Cielini - Canavaro, sigurno jedan od najgorih stoperskih parova! Kako je lipi uopste moga da ih stavi posle ocajne sezone u Juventusu!
Printable View
Cielini - Canavaro, sigurno jedan od najgorih stoperskih parova! Kako je lipi uopste moga da ih stavi posle ocajne sezone u Juventusu!
Nije ni Lipi htio da se rukuje ali je poništen gol koji (ako je istina da je FIFA naložila da se milimetarske ofsajd situacije puštaju kako bi bilo više golova) je možda bio regularan pa je to nervoza!!!Nego eto Slovaci idu dalje a nije nezasluženo ako su im dali 3 gola!!!Dobra utakmica a nije tako djelovalo da će bit!!!
Serbia
$hone, -The_Cl|mber-, alcz_is_back, Alkatraz_hn, altona, avitanretla, BanneD_1, BlackVelvet, brzi_pas, cattaro, chesterfield, clapton, cookie, cssr, daconi, denxho, drasko10, El Steka, Emill, Emp, Enjoy_The_Silence, Equilibrium, Escobar_BP, Franky_Four_Fingers, GaGo020, getaway blues, Glenn_Q, GrobarNK, holjo, Jakuza, JeReMy, Jov, kaemSe, kambodza, karacha, kefalo, kenneth, kimi pg, Kutuzov, laciale, Lamelash, Lennox, liquido, LittLe_N, Markys, Masinac081, Matadorr, McRae, MeDo_JE, methodman, Mickey-HN, Miss_Lucifer, Mojsije, MonterO, MotobikeR, Mstislav, munja, NajtS, NantecutBu2, Need2rock, neptune, ni na nebu ni na zemlji, Nino_pg, N_L, oktagon, Orgullo_Vikingo, oskar_mali, ovizionizi, PERPER, Pjer777, Plejmejker, povedilla, Proxy, rain_wind_storm, RATM, Recordare88, Ricardo_Izecson, Riquelme, Sanco_Pansa, Serhi, Sh0ne, Shifty, South_Africa_2010, stara.dama, stefke, Stetni, Stradivari, svet0, Tha_Maddog, the_sorrow, trojkam, Tz-ObeLiX, Vlado, Vukasin Micunovic, wtf?!, XoloGRaM, Zetaman, zinabo, zinabo 2, [kinetic], _HokutoNoKen_
TVOJA GRESKA, DECKO hahaaahahahahhhhhahaahahahahahahahahaahhahahah
Ne mogu vam opisat kako mi je milo sto zabari ispadose,mislio sam onaj zadnji pokusaj da ce dat go ka sto im se oce,ali pravda je ovaj put zadovoljena,konacno....
Finalisti proslog Sp-a posljednji u svojim grupama...Divno.....:)
Iza Novog Zelanda, koji je neporažen. :)
na kraju ispade da je Italija ostecena, mada slovacima treba skinut kapu, zasluzeno prodjose. nabise im 3 gola.
a sto se legli na Chiellinia, borio se momak, nije moga stic na sve strane. Cannavaro je bio krivac najveci na ovom prvenstvu, posle Lippi-a naravno ;)
prvo nije poveo Miccoli ili/i Cassana a onda je stavio Fabia u odbranu, ajte sad polako. zao mi je, navijao sam za njih ali bi bilo ne zasluzeno da su prosli.
Šta si zapeo za Mikolija, vidi se kolko pratiš italijansku ligu.Mikoli je pokidao ligamente i pauzira 4-6 mjeseci
Aaaaaaaaaaaa ispali cigani,napokon da im se sve vrati,bravo Slovaci,bravo Vitek :bravo:
U grupi sa Slovackom i Novim Zelandom oni nisu bili sposobni da ostvare pobjedu :lolblue:
Kakvi panjevi italijanski...
Dobra je Italija, ali eto - jaka je grupa bila, prejaka, nije se moglo ispred Slovacke i Novog Zelanda
A i da ga je pozvao, ne bi bilo mnogo što drugačije. Sad će naravno sva krivica bit svaljena na Lipija, ali realno i sa svim tim igračima koji nisu pozvani oni ne bi imali kvaliteta da odu daleko na ovom SP.
Jedino ih je neki vrhunski trener mogao izvuć.
http://estaticos01.marca.com/imagene..._portada_0.jpg
http://www.ilovegif.net/immaginianim...rrivederci.gif
i ja glasah da ce proc...ali kad se na sp vodi kanavaro i kad trener jednostavno ne zna kako da postavi taktiku(govorim o ovom sp-u )to se tako zavrshava...ali mi je drago sto nisu prosli
Ja sam pogodio da prolaze Paragvaj i Slovacka :cool:
Italy 1:1 Paraguay
New Zealand 1:1 Slovakia
Italy 1:1 New Zealand
Paraguay 2:0 Slovakia
Italy 2:3 Slovakia
Paraguay 0:0 New Zealand
tabela
Paraguay 3 1-2-0...3:1...5
Slovakia 3 1-1-1...4:5...4
New Zealand 3 0-3-0...2:2..3
Italy 3 0-2-1..4:5....2