A vala nema u mene 50 kila i mogu dosta da "izijem" ali sto je mLogo, mLogo je! :D
Printable View
pa tu smo neđe no ja imam pantljičaru :D
Hahaha eto, nismo se razumjeli, mislio sam da imam malo preko 50kg, nekih 30ak gore :mrgreen:
eto viđ...ogladnjeh sad
A i slane palacinke najbolje u Korto Malteze. Ovo je od juce, danas vise ne mogu ni da pogledam hranu nakon onog brutalnog sendvica u Highland :)
http://img585.imageshack.us/img585/3830/photohrr.jpg
Jesu ovo počeli pavlaku da stavljaju, jesu.
Ništa bez tartar sosa, mada su slane u svakom slučaju za orden.
nemoj sve pojest, previse je :) glazgov1 sifra za internet, ali si to provalio vec :)
Definitivno za moj ukus najbolje palacinke (slatke) su u Memento (zgrada Chelebic kod Suda).
Porcija je VELIKA, koje god da trazim ne zale sastojke, tijesto predobro! Bash svaka pohvala! Gledam svaku sitnicu kod hrane, ali ovamo palacinke kidaju! :)
Jedina mana sto im kuhinja radi samo do 4.
Sjutra ce to da se proba onda :)
amfi, jesi pretekao?!
e svaka ti cast kako pojede komplet ono, sad si miran do preksjutra :) imaju oni dobre ponude, samo treba naleceti :)
xaaxax :D
pa dobro veliko je ali kad si gladan nisi sav svoj :D
idem ja s 3 drugarice na ovaj sendvič :lol:
sjutra nece biti 1.8 nego 3.6 :D kasnis :D prati mojsija i to ti je to :D nije mu dzabe nik ovakav :D
za euro i osamdeset se niko ne moze danas bolje na svijet najest :)
nema veze, naješćemo se nas 3 od jednog :lol:
Ja mislim da odavno nijesam bolje prosao :D
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
i sutra ćeš proć dobro, slava je :D
Ima li koji restoran u PG da sluzi rastan sa koljenicom?
Pa recite kad je 50 posto manje u Highland? ovo stvarno dobro izgleda....i da li se mijenja jelovnik? i je li 50 posto samo na hranu ili na pivo...a i nije nesto prevelik sad sendvic..bar ovako na slici mi se cini...