sto jes jes
Printable View
sto jes jes
Prva ti je rechenica smislena taman kao i druga.Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
hahhahahhahaha
Pa oni godinama koriste te gume,ne mislish valjda da su toliko loshe ove godine da zbog njih ne prolaze kako treba.Pa na zadnjoj trci nijesu mogli ni da se priblizeQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
najboljem vremenu po krugu,chak ni sredinom trke kad njihove gume imaju prednost u odnosu na Michelin-ke.
E to je vec kasno ali na pretproshlu trku Schumi sa punim rezervarom je bio brzhi od Kimija koji je imao prazan rezervar.
Ove godine Bridge je promijenio mjeshavinu gume a tu nije dobar kao Michelin. Proshle, pretproshle.....godine koristila se ista guma.
pretproslu trku je Kimi iskulirao kad je stvorio ogrrromnu prednost, pomovio je to u vise navrata, a Shumi je napravio jedan jedini krug bolji od Kimijevog najboljeg kruga (bolji za manje od 1 desetinku, zar ne?), koji je ovaj napravio jos cini mi se u prvom stintu!!! Dakle, loshe rezonovanje.Quote:
Nego, evo se "veliki maestro" oglasio, samo par citata:
dakle, ON ne svaljuje sve na gume, kaze da je cio paket neharmonichan ;)Quote:
Ferrari face a long haul before they can return to competitiveness in Formula One, Michael Schumacher says.
"A lot of work lies ahead of us, in many different areas," Schumacher said.
"The whole thing is a package and you need a certain harmony which we are lacking. I always try to give my best, but sometimes even that isn't enough."
coeku je jasno: PROPALO SE! :yipiiii: Nurburgring je bio prelomna tacka, prosli put su uzeli dopiettu, a ovaj... Eeee, i da im je dosta! :)Quote:
"I'm a realist and I can evaluate my chances better than anyone from outside," Schumacher said. "I can see what's happening in races.
"Lately we had often been a little slow in qualifying and then quicker during the races. But it wasn't like that this time"
Bogami, obecava ka pojedini nasi ministri, da ce dat ostavku ako ne rijese neko ubistvo u roku od 100 dana i sl, pa se posle ucuteeeee :)Quote:
"I've always said that I'd retire if I couldn't keep up with the younger drivers," Schumacher said.
"That's different from what's happening now. I'm very much able to keep up with them. In all honesty, with all the duels going on right now, racing is a lot more fun for me than a lot of people would imagine."
Shalim se! Nego, milo mi je da je i "njegovom visochanstvu" ovako zanimljivije, vidim da je nekima dosadno kad crvena konjica ne predvodi od pocetka do kraja, no se na chelu nadju i nekakva "prasad", "goveda" i sl!
"Pevac ili krelac, bice dobra vechera" :lolblue:
liq moga si skratit ovo malo
Pahuljasti, Schumi je Schumi, neka ide kuci, sjutra....on je sedmostruki shampion, a "najbolji" imaju po 3-4 GP-a.
Slushajte momci, vozach koji je osvojio 3-4 GP je bolji od onog koji je postao sedmostruki svjetski prvak.
E sad mi recite shta da prichamo sa vama?
Chogo, samo ti salji postove tipa "sto jes jes", "i ja velim", "potpisujem", pricaj o AlFonsu i "onom brazilskom vozachu", a nas koji se razumijemo malo vishe ostavi da raspravljamo na ozbiljnije teme. Inace, intervju je maximalno skracen, a ako ti je i to dugo, a ti ne moras citat, cak mozes da me stavis na ignore! No, valjalo bi ti da se edukujes malo, mumjesto sto valjas odje svakakve gluposti svako malo. Ako trazis kratke postove, pravac na chat.Quote:
Originally Posted by Chogo
@Fabia: divno, napravite vi posebni topic "Istorijat F1", pa tamo pricajte o uspjesima Fangia, Senne, Shumija i ostalih duhova proshlosti, a mi cemo odje pricat o onome sto se SAD deshava, i o buducim trkama, a ne o sezonama 2003 i prije nje. Covjek je sedmostruki svjetski prvak, al ove godine i Barikelo impresivnije izgleda. I taj coek se predao sto se tice trke za titulu ove godine, mogli bi i vi isto, a? ;)
Jedva chekash ali necemo!
Quote:
Originally Posted by pahuljasti_dvometrash
e vidis vi se fatate sene i drugih kad niste mogli za rajkonena i alonsa....a sad kazes pusti te duhove..... :) no dobro najvaznije vam je osporiti neciji uspijeh i to je to ;)
nego kaze sumi "neharmonican paket" pa znas kako uzmes bolid i gume i to ti je jedan neharmonican paket...ispravi me ako grijesim....u interesu ferrarija nije da napada bridzston i skoro nikada to nisu ni radili
i sto oces da kazes da rajkonen nije htio da napravi najbrzi krug u trci.....ladno je lik coolirao kao da mu je do kraja sve sigurno....aj ako to mislis ali ferrari je u vise navrata dokazao da ima vrhunski bolid....eto jos ne vidjesmo d ih neki mclaren,reno i sl....obilaze za poziciju.....a kvalifikacije kao sto rekosmo su druga prica......neka ih puste ostali jednom da ferrari uzme pol pa da vidis sto bi ih uhvatili :D u toku trke ;)
Pa Montoja je sa spoljne zamalo pretekao Shumija (i to kad su biridgestonke najbolje) da mu ovaj nije zatvorio putanju on bi sledecu krivinu hvatao iznutra....
