Originally Posted by
Djevojka
Nisam znala da je to i on postavio. Ali je cinjenica da je svinjsko meso nezdravo za coveka, ne samo zbog crva, nego zbog svog sastava, da ne gnjavim sada sa holesterinom, mastima i slicnim. Zasto niko sa foruma nije napravio ovaj eksperiment, pa da govori "iz prve ruke"? Niste valjda svi toliki slepci i siromasi da ne mozete da kupite jednu svinjsku sniclu? Znate da ogovarate coveka njemu iza ledja i da se smejete "kvalitetu njegovog kredibiliteta". Gde smo mi ovo u MMF? Ali, da li ste vi diskutovali sa njim i razmenili argumente? Moj utisak je da on jednostavno nece da prosipa bisere.... i da gubi vreme na one koji su gluvi i slepi, sto znaci da ima samopouzdanje i znanje. Ali, ja jos ne videh sta je on pogresno napisao? Dobro musliman je, to je njegov izbor i njegova stvar, ali kada govorimo o tome sto je napisao, ja nisam videla budalastine. Ako gresim, navedite mi ih. Nevaspitano je da govorim u trecem licu o osobi koja je prisutna na forumu, ali posto izgleda trenutno nije ovde, a vec par puta mi je receno isto, zelela sam da konacno pitam da li ga napadate zato sto niste u stanju da ga intelektualno pratite ili imate opipljive dokaze za "budalastine"?
Moj utisak o njemu je drugaciji od vaseg, pa da vidimo onda zasto.