moram i ja vrata da radim i isto od golfa 5. nego ako ces da kupis polovna komplet vrata su ti 100e. ili samo oplata 80e
postoji li jos neki auto otpad sem Ivanovica, Camovica i Toskica... po pg, ili primorju? pozeljno da imaju djelove za VW?
Znate li koji otpad za pežoa i dobrog majstora za istog?
Послато са 7045Y уз помоћ Тапатока
Auto djelovi "Tacni" (mislim da se tako zove)u Zeti za svaki kupljeni dio kod njih rade BESPLATNU ugradnju toga dijela. Neko ce pomisliti da je sad napuvao cijenu djelova ali nije, iste kao i prije samo sto nema nikakvog popusta...
Zna li neko dje mogu kupiti djelove za Clio III u Podgorici. Treba mi sijalica od fara.
Zna li neko dobrog majstora za Rover 400
http://bestcarmag.com/sites/default/...ver-400-03.jpg
Nema tu nikakve filozofije. Honda Civic ispod lima.
zna li ko dje mogu uradit reglazu jeftino i efikasno?
Dje se moze zamijeniti sofersajbna na reno megan 2006 i koliko to moze kostati?
daj sa 2 senzora, 80e :lol:
Sta je senzor uopste? :confused:
I je li to orginal soferka za Renoa, ili je na njoj ispisano ime nekog tamo proizvodaca?
ja mislim da su ti to senzori za kisu, za automatsko paljenje brisaca prilikom detekcije kisice.
jako korisna stvar na otvoreni put..kad te recimo šleper zalije da ne znaš đe si...
Aaaaa senzori za kisu, ok, trabaju mi, jer ih i sad imam. Zna li ko koliko je u aliance orginal?
Je li ti teško nazvati i pitati?
020892050
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pozdrav svima,
Da li neko moze da mi da informaciju gdje da kupim rucicu za mijenjac za pezo 206 benzinac 1,6 ?
Ovakvu otprilike..
http://prntscr.com/bqb1x0
I da li je tesko zamijeniti ?
Hvala...
Treba mi majstor koji moze da provjeri pumpu goriva i dizne na BMW e36...Dajte predlog
Andrija Maljevic,Doktor za Bmw tako sam cuo... Bar.
Pisi Milijana Vako
Imaa li neko neki kontakt tog Andrije? Ili mozda nekog dobrog majstora u Pg?
Grebovic, vukcevic i Voli motors ne racunam.:)
odje da pitam dje ima ili ako ko ima da proda za tourana zadnji brisac,znaci masinica i prskalica radi,samo brisac metalni onaj dio i klapna ?
touran 2008 godiste,msm da moze i od nekih golfova tipa 5 ili 6 nisam siguran za polo da pasuje i passat ...