ova druga, sa blur i crystal method definitivno. mislim da jos uvijek negdje imam instalacioni CD.
ista prica i kod mene, i sigurno ima najvise do toga ko je na cemu igrao igrice.... ali, ali, ali FIFA98? niste igrali? ne? neznamstadavamkazem.
Printable View
ova druga, sa blur i crystal method definitivno. mislim da jos uvijek negdje imam instalacioni CD.
ista prica i kod mene, i sigurno ima najvise do toga ko je na cemu igrao igrice.... ali, ali, ali FIFA98? niste igrali? ne? neznamstadavamkazem.
a, recimo da nisam ni blizu toliki doktor za igrice, bas odavno nista ne igram, tako da ce odgovor biti vise nego meeeeeeeeeeeeeh - fifa98, gran turismo, tony hawk (par puta upalio samo zbog soundtracka), od originalnih pustim nekad kojija konda (super mario, zelda).
Koji je Tony Hawk u pitanju? Ja sam samo igrao dvojku i tu su mi favoriti RATM - Guerilla Radio i Fu Manchu - Evil Eye.
Nekako te baš ne mogu zamisliti uz Crystal Method FIFA 98, to je meni na suprotnom kraju od tvog indie rock folk acoustic dreampop shoegaze spektra.
eeeeih, slusalo se svasta tih godina. imao sam crystal method - vegas i spawn OST (crystal method & filter - trip like i do remix je side 1 track 1) na audiokazetama prije FIFE.
tony hawk i 1 (dead kennedys, suicidal tendencies, the suicide machines...) i 2 (bad religion, RATM, fu manchu...). pa ih spojih.