Moze li neko da mi kaze kako ja, lik iz niksica da odem na neku od trka, da li organizuju neke nase agencije putovanja, cini mi se da sam nedje po graud prosle godine vdio neke reklame...
Printable View
Moze li neko da mi kaze kako ja, lik iz niksica da odem na neku od trka, da li organizuju neke nase agencije putovanja, cini mi se da sam nedje po graud prosle godine vdio neke reklame...
Kovalinen u Renol
Alonso u MC
Kimi u Ferru
ali
i Schumi u Penziju
sve to 2007
Izvor za zadnje dvije informacije je?Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
A sta ce bit sa V-Rosijem?
On je trebao da se povuce iz Moto GP-a 2007, a Shumi nece biti tu, a treba popunit mjesto? Ima li neka sigurna informacija da ce zauzet njegovo mjesto?
standardno "svi najpoznatiji svetski magazini" :lol:Quote:
Originally Posted by zocko
Samo se vi nadajte Kimiju! ;)
Herki se nece nervirat, sad sto se mene on nikako ne svidja kao vozac to je drugo. Zacudi me ovo danas kad cuh, sa pouzdanog renoa u nepouzdani mclaren. Nece se valjda kajat momce.
A Ferrari ima tandem za iducu sezonu koliko ja mislim, jer ako spoje Sumija i Montoju pokasapice se na prvi trening.
No vidjecemo.
Srecno Mclarenovci, srecno Alonso.
Forum Vidiauto!
auuu, forum, e to se zove "pouzdan izvor" :lol:
Njalakse ti je kad bude Madjarska,a i najeftinije.Inache,bilo je prosle godine svuda po gradu plakata oko organizacije puta,mislim da ce sigurno biti i ove.Uostalom,okrenes nekolike Tur.Organizacije i vidis cijene...Quote:
Originally Posted by Spale
Nadam se da govoris o Alonsu,jer bi inache bio jedan od nekoliko onih koji ne da ne vole,nego nece da priznaju da je Kimi extra vozach,volio ga ili ne.Za njega to kazu i svi iz protivnichkih timova a i nagrada koju dodjeljuju za najboljeg vozacha je pripala njemu a za najbolji bolid,gle chuda Mc-Larenu-i pored dvostruke tutule Renoa,i to nesto govori:)Montoja ako predje preci ce ne za sledecu sezonu nego kad dodje Alonso,a do tada je moguce lako da se otvori mjesto u Ferariju,bilo odlaskom Shumija u penziju, bilo odlaskom drugog vozacha...Quote:
Originally Posted by hercules
Mislim stvarno,pored svih ostalih izvora ti nadjes forum...Ne kazem da nije nemoguce da Kimi predje u Ferari,chak mi se posle odlaska Adrijena chinilo kao vec gotova stvar,ali su se sa Alonsom a pogotovu sa sponzorom koji garantuje novac za vrshunski bolid(Vodafone!!!) stvari izmijenile puno,tako da mislim da ce vas prije obradovati Montoja:)Quote:
Ne daj Boze.
Informacije su sa www.f1total.com
non shprehenzi Dojch :D
Uostalom, samo nagadjanja (za Kimija u Ferrari), koja je i on sam dovoljno cesto demantovao.
Prva recnica je odgovor patuljku i odnosila se na katastropfalnog Montoyu.Quote:
Originally Posted by zocko
Kimi je po meni agresivniji vozac od Alonsa, ne steti se nikad, sto se moze reci za Alonsa, koji je mora se priznati mudro odovozio cijelu sezonu. Jedini kiks mu je bio u Montreal u Kanadu kad se prilijepio na zid, ostale je sve kupio bodove. Vise mi se svidja Kimi od Alonsa, a iznad svih je naravno jedan jedini Mihael :respect:
Pa ovako, gotovo svi oni MC Lanerovci misle da Montoya je ultra dobar vozach....pa pogledajte koliko bodova ima Montic a koliko Kimic!
Montoya je je8ena svrshiona!
Montoya je kralj! Lud, ali kralj!
ajde daj top 5 vozaca u F1Quote:
1. Schumy
2. Senna
3. Prost
4. Hill
5. Alesi
mislio sam na aktuelne, naravno...
1. Schumi
2. Ne postoji
3. On se trka protiv sebe
4. Ostaje tako
5. Do 2007 kad više neće bit Formule 1
da... krajnje objektivno :lolblue:
Poenta price je: kojeg god vozaca, mimo Gumoga, mi falili, tebi ce neki q tu da smeta :D
BTW, jes' bas siguran za tacku 5?? Mislim, ja sam najvise potencirao tu pricu, al sad su vec 4 tima potpisali novi Concorde...
A zato je izletio onako iza pace cara :DQuote:
Znas li da mu se dosadilo, svaki dan na podijum.
ma svaki daaaan! :lol: Eto, u USA ga zaboljela krsta od stajanja na podium i podizanja onoga pehara, i reka' je "A jebite mi oca ako cu ga ja vishe pobjedivat!" "D
PS Ja samo da pozdravim mojoga druga Herkija sa ovoga "banovanog" nicka :D
Dugo ti je trebalo da skapiras da su makli banove tebe, zveku i ostalima. Ccccc
Nemoj da mi zaostajes .... :p
Ja samo da pozdravim moje banovane drugove patuljastog, pahuljastog, JORIQ i sve koje sam zaboravio au vlasnistvu su doticnog sa lap-topa :DQuote:
Originally Posted by patuljasti_dvometras
Eo pozdrav od mene sa Matroxa P4 3.2, naravno preko ADSL XL. :finger:
Ja sam mislio da je Shofranac sa Milan-on precerao,al on je za tebe mala maca :)Quote:
I, na kraju dolazi i 11. tim, Super Aguri.
daj fabia ne seri prije samo 5 minuta si blokirao kompjuter 3.2 GHZ & 1 gb ram memorija ....
si nenadjebiv si!!!:D
Jbt, brz sam pa..... :lol:
Daj nauči da radiš na Adobe Premiere Pro....
Fotke i video novog Ferrarija F2006 na www.velikanagrada.com
mihale odlicne fotke i klip svaka cast :respect:
Pratim ova testrianja, izgleda se svi boje da ce Ferrari da se vrati u najboljem izdanju kaoi 2004.
Misljenja?
samo da se dogovore ko ce da im gorivo donosi bidonima, posto ih nesto pumpa zaebava kolko procitah.... :finger:Quote:
Originally Posted by hercules
uskoro bi trebao biti opsiran tekst o desavanjima u fiorano..samo da ovaj momak mi posalje informacije
da li ste zbali da je bmw nedje pocetkom osamdesetih imao 1500 ccm3 turbo motor sa vjerovali ili ne 1430 konja,ja nisam do prije neki dan kad sam gledao na diskaveri.
pa to je priblizno konj po kubiku
Znam za to, btw Hondini su na kvalifikacijama ispucavali po 1.800 a vozaci su mogli da regulisu pritisak turbine u toku trke, eh...
Znam da ga je pumpa izdala ali dobro :DQuote:
Originally Posted by ice
Bice bolje, mnogo ozbiljnije se uslo u ovu sezonu. Sumi je trazio da se vise ljudi angazuje u izradu novog bolida, i tako dalje. I ipak je to novi motor V8 tako da tu ima jos da se radi.
Evo BMW predstavi bolid za ovu sezonu :)
Jedva cekam da vidim nove motore na stazi, Cosworth vs. drugi.