Je li ima neko da mi objasni zasto mi se i o desava sa kontaktima?
https://forum.cdm.me/webkit-fake-url...82F6/imagejpeg
Imao sam copic ali sam ga izbrisao misleci da je do njega.
Kao da izgubi kontakte pa ih sve nanovo pronalazi dok u u ucitava
Printable View
Je li ima neko da mi objasni zasto mi se i o desava sa kontaktima?
https://forum.cdm.me/webkit-fake-url...82F6/imagejpeg
Imao sam copic ali sam ga izbrisao misleci da je do njega.
Kao da izgubi kontakte pa ih sve nanovo pronalazi dok u u ucitava
Google reportedly has admitted that its iOS Google Maps application is better than its implementation on Android devices
https://itunes.apple.com/us/app/goog...585027354?mt=8
Sta li ce sada da hejtuju dezurni pljuvaci
jel moguce jailbreakovati io6
moze li makar na onaj untetherd ili teherd?
treba mi pomoc ... imena iz imenika mi se pri pozivu ne ucrtavaju vec samo broj pa nikad ne znam ko me zove ... zna li neko kako to da rijesim ?
Da li si ih sacuvao u formatu +3826... ? Koja mreza? Koji iOS?
sacuvani su mi +382... mreza 67 ... iOS 5.1 mislim ... nemam [SIZE=3]Cydiu ... [/SIZE]
Dajte neku aplikaciju tipa "black list" ili slicno....koja fercera sa SMS-ovima ?
iBlacklist, ali samo ako je jailbreakovan, jer je na Cydia
imam jedan iphone 4 sim free...
prijevljuje gresku 9 kad se radi restore ?
sto to moze biti ?
znaci nema trika da mogu podici sistem...
na kraju restora ili na pocetku?
Error 9
This error occurs when the device unexpectedly loses its USB connection with iTunes. This can occur if the device is manually disconnected during the restore process. This issue can be resolved by performing USB troubleshooting, using a different USB dock-connector cable, trying another USB port, restoring on another computer, or by eliminating conflicts from third-party security software.
- Probaj ovo gore sa spiska, ako vec nisi...
Jesam naravno. Al nece.
Gresku prikaze kad pocne da ucitava softver u tel, na neki 10% pukne i pojavi error 9
Pokusao sam 2 racunara, 2 usb kabla i isto
Sent from my ST17i using Tapatalk 2
Bolje pitat nego skitat :) Pusta li iphone 3gs divx (avi) fajlove i kako ih prebacit sa kompa na iphone? I drugo, kako ubacit ios5.1.2 umjesto ios-a 4.1 i poslije naravno uradit JB? Jeli komplikovano JB telefon ili to mora neki strucnjak uradit i koja je opasnost da tel ne "crkne"?
THX
???????????????
Ja imam isti oroblem kupio sam telefon u americi i pisalo je da je factory unlocked, kad stavim karticu nece da uradi activaten pise mi da se obratim carieru i tako nesto... Sta si tacno uradio
Probaj sa drugom karticom, mozda si sjebao tvoju.
nisam izgleda da je zakljucan, to jes zakljucan je, da li ikako moze da se otkljuca
Momci treba mi pomoc oko iphona 3gs ubacio sam mu ios5.1.1 i kad se pokrene trazi mi lokaciju pa mrezu i ne prepoznaje mi mtel mrezu znaci treba ga otkljucat. Koji program koristit ili ako vec neko ima vremena i zivaca da to uradi ili je to vec radio. Hvala unaprijed na odgovorima
Ciao svima
interesuje me ko dekodira Iphone 4s i koliko para koji softver itd...
saljite mi PM
Odgovor na prvo pitanje.
Downloaduj Replayer i pustace ti dosta formata, medju njima i divx. Imas u aplikaciju video uputstvo kako da je koristis. Sto se prevoda tice samo stavi identicno ime filma/serije i subt., i pustice i prevod.
Jos preporuka da kad gledas nesto na tel da ugasis wifi da te ne smaraju reklame....
Installous down... :-(
Sestri neće Iphone 4S da se konketuje na wireless router kući, a na hotspot telefona i druge routere hoće.
Do routera nije, jer ništa nije mijenjano i drugi telefoni i računari se normalno konektuju.
Resetovana su podešvanja za internet na iPhone. Koja mu je muka?
Forget network... I probaj restart routera.
Sve je to probano više puta i nema vajde od toga.
Imas li mozda 2 routera u tu mrezu, ili router i access point?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ne. Samo obichni router koji ide uz Extra TV. Drugi uređaji se normalno kače na router i izlaze na internet.
Treba mi pomoc oko 3Gs-a.
Kodiran je na 67 mrezu, ali je ugovor istekao prije pola godine, i jos nisam otisao tamo da mi otkljucaju tel.
Kad sam ga uzeo prije 2ipo godine, radio sam onaj JailBreak preko neta, tad je bio os 3.1.3 cini mi se.
I izgleda da sam tako brikovao telefon..
I tako mi je svake 5-10 dana padao OS. uradim restore i opet tako.
Sad trenutno moze samo na 4.1 da se restoruje bez problema, a bilo koju dugi OS prijavljuje errore 3194 i sl.
Sobzirom da na 4.1 nmg da istaliram nista jer trazi minimum 4.3 verziju..
Ima li ko kakav predlog sta da radim?
Ako otkljucam telefon, hoce li nestati ovaj problem?
Valjalo bi da bude makar OS 5.x istaliran.
update itunes-a , promijeni port na racunaru , skini softwer sa http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
i instaliraj ga preko itunes , tako sto ces Shift+restore i attach ovaj softwer koji skines ;)
sto se tice 3gs-a na njega mozes da instaliras 6.0.1
ja imam pitanje jel moguce da se ne moze namjestiti gmail da ima pus notifinacije , nego samo na odredjeni vrem. interval ???
vidim za hotmail moze, za ostale mailove ali za gmail not. (osim da koristim aplikaciju za gmail (koja je dobra) ali opet kad saljem sliku na mail trazi fabricku app za mail)
Moze preko gmail aplikacije.
znam znam nju i koristim , ali je problem sto npr. kad udjem u neku fotogeafiju pa hocu da je posaljem na mail imam samo ponudjeno preko app koja dodje uz fon
A iz gmail app mozes attachment da turis...