Ja ne znam kome nije zao...
Printable View
Ja ne znam kome nije zao...
Mene nije,na sluzbeno vozilo :)
meni jes i na sluzbeno znajuci kakvim lopovima u dzep ide najveci dio od te cijene gorivsa...........
Mene je svejedno,ali ono bas...
oce li skakat ovo gorivo vishe eo ima 2 nedjelje ne mrda...
Ceekaj brate da vide sto ce ucinjet u NK pa ce onda odlucit
Ma jok,pitanje je oce li i tamo i dalje moc da se pune dzepovi ili trt ovaj put
Ko zna koliko bi bio litar goriva da nato ne oslobodi Libiju.
a ne mjeri se to na predjenih 21km, predji 10, okrugla cifra, pa nam onda javi :D
a i kako mu je prosječna 71 km/h ako je prešao 21 km za 20 minuta, evo neka bude 21 km i 999 metara opet je prosječna 66 km/h...aj kad board na oči laže al kad laže na screenshot mnogo je vala :D
Nezvanicna informacija od pumpadzije na kastelanu, rece da mu je rekao vlasnik neke rafinerije (ili kako rece pojma nemam) da dizlo ide dolje naredne nedelje. I to prilicno.
Koliko? 4 centa? :)
I okle pumpadzija da se druzi sa vlasnikom rafinerije? To ti je isto kao da se Milo Djukanovic druzi sa mnom, nema Milo para za drugovanje sa mnom :)
ma sprda se neko s njim
Zato i rekoh nezvanicna info. Al eto nista nas ne kosta da pricekamo. Ja taman mislio full tank i pitam ga onako bzv da se nece mijenjat cijene goriva te mi on rece to, onda stavih 25e da imam do naredne nedelje pa cemo posle vidjet:D
A pumpadzija je neko i nesto....
ahahahaha
pa onda nek pauzira i vrijeme :)
ajmo na 2eura sve!!!
^^ Milorade, ti li si ?
moguce da benzin bude pata-pata sa dizelom ako ne i jeftiniji. No, cucemo sjutra.
mogu se nac tu na 2e,ja se ne bih iznenadio da dignu plin na 1e+kad se vidi kolko auta ih koristi :)
Izgleda da nema korigovanja...
Tako valjda kaze trziste.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
cijeli zivot vozim benzinca, stoga, milo mi je. :D
Ali sa druge strane ti je zao sto ga vozis.
wrong.
Tako je Rookie, jedva cekam dan da se prebacim na benzinca brate
zato se ti izadovoljavas 300km mjesecno i onda pjesice po ovoj kisi ;)