Zašto ne bi radile u subotu?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Printable View
Bgmi lazu... Mogu jer ni njima paypal nije pustio pare dok god ti nisi potvrdio da ti je to nešto stiglo
Pisi paypalu s svim slikama prepiski s tim prodavcem eto ti para sutra na racun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lepo je naplatit 20 30 50 eura i pritom ukrast 2/5 eura za kafu a kad treba da se pusti sa carine to ko te jebe
12.11.2025. 08:48:25 81003 Podgorica Pošiljka prispjela u izmjeničnu poštu - uvoz 12.11.2025. 08:50:08 81003 Podgorica Pošiljka podnesena na carinski pregled
Nisam im platio preko PayPal-a već karticom preko eBay-a. Ali kao nisu u mogućnosti više sa mi vrate pare preko njih, već čekom ili PayPal-om. I sad kad sam im poslao PayPal account gdje je adresa neka u USA, kartica naša kao ne mogu. Nedavno sam izvisio za nekih 130e jer se firma zatvorila, nije bilo od eBay-a onog money back guarantee. I sad Ovo još nešto preko 200e mnogo je.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Od 7og mi stoji posiljka na carinu, je li rade ti ljudi nesto? Postoji li neki broj da ih kontaktiram?
Đe na carinu? Pošta ili neko od ovih brzih
Sve sto se kupuje preko ebaya zasticen si od samog Ebaya....Par puta kada sam narucivao posiljka ne stigne trazim refound oni posalju pare posle par dana cak posle dodje i posiljka,,isto tako trazim artikal necu pare posalju artikal posle par dana eto prvog a posle mesec ipo dva eto isti artikal...Ebay najsigurnija kupovina na internet sad sto su uveli skoro ili u skorije vrijeme Amazon to vec nisam testirao i temu a Ebay razbijaju sa povracajima mada to je bilo pre 2 3 godine sad su uveli dodatni shiping dodatna carina dodatni pdv za izbjegavat ali sto se povracaja tice prva liga
https://www.pobjeda.me/clanak/u-crnu...ilograma-droge
Rade i te kako rade
8 dana na carini stojala koverta poslata iz SAD i u njoj od sadrzine list papira a4 i kartica za bankomat.
Carinski pregled - 4e
Za lijekove ih trosili glibovi glibavi
Kako dobit ove iz Transfere. Nisam bio tu i pise da mi je paket sa temua vracen u distributivni centar. Na mailove odgovaraju, telefon nemaju..
Pogledaj propuštene pozive na dan kad je bila na dostavi
Stiže mi info da mi je paket na paketomatu Ep-101 EKO PG 4 - (Podgorica) na adresi: Cetinjski put bb, Podgorica. Je li ovo Eko pumpa kod City Kvarta?
Je li neko imao iskustva da prilikom kupovine unaprijed plati carinu i porez, i kakva je onda procedura kad to stigne kod nas na carinu?
Konkretno imam ovaj slučaj đe mi na jednom sajtu uopšte ne dozvoljava da kupim bez toga, a ne bih da to plaćam opet kad stigne kod nas.
https://i.ibb.co/ynFjQhFb/Screen-Sho...1122125133.png
Kakva je procedura kad se preko interneta poručuje na firmu? Važi li isto kao za fizička lica što se vrijednosti tiče ili kako?
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Plaćaš carinu i PDV bez obzira na vrijednost
Poručih Fedexom 132 € + 32 € poštarina.
Oće li ić carina na ovo s obzirom da prelazi 150 € sa poštarinom? Ako ne računaju poštarinu onda bi trebalo pdv na 132 € i one njihove troškove?
Ako na fakturu stoji shipping kao sastav i total preko 150e ice i carina, al svakako to je sitno koliko ce fedex da zakolje sa njihovim troskovima [emoji23]
Cuveni Montenomaks,zastupnik Fedexa.Ne bih preko njih vise nista narucio.
Imam neku porudžbinu sa AE za koju mi je stiglo da je "Delivery failed" , Wrongly directed. Preko ECSCa je išlo. Tracking number je sa ECSC.... I poštin tracking ga ne prepoznaje. Da li je neko imao slično iskustvo jer ja baš dugo nijesam ništa sa AE poručivao? Da li isto ide dostava preko Pošte?
Obicno tako izbaci na AE, pa posle 4-5 dana stigne. Te trackinge na sajt NTC-a pratis
Kakva smo mi sprdnja, za nepunih 12 dana mi je pošiljka iz Australije stigla kod naših ćukova i u statusu "Pošiljka podnesena na carinski pregled" stoji od 26. novembra. Isto tako pošiljka iz Njemačke, DHL-om, od 28. stoji na carinu a stigla za nepune 5 dana iz DE.
Kretenčine.
Je li moguce da Nelt (nekadasnji Montenomax) uzima skoro 40 eura za svoje troskove za robu koja kosta 245 eura? Kurir mi nije dao nikakvu fakturu pa ne znam je li me on odrao ili im je to stvarna cijena. I zna li neko kako racunaju svoje troskove?
40,66 EUR, ako nisam pogriješio u cent. Fakturišu sve, možda nisu dali kuriru da ti donese sa paketom
Harač
Amazon porudžbina krenula u 23:57 poneđeljak iz Lujvila
Srijeda 14:30 stigla u PG
Sad da vidimo koliko im treba da je obrade i da meni stigne kući
Je li ima ko iskustva sa UPS-om? Kaze delivered jutros, slucajno sad provjerih, niko nije zvao nit ista, cak na tu njihovu stranu pise Received by: Prezime (nije moje)
Naravno, na telefon se ne javljaju, mada racunam i da su zavrsili sa poslom.
Edit: evo ipak iscitah komentare na tapatalk, standardna praksa izgleda, no tesko preko searcha nac UPS.
Ako je sa Amazona, javice ti se kroz par dana. Devilered znsaci da su ga preuzeli za pregled.