11 novih kanala od 1. septembra ;)
http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=919
Printable View
11 novih kanala od 1. septembra ;)
http://www.totaltv.tv/cms/view.php?id=919
extra :razz:
Konkurencija cini svoje.Vazno je da gledalac dobija,ali mislim da je doslo vrijeme da se pocne sa HD ponudom.
brate najbolji su...
bbm od ovih kanala nema samo pink bh i diskovery ID!
Uskoro Disney i Sci-Fi,ali ne bi trebalo prije oktobra da udju u ponudu
Zatamnili debili iz Pinka rts2 i kome sad da se zalim shto ne mogu gledat Manchester- Arsenal? a shto je najgore ni oni ga ne prenose ???!!!Pas im mater DEBILNU!!!
Ja ne znam stvarno sta se to desava, ok to prava prenosa, zaebancije neke, ali sto onda ne ''zatamnjuju'' elta mont (m kabl) i bbm ??? I sto su onaj kviz narod protiv isto blokirali ?
Onu glupost od kviza su skremblovali zato sto je B92 trazio pare da bi kviz mogao da se gleda na teritoriji CG:confused:,iako je TTV bez problema pustao kviz i u Hrvatsku,BiH i Sloveniju,nevidjena drskost:mad:,a mislim da ga Extra Tv nije uopste skremblovala:confused:
Sto se tice prenosa,televizije iz okruzenja nemaju otkupljeno pravo prenosa za teritoriju CG,ali zasto nikad nista ne skrembluje M-Kabl,e to je ono sto cudi,i zbog toga ne bi ni drugi trebali nista da skrembluju,neka vaze ista pravila za sve,a ne vaze:mad:
Sjutra,odnosno vec danas oko12 je konferencija Totaltv Montenegro u vezi novina u programskoj ponudi.Bice rijeci i o drugim stvarima u novim okolnostima,jer je vec dvije godine od pocetka postavljanja TTv uz ugovor na dvije godine.
Znaci ono to se vec zna,od sjutra startuje pink u osnovnom paketu,bez pink cinema.Startuje jos eurosport 2,romantika,reality.....
Od Oktobra bice jos neke novine,a najvaznije je doduse nezvanicno da ce biti novi softver za total risiver sa novim LNB podesavanjima uz mogucnost prikljucenja drugog,treceg i cetvrtog risivera.
Za februar iduce godine najavljeno je pocetak HD emitovanja,a risiveri ce moci skenirati sve HD kanale na satelitima ASTRA,HB,W2,Sirius i Amos.
To je u opstim crtama sa danasnjeg skupa TotalTV montenegro sa Dilerima.
Takodje je podjeljen i aneks ugovora o odrzavanju i servisiranju Total opreme van garantnog roka.
Pa obicno novi kanali dodju izmedju 16 i 17 h,tako da ako dodju ranije,ja cu biti iznenadjen,medjutim danas je bila prica da nesto nije u redu s tehnikom i da ce sjutra doci Pink i Zone kanali,da bi u toku dana dosla informacija da stizu svi,sem mozda ES2,koji bi mogao da kasni dan,dva.Evo vidjecemo sta ce biti...
Imali su vremena da se pripreme i par dana ranije, pa da se ukljuce kanali i prije prvoga ali... nasa posla
Ovo je ona vijest od prije. Da li bi ovo trebalo da važi i za nas, ili mi nemamo nikakve veze sa ovim DTH-om, i ostajemo na stare prijemnike?Quote:
Pretplatnici iz Evrope, koji prate program Pinka putem DTH distribucije dobiće nove Total TV prijemnike na kojima će nastaviti da gledaju Pink programe posle isključenja IREDETO sistema koje se planira za kraj oktobra.
Sa Sbb-ovog foruma
Poštovani korisnici,
Zbog istovremenog uvođenja većeg broja novih kanala, primorani smo da početak emitovanja tih kanala u Plus paketu Total TV-a odložimo za drugu nedelju septembra.
Od tada, uživaćete uz MGM, Discovery ID, Zone Reality, Zone Romantica, Eurosport 2 BL, Disney, ESPN America, kao i uz Pinkove kanale!
Vaš Total TV
Neozbiljno,bolje da nisu nista pricali:mad:,a sad odjednom vidim da najavljuju i ESPN Americu...
Izgleda da nece,nego tek od sledece nedelje,a taman je poceo USO,a ES2 prenosi,jbt ne mogu da vjerujem...