Znaci protiv Ukrajine u junu mec lopta za plasman na SP ili u najmanju ruku baraz ..
Printable View
Znaci protiv Ukrajine u junu mec lopta za plasman na SP ili u najmanju ruku baraz ..
Engleska pojedena u drugom, Brnovic spot on sa izmjenama, taktika 4-3-3 i visoki presing urodio plodom, kao shto sam i mislio da hoce. Krkotic otkrovenje. Jedino zastidje-Sjeverna tribina.
Prvo mjesto ljudiiiiiiiii, odoh da nastavim pijanku pa sjutra opsirnija analiza :D
Rekoja ja PES :)
hahah salim se.
Ja vise nemam rijeci da opisem ovaj osjecaj i koliko je sve nas ova reprezentacija ucinjela srecnim dosada.Eto ostaje taj zal u ovim kvalifikacijama da smo u oba remija imali mogucnost da pobjedimo ali eto nije nam se dalo.Nakon prve runde kvalifikacija stojimo na prvom mjestu sasvim zasluzeno i nadam se da cemo nastaviti ovim ritmom u nastavku kvalifikacija.
Citao sam neke komentare po twitteru i po britanskim novinama i uglavnom 90% njih krivi Hodgsona za ovakav rezultat.Medjutim najzanimljiviji komentari su bili za nasu himnu po twitteru koji je uporedjuju sa smrtnim marsom.Ausvickom muzikom,soundtrackom iz horror filmova pa do.Quote:
We're going to tear your throats out and let our women bathe in your blood
ahahahahahahaaaaaa
kad pominješ himnu, ne znam kad će se naučit da pušte instrumental
Jovetic, Savic, Basa - kapa dolje za veceras prikazanu igru. Vucinic je isto bio dobar, ali je u par navrata upropastio dobre prilike, prije svih onu kada je sutirao a imao je priliku da posluzi Damjanovica samog desno, sto bi bila znatno bolja sansa. Zverotic opet pretrcao kilometre, Dzudovic tata, Bonja dosta siguran. Simon ostao bez snage nedje posle pola sata, nije moga' potrcat' vise. Mene je mozda najvise veceras impresionirao Krkotic, totalna nepoznanica za sve, bio sam siguran da je on tu samo kako bi popunio kvotu,a ispade da se radi o veoma kvalitetnom igracu. Sve sto je veceras uradio bilo je bez greske, u oba pravca.
Mozda smo mogli i do pobjede, ali i bod je odlican. Sada je Englezima ovo vec treci remi, polako im ulazi voda u usi, sada ce njihovi mediji da udare po igracima i Hodzsonu, tako da ce tu svega bit do kraja kvalifikacija. Nadajmo se najboljem :)
:lolblue: :lolblue:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...37244711_n.jpg
Vala bas ..
A sad jedna pjesma za zivce i odmor od suludih predsjednickih kandidata i njihovih sasvim nebitnih izbora :D ..
Ni DPS , ni SDP , ni Nova , Srpska , Pozitivna , Snp ..*ebe mi se ..za njih sveeee ..CRNA GORO VOLIM TE !!!!
Bravo momci , cijela je nacija reprezentacija !
Nikad ne zaboravite da je ovo timska igra! Djaba englezima svi ovi vrhunski igraci pojedinci kad nisu bili tim.
Vucinic nije vugao ovu utakmicu no gurao ka I ostali svi do jednoga.
kako je isla ona pjesma sa sjevera posle utakmice nesto strusit ce mo vembli? :)
e kako ispustismo pobjedu, pih :icon_cry:
England hammered at rugby by a nation of a few million, now taught a football lesson by a nation of 600,000, how the mighy have fallen!
Stevan Jovetic @StevanJovetic8 now
What a game tonight! Personally I felt we deserved more but a point against England is as good as it gets!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
I would like to thank the fans for their support tonight and creating an electric atmosphere! We are MONTENEGRO !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proud to be from Podgorica and a Montenegrin! Orgoglioso di essere da Podgorica e Montenegro!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Koliko je pretrcao Joveta i Savić noćas to nije normalno, a da mi je neko rekao da nasi u ovakom tempu mogu odigrati mislio bi da je pijan ili lud. Basa pri kraju samo se sto se nije onesvijestio i bilo bi sramota ikom ista zamjeriti kad ostave srce na terenu. Svaka cast Brnoviću sto je stvorio ovakvu atmosferu da ljudi ginu na terenu, a nadam se da je bar nalo sramota one strucnjake sto odje pisali za Damjanovića, ali...
kakva noc i kakva utakmica!!!
opet su nam momci priredili, jos jednu u nizu, noc za pamecenje.
hvala im od srca!
gledam desavanja na tribini, lose bas lose...
moram pomenut sramno pljuvanje dzerarda kod izvodjenja kornera.
momak nakon tog sramnog cina se okrece i onako, ponosno izjavljuje: "imao sam privilegiju da pljunem dzerarda, i to 2 puta!"
stidio sam se i za mene, i za njega i za sve normalne ljude na ovom svijetu.
na stadion idem da gledam nase momke i to mi je uvjek bio glavni motiv nebitno ko je protivnik, al kad na 2 metra od mene dodje jedna takva legenda fudbalska, zadnje sto zelis da vidis je da ga neko pljuje.
jos jednom: hvala momcima od srca. pokazali su kako se igra za svoju zemlju i za dres koji nose!
