Bacam se na ovu cim završim 3 sezonu Umbre [emoji3526]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Bacam se na ovu cim završim 3 sezonu Umbre [emoji3526]
Pogledah IASIP novu sezonu, i malo mi je cringe postalo gledat ih sad kad su vec zasli u godine, al 16 godina gaze i jos dvije sezone, vazda cu ih ispostovat i vazda ima scena dje im se iskidam.
The Bear S2 isto odlicna, mada mi je prva mozda bolja.
Justified ovaj novi sequel je ocajan, odgledah pet epizoda, al nije to to.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Gleda li ko 2.sezonu Lakersa?
Zarazna kao i prva.Jes previše romantizovana ali da je drugačije,bila bi šturi,još jedan u nizu, dokumentarac interesantan samo fanovima Lakersa
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
koga zanima, izasao je Ragnarok S3, poslednja sezona. vrlo dosadna i nepotrebno razvucena sezona, a finale je takvo smece da su se pokakili na cijelu seriju s njim
Nema vise ni dobrih serija.
Netflix se raspao a hbo spava.
Kako maskarirase Wheel of time imaju ljudi na raspolaganju 14 knjiga da biraju kako ce ih uklopiti u seriju ali i to im je malo pa uzmu da izmisljaju i rade isto ono sto su radili od Witchera, ne znam ko se sve bavi scenarijom i rezijom u Holivudu u novije vrijeme ali vecina ih je debelo promasila profesiju.
Brate, vidjeh da ih hvalis, rekoh aj da vidim o cemu se radi, i navuce me ti na ove madjare [emoji23] nego, jesi li nasao dje 3 sezonu? Prve dvije nadjoh a trece nema ni na HBO, cak sam htio da se preplatim mjesec samo ka covjek da zavrsim seriju, al je nema.. jel grijesim nedje? [emoji16]
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nema je na hbo,ja sam je gledao online preko tv browsera... I rumuni su u pitanju [emoji2960] ako mislis na Umbre
Moram Umbre da pogledam ispocetka, tako da nisam jos do trece sezone stigao, to mi je sledece sto gledam. Sad se navukoh na madjare na familiju Mikloši, odlicna prica i drzi paznju bas.
Al relano ne znam sta HBO radi sa tim serija, ova konkretno je zavrsena 2018te ima 3 sezone ukupno, a na HBO samo dvije sezone dostupne, a njihova je proizvodja.. [emoji848]
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Šaljem ti brzo link, mada je jeste izazov bio naći treću sezonu. :) Ni meni nije jasno zašto su povukli treću sezonu sa HBO-a, ja sam je gledao na HBO. Još mi je čudnije što je uopšte nema na BTN-u recimo, baš ne pamtim da tu nisam mogao neku seriju naći, a sjećam se da je bilo.
Da se razumijemo tražio sam i kao "Golden Life" i kao "Aranyélet/Aranyelet :)
Salji i meni i ja sam trazio ne nesto intezivno ali bas je nema wtf?
+1
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Poslao svima
Trazite je kao Shadows (Umbre) tako su je preveli u USA...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pričamo o mađarskoj, "Golden Life"
Ima i na mnogim IPTV listama
Sent from my DN2103 using Tapatalk
Treba da krenem da gledam Pacifik (kooonačno), ali reko aj još jednom da odgledam BoB, kao prvi put da sam je gledao, koja emocija, priča, kadrovi, likovi...
Band of Brothers je klasik, jedna od najboljih serija ikada snimljenih.
Pacifik je dobra ali nije ni primaci BoB.
dear child
https://m.imdb.com/title/tt20863760/
Evil https://www.imdb.com/title/tt9055008/?ref_=tt_urv
Interesantna serija, tek sam na tri epizode ali sam navucen, preplitanje natprirodnog, psiholoskog, naucnog, odlican scenario i glumci, veoma provokativna serija...
A Small Light nije losa
Kontinental , Dzon Vik odlicna prva epizoda
Sent from my 2201117TY using Tapatalk