Како мислиш јаз?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Printable View
Jaz je moguće riješit samo izborima.
Zdravko džabe priča, sa 14 poslanika se vlada ne drži.
Bez df u skupštini on neće ništa od zakona, odluka, budžeta itd da usvoji i samim tim vlada nema ni svrhu ni poentu, ispaštaju samo gradjani.
Df neće sa dps obarat vladu, nisu avetni, a sa druge strane ne mogu da shvatim da su krivokapić i bečić spremni da više godina drže ovo stanje dje je sve u blokadi. Kapiram da im se ne izlazi jer su demokrate u padu, ali opet ne kapiram dje ovo vodi. Ne kapiram tu posesivnost da po svaku cijenu drzis vladu na aparate u životu koja nema nikakvu poentu jer je parlament u blokadi...
Није ми јасно какви су тешки бескичмењаци из СНП-а , онај их је у Будву буквално метлом избацио као да никад нису постојали.
А шта ће избори донијети да
Сада у свој овој муци?
Овако Дф сваким даном све ниже и ниже пада док не буду остали само они највећи екстремисти/дебили/интересџије.
Шта се изборима сад то добија? Да се неће односи промијенити? Не, опет ће бити потребна комбинаторика.
Овако, нека раде ови министри, има их који добро и за СВЕ грађане раде, нека својим радом покажу да је ова влада добра. Е кад се то покаже и докаже, могу нови избори, па да видимо ђе ће бити ДФ. А до тада од њих неће сијенка остати
E moj nimfa.
Dalek je put od urlikanja u skupštinu "Milo lopove" do postovanja na fb "Zdravko tranjo".
Ali kad ideš brzinom svjetlosti, onda i najduži put bude kratak.
A i jedini i drugi nam jedu pare iz budžeta, godinama unazad, tačnije 30 godina unazad.
https://www.pobjeda.me/clanak/krivok...emeljni-ugovor
Ne bih ja puno dodao ođe, samo što je nezgodno njemu da puno brlja po SNSu, a imao bi za šta.
Npr. OVO im je ministar, ovome dupe ljube ovi iz DFa... Dr. Smrt iz svjedočenja Zemunaca
https://www.krik.rs/krik-ova-prica-o...la-eu-nagradu/
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Bilo kakvi izbori prije lokalnih izbora u PG bi bio autogol za sve osim DPS.
Par puta napisah da ce nakon poraza u PG DPS biti prepolovljen, njihovi glasaci ce izvrsiti transfer ka Demokratama. Nekako mi je to logicno.
Ali me jos vise interesuje hoce li se DPS nakon iznora u PG raspaati. Vidim da Vukovic gazi da odrzi PG, radi kao nijedan do sad.
ko je mogao da preleti preletio je u DF jer DF zapošljava i drži resurse,demokrate imaju samo propagandu i kako se vidi da je sve bilo u prazno od toga da demokrate budu novi sdp nema ništa.
sva priča se svodi na to koliko će još mitropoliji da bude zabavno da drži konce,posle toga kom opanci tom i džeri.
Ne mogu da nadjem prepisku, bila je neka prica o URA dosegu na izborima.
Koliko ce od onih 1300 glasova na Cetinju parlamentarnim iz avgusta 2020 ostvariti na lokalnim izboricam u Cetinje poslije ovih desavanja sto mislite?
Valjda je normalnom narodu više postalo jasno šta je alternativa građanskoj CG...
Ako je većina normalnih, što bi svi voljeli da jeste, Uri podrška može samo rasti...
Ako nije, bolje da se pakujemo...
Sent using Tapatalk
Ne očekujem, nadam se... U suprotnom, džabe smo krečili, jer građanska alternativa skoro da ne postoji...
Sent using Tapatalk
Ne znam kako će proći na CT i hoće li imati par stotina glasova više ili manje. Očekujem i mislim da će u PG imati solidan dvocifreni rezultat.
Ono što mene zanima je kako, nakon ovakvih šamara Zapada i proglašavanja Mila i DPSa faktorom nestabilnosti, neko može da glasa za DPS. Naravno ne pričam o onima koji su u glibu do vrata, pričam o onima koji je EU put svetinja i koji žele CG u društvu razvijenih naroda i država.
Inače, čuh da je Milo odbio prije 2-3 dana sastanak sa Rajnke.
Puštaju se priče, nemam pojma koliko su tačne, da je Predrag Sekulić podnio ostavku na članstvo i sve funkcije u DPSu, kao i da je Coa sa familijom u Luksemburgu.
Polako ali sigurno im slijedi kraj, definitivni ekser u kovceg ce biti izbori u PG, kad se to oslobodi krecu i veca hapsenja i naravno bice onih koji ce propