Hahah sad je promijenio misljenje, ipak mozemo nesto da uradimo "sa ovom nasom prslom odbranom" (kako doticni gospodin rece prije) :D
Printable View
..slušah na HRT2 Štimca i kaže između ostalog da je "..Crna Gora bila beznačajna i neozbiljna reprezentacija dok je Cico nije uzeo,da priželjkuje Crnu Goru u baražu jer su mnogo jači od Crne Gore,ne želi BiH jer smatra da je mnogo jaca reprezentacija od nase i da ima jačih igrača..."
..neka sanja...
Dobro je to, majstore. Shvatio sam i ja odma' kad je izbacena parola, nego dok sam kucao i dok sam kritikovao neke druge stvari dodah ovo nerazmisljajuci. Je li muka neka sad oko toga? U trenutku sam zabagovao i zdravo! Eto, nasmijao sam te i bas je lijepo kad se ljudi smiju i kad su veseli, pa neka je i na moj racun.
A ovo za Cupica, trebalo mi je itekako! Ja nijesam rekao da treba da se mice Krsto, koji je takodje junak Crne Gore, tako da ne vidim koaj je poenta tvog komentara.
A ovo: ali njegove godine su sigurno junackije od svih onih komita sto su mladi ubijani, a porodice im spaljivane...
Smijesno i tuzno. Revansirao si mi se dobro i hvala ti.
jedan od najjacih komentara na www.b92.net na vijest koga bi brnovic zelio (znamo svi koga bi zelio:) ) u baraz:
"kako su se crnogorci nalozili, pa to je smesno! Oni su ubedljivo, ali ubedljivo najslabija reprezentacija u barazu, tako da je za njih svejedno ko im zapadne. Za njih je i jedna Estonija velesika! Odrace ih bilo ko. Zaista su smesni, a imali su najslabiju grupu. Pa da smo mi bili u toj grupi, bili bi najbolja drugoplasirana ekipa i otisli direktno na EP.A oni su jedva usli u baraz, golom u sudiskoj nadoknadi."
(Bojan Jankovic, 12. oktobar 2011 20:31)
kakvi kompleksi majko mila....
Ironija je stilska figura.
ps. Krsta ne moze ni njegov licni istoricar da predstavi junakom. "Krsto je junacki bio pod patronatom Italijana, i zamalo podje da pomogne partizanima u Bosnu, ali odustadose na kraju..." (parafraziram)... Mnogo crnogorskih komita je dalo zivote i porodice, a Krstu drze sliku na tribini. Drze sliku politicaru toga vremena.
pps. "I have a dream" sigurno nije nesto sto je King osmislio...
Da da jedna Estonija je mnogo teza od Swiss, ili jedna Irska od Bugarske, a stoo su tek Farska ostrva zajebana reprezentacija xaaxaxxaaxxaaxax
ne treba obracat paznju na pojedince.
najbolje je da misle kako smo mi najgori i najlosiji. cekamo ih sve!
Mi bi kidali da Joveta i Drina nisu noge nagrdili. Oni vise nisu na nivou prije povreda, ali mozda budu za mjesec dana. Ta reprezentacija je stvarno top. Jos kad bi napokon bio "otkriven" Damjanovic kao Mirkov drugar u napadu... Onaj Djalovic bukvalno cini da igramo s igracem manje.
Hrvatska vs Turska
BiH vs Portugal
Češka vs Crna Gora
Irska vs Estonija
..prognoziram ovakav ždrijeb, a vi?
Ja jos uvijek gledam ovaj gol i jos uvijek se jezim.
http://www.youtube.com/watch?v=gKAWWC3frFs&feature=related
Ali Maksim Zivaljevic sa njegovim OP, i GOOOOOOOOOOOOOOL. Priceless :)
na svaku sam utakmicu bio do sada u pg, znaci uzimao slobodne dane sa posla svasta radio da bi stigao. i sad nesto razmisljam ako ne nadjem karte na baraz ili ako ne nadjem zamjenu na posao tada sto ce mi najvise nedostajati. mislim da je ovo
http://www.youtube.com/watch?v=GPtPjMdtofk
kad pjeva cijeli stadion, puno mi je srce. ljudi, nek dodju hrvati oni ce razumjeti sto pjevamo. jbs irce portugalce i cehe.
kad se zaori
sinovi smo tvog stijenja
i cuvari tvog postenja
volimo vas brda tvrda
i stravicne vase klance
koji nikad ne poznase
sramotnoga ropstva lance
majko nasa crna goro
Pazi , ja zivim u Bg-u i sa mnogo ljudi sa komentarisao uspjeh nase selekcije , svi su odusevljeni i zgranuti nasim uspjehom ,hvale nas na sva' zvona cak pricaju ''eh da su nasi igrali kao Crnogorci''
- uvijek mozes naletjeti na ovakvog debila koji ne misli svojom glavom ,samo nek je zdravo ..
I naravno kao sto je i normalno 90% Srbije ce navijati za nas u ovom barazu i prezeljkivati kao i mi plasman na Euro .
E Viva !
Mislim da je ipak najbolje da nam dodju Cesi u baraz. Niti su jaci od nas, a moglo bi da se planira gostovanje, da se ponovi Bazel. Ako Irsku izvucemo, nece 100 ljudi zavrsiti vizu da podje tamo, u Hrvatsku ce se putovati 2 dana i bice frke sa navijacima. Portugal je jaci od nas i male su sanse da ih prodjemo.
Ocu Cesku! :)
HRV - BIH
MNE - IRL
CZE - TUR
POR - EST
ovo će bit
150%
Češku možemo proći, ostale vrlo teško.
vala su igraci mogli doci fino da se pozdrave.... putovali smo zbog njih 24h .....
Mislim da ce Portugalu dati Estoniju, spojiti Hrvate i Bosance(premnogo balkanskih selekcija), Ircima dati nas sa nadom da ce im tako nadoknaditi rukomet iz proslih kvalifikacija(a to znaci da ce sudjenje biti nepovoljno po nas takodje), i Cesima staviti Turke, i naravno prizeljkivati da Turci prodju, jer su njihove utakmice uvijek interesantne.
P.S. Vlado,tek sad vidim da nam se predvidjanja u dlaku poklapaju,haha :D