D
upravo sam zavrshio Viktora Jerofejeva - Dobri Staljin
Knjiga o Saladinu - Tariq Ali (bosansko izdanje, tako da je original - "Knjiga o Salahudinu")
druga knjiga iz njegove planirane 4-djelne edicije o istoriji islama, kojom predstavlja sustinu islama i njegovog sukoba sa hriscanskim svijetom, fokusirajuci se na 4 price (posljednji dana kordovskog kalifata u Spaniji, Saladin i krstaski pohodi, a mislim da se treca fokusira na Samarkand; 4 ne znam)
Poslije prve "U sijenci nara", jos jedna nevjerovatno zanimljiva knjiga o onim "odsudnim istorijskim prelomnim dogadjajima" ispricana kroz pricu o jednom pojedincu koji na svoj nacin prozivljava taj period
"ramzes" 1-5 kristijan zhak
M.Kundera / Sala - done
D.Kis / Skladiste - A.N. me je "navukla" na Kisa, hvala joj na tome.
M.Prust / Jedna Svanova ljubav
Nabavio sam prvih 30 brojeva Alana Forda.
hehe
http://www.cartonionline.com/gif/FUM...n_ford/Tnt.gif
novi zivot - orhan pamuk, upravo sam ga zavrsio. nisam bash odushevljen. malo mi je previshe balkanski-tragichna.
Franz Kafka - Pismo ocu
O.Vajld Propast Laganja
okle ti to Carla?
Ja u zadnje vrijeme citam Kazanovine memoare... :-D
Quote:
Originally Posted by Carla Bruni
Ti samo citas...
Kako postizes to?
"Karaoke Capitalism: Management for Mankind" - Jonas Ridderstrale, Kjell Nordstrom
Iz one drzavne knjizare na trgu :).Quote:
Originally Posted by GAGA
A mislim da ga ima i u Karveru.
Zavrsen ispitni rok , pa mogu :)Quote:
Originally Posted by Bonja the Zmaj
Zar nije premalo vremena da se progustira toliko knjiga?
Viktor Igo - Jadnici
Nije :)Quote:
Originally Posted by Bonja the Zmaj
M.Kundera "Iznevjerene oporuke " :)) skoro gotova
Savremena indijska prica / CLIO izdanje
Strasti - Singer
Travnicka Hronika - Andric
i nesto prelistavam ponovo Djecu Ponoci - Salman Ruzdi
Sve manje imam vremena za citanje, nazalost.
Eto.