Ispada on iz reprezentacije, lagano ali sigurno. Pojacanje Karpata, a taman jeste. Messi.
Jel' neko kod gola Engleza vidio na usporenom snimku kako Runi povlačenjem za rukav obara našeg igrača ili moj TV izmišlja scene ?
Za Damjanovića, za Jovetića. A i ovi što na premijer ligu onanišu i navijaju za mančestere, liverpula, pa im Stivi Dži, Runi, Leskot i kompanija u rangu polubožanstava, neće da shvate očigledno, da ova Engleska odavno nije pri svjetskom vrhu. Žao mi je što smo onako beskrvno ušli u meč i što kiksasmo u odbrani par puta previše naivno što je usadilo strah, inače smo ih mogli poklopiti da smo ih iskontrolisali u startu.
hahaahah žao mi je što te ne pitah u 6. minutu bi li volio remi?:D
Vazda sam se čudila zašto se ne voli Damjanović? Momak uvijek unese pozitivu kad uđe u igru, daje golove, izgara na terenu i vidi se da s ponosom nosi ovaj dres! meni oduvijek jedan od najdraažih...
takođe me nerviralo ono pljuvanje Džerarda. Možemo majku mu zviždat, psovat ali ne pljujte čovjeka ništa gadnije od toga nema!
lako je zato, ali korner iz kojeg je taj gol pao uopšte nije postojao....kako gaa čovjek dosudi ja ne znam! Koliko se viđelo (ili moj televizor izmišlja) Mladen Božović tu loptu takao nije a ovaj je svirao korner.
Dobra utakmica nema priče ali stvarno ljudi ... IMAMO IGRAČE ZA PAS IGRU TO EVROPA NEMA ... pogledajte prijem lopte napadača kod Engleza i kod nas ... NEUPOREDIVO ... opasna ekipa nema priče samo još da je Vučinić u par navrata bolje procijenio situaciju za šut bila bi pobjeda ali kako zamjerit kad je u jedan period to bila PRAVA opsada ( nemam pojma jel još neko proslavio "gol" glavom :D ) i nije se moglo 10 puta idealno odreagovat mada su Englezi mnogo dobro odigrali odbranu ali jedan je morao uć vala :D ... biće lakše pobijedit u Englesku i to svi očekujemo jer se ovo mora rješavat više :D SVAKA ČAST MOMCI :D
I ko je onaj vođa navijača, da nije pjevač Love Huntersa. Kakvo grlo. Njemu dat da ispjeva himnu, onda bi je baš prilagodili onom :
We're going to tear your throats out and let our women bathe in your blood
Uz ove divljake sa tribina eto originalnog brenda, Montenegro, wild beauty
Nevjerovatno je kako Mirko i Joveta odlicno saradjuju. Gledam kad Vucinic doda loptu u bilo koju stranu i tu se Joveta nacrta da je prihvati. Kao da zajedno zive pa se po cijeli dan dobacaju.
ko nije bio noćas na stadion propuštio je život cijeli
Samo mi je zao sto Joveta nije probao onaj njegov sut par puta jer sam siguran da bi postigao gol. Probao je jednom i namucio Harta ali je u ostalim slucajevima uglavnom gledao da odigra zavrsni pas.
Nego evo ga Brna- "Mozda sam luuud".... :D Sto neko rece ranije covjek je doktorirao nocas.
Brnović: Možda ih napadnemo i na "Vembliju"
Kakva utakmica! Svaka cast momcima! Svi su se trudili i to bas masu. Ali, moram izdvojiti debila Bozovica i Volkova koji su pored truda bili najgori nocas.
Dzudo-mudo i Basa vrhunski tandem! Simoni fali kondicije inace odlican, takodje i Mitar bas, bas los. Savic po meni najbolji. Mirko i Joveta se masu trudili i steta sto nisu dali barem jedan go, imali smo bas dosta sansi. Moj ljubimac (nema vise Djalovica) Dejan daje go i ja padam u delirijum! :D
jos jednom svaka im cast, ja sam odusevljen i presrecan i ponosan!
Crna Gora vs Engleska - 1 poluvrijeme (26/3/2013 ...kvalifikacije za svjetsko prvenstvo) ... engleski komentator...ako neko može snimiti sjutra snimak sa rtcg bilo bi dobro...
http://www.dailymotion.com/video/xyi...t#.UVJA0RfvvKQ