Ja ne mogu da vjerujem koliko mrzite Real, to nije zdravo. :)
Kompleksa nema, čuh? :mrgreen:
Printable View
Ja ne mogu da vjerujem koliko mrzite Real, to nije zdravo. :)
Kompleksa nema, čuh? :mrgreen:
Kako ovaj Zlatko veze nema, ni protiv Hihona više. :D
Kako $trci lopta od Ibrahima, pravi je kr$!!
REAL MADRID!!! 0-2 izgleda da je istorija zaboravljena :)
e kad sam ja imao vise vjere u spiceve reala nego on :D
e moj vlado x2 :D
A **** ga, nisam se ovome nadao
Rekao sam vam da će sve zavisiti od igre Gutija, koji je stvarno noćas odigrao nerealno dobro... Kakav majstor :)
Kako je samo ostavio loptu Benzemi kod onog gola za 2:0.. čovjek je genije + veliki igrač.. 90% bi ih odande šutnulo
Srušen Riazor konačno... Granero je opet odigrao odlično, a mislim da je i Kaka imao ključne pasove kod golova, ali nisam siguran
Naravno, moram još jednom da pohvalim (po meni) najboljeg igrača iz odbrane Reala - Alvara Arbelou.. igra doktorski otkako je došao iz Liverpula, ne sjećam se da je imao NITI JEDAN KIKS... odličan!
Odlična partija.. malo frke u završnici zbog one gluposti Ramosa, al dobro... na kraju ih je Benzema umirio sve. :)
eo te benzema dematovo :bravo:
kao sto rekoh 3+ i 2 :clap:
svako ima pravo na svoje misljenje i da igra kladionicu onako kako oce:cool:
i ne bi ga ja sad zezo i prozivo da me nije razocaralo to sto je navijac reala a ovako razmislja :D
Nema što brate, vi ste svi veliki navijači... ja ni ne znam što je Real, ima li ko da mi pojasni?
AOOO! Najveci majstor u Real je asistent za gol! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=81Bm2...layer_embedded
znaci covjek kad oce da igra je majstor nad majstorima,moze da igra gdje pozeli...
ali je njega volja igrat 2x godisnje plus konstantno je u svadji sa saigracima i trenerom i glumi zvijezdu tako da...
http://www.as.com/futbol/articulo/pe...sdasftb_50/Tes
Barselona ponovo uz pomoć sudija
bravo za real. bolje igraju kad im nema ronalda :)
prebrodise ovo tesko gostovanje.
pedrito cuva barsu na +5. ibrahimovic veceras totalno izgubljen.
orgulo, kaze se mr. injesta i doktor cavi. gutiju svaka cast za pregled igre ali se zna ko je najbolji veznjak na svijetu. DR. CAVI.
I Real odvalio Deportivo 3:1... Znači sjutra ja u društvo častim :D