Originally Posted by
Phénix
sto se poll-a tice nema moje opcije. Voljela bi ali toliko se bojim da ne dozivi sto i ja, da ne budem dobar roditelj, da budem kao moji, ne zelim to nikome. Da mu se roditelji svadjaju i da njega mijesaju u tome, da se ne razvije "mentalno" kao sto treba. I tu cu pozdravit' @Cezarov post, objasnite djeci, sve (nece im skoditi naprotiv) da postoje ljudi razlicitih opredeljena, drugih boja, da svakoga moraju da postuju kao ljudsko bice. Ja npr nisam mogla od oca ni da gledam onu seriju Beverly Hills, ljube se, nisam smijela da gledam tv uopste, tako da sam citala knjige, masu...ali sad za moje godine nisam ni spremna da imam dijete, nemogu da imam normalnu vezu, sex je za mene strana stvar i dan danas nisam dozivijela orgazam(znam da ce biti smijesno nekima i uvod za sprdnju) ali nije lako da sebe "izgradis" da napredujes u zivotu posle svega toga. Zato nemojte da skrivate djecama jbg "normalne" stvari u zivotu, da ih previse sacuvate od tog nekakvog "zla sa strane",jer nista na dobro nece izaci. Ovo je malo bilo previse intimno za jedan post na forumu, ali kad se tice dobrobit djece, ne marim. Ipak su to najsladja bica na svijetu i mora ih neko paziti. Sve sto radite, ponasanje, sve, utice na njih, djeca su kao "sundjer" (nemogu sad da nadjem rijec na CG-ski) ali mislim da ste razumijeli. Biti roditelj nije samo "zeljeti" da ima vase oci, da bude pametan, kao majka/otac, treba slusati dijete i sta voli i sta ne, da mu pokazete put. Jer bez toga, niste spremni i ne zasluzujete da ga imate uopste..