Zamalo ga je pretekao, a jeste li mozda primijetili da je posle toga ZAMALO, (koje je isto kao i ono ZAMALO izmedju Schumija i Alonsa u Imoli, cemu ste se vi ovdje sprdali) Schumacher ostavio Montoyu i vise nije bilo nijednom ni zamalo ni zamnogo :bart:
Quote:
Originally Posted by SFU
zamalo zamalo...... to vjerovatno jer je sumi u onoj krivini ranije kocio zbog vozaca ispred a montoja pokusao da ga zaobidje kasnijim kocenjem.....pa kad je sumi vidio da je vrag ponio salu vise ga montoja nije stizao ;)
Pusti me djaoleQuote:
Originally Posted by E_K_V
poceo sam redovno da gledam trke i to od pocetka do kraja bez prekida :)
a to sa najbrzim krugovima nista nije promijenilo zar ne?
X3M, potpisujem!
E_K_V, ljudi su nervozni.
Sljedeca trka Canada...
Mozemo rec Schumaherova trka.Od Zadnjih osam GP-ova osvojio je sest(od 1997. samo su hakkinen 99 i ralf 2001.uspjeli da ga pobijede uz to osvojio je i 94 sa benettonom).U zadnjih deset godina ferari pobijedio sedam puta(pored pomenutih ralfa i hakinena i damon Hill 96.je pobijedio).Prosle godine su napravili i dopiettu.
Dakle,tradicija je apsulutno na stranu ferrarija,ali tradficija je jedno a rezultati drugo.Kao sto vidimo ove godine ferrariju ne ide bas najsjajnije,a Alonso koji se nametnuo kao glavni favorit ove godine je najavio da ce bit najmladji sampion u istoriji.Uz to Briatore je rekao poslije imole da odlazi njihov niz GP.
To su bile neke od informacija i ocekivanja generalno vezanih za ovu trku,a dobro bi bilo kad bi svako kad nidje na nesto novo izbacio a sigurno da ce bit toga dosata zanimljivog kroz ove dvije nedjelje
1. ja u ni jednom svom postu nikad nisam pomenuo Sennu (sem kad sam ga pomenuo nedavno u ovom kontextu). Kazes: osporavamo neciji uspjeh? Niko ne poriche da je uzeo 7 titula, a sto se tice ovogodisnjih uspjeha, zelim mu jos PUNO PUNO PUNO takvih uspjeha, i da nastavi da nize ove "uspjehe", a mi cemo se zadovoljiti nasim "neuspjesima" ;) :DQuote:
2. Raikonen nije htio da napravi najbrzi krug, da, to hocu da kazem! Zasto bi ga pravio? Zasto da forsira masinu za dzabe, umjesto da cuva motor?? NA kraju krajeva, i citirao sam ga za to u ranijim postovima, a imas i NEKOLIKO njegovih izjava o tome na post race press conference na www.f1.com
3. Meklaren i Reno ne obilaze FErari za poziciju??? Bwahahahaha! Pa to je zato sto su uglavnom ISPRED njih od pocetka do kraja (mislim na Alonsa i KImija prije svega). Al je zato blamaza kad se SHumi nalazio jedno vrijeme cio KRUG iza Kimija (ono obilazenje kod pita) ;) Da, da, gume ... :P
4. Ma e, pustacemo FErari da nezasluzeno dobije pol! Sta biste jos, 30 sekundi prednosti i prelazak svih ostalih timova na Minardijeve bolide?? :P
c c c c c . . . . . . .
Dvometrash ti je vec rekao,ali...Kad neko na pola trke ima minut prednosti u odnosu na nekoga,onda ne mozesh ocekivati da forsira i postizxe vremena onoga koji juri.Raikonen je na zadnjoj trci imao najbrzi deveti krug,kad je bolid josh uvijek dobro natankan gorivom i do kraja trke je to vrijeme jedino za malo uspio da spusti Alonso koji je u tom periodu vozio na minimumu goriva i jurio za njim,a posle toga odma otishao u boks na dopunu.Ferari nije uspio ni da se priblizi tome,a Barikelo je cijedio bolid do kraja i dobar dio trke vozio sa veoma malo goriva.Gume kao izgovor za loshe rezultate mogu da prodju jedino kod onih koji ne zele da prihvate cinjenicu da Ferari posle dugo godina vishe nije najachi bolid.PozdravQuote:
ali kad je sumaher u toj piziciji onda se prasta
Ne zamjeri mi,ali tvoja pricha mi u ovom trenutku zvuchi kao da kazesh,neka puste mene da prvi pricham sa ribom,pa da vidimo oce li je Bred Pit odvojiti posle mene.Quote:
hahahahahahhha
sto ces istina
tamo visoko sa brda ona,tamo dje je stara kuca moja...
haha
Kako ce gumica da radi na neke postove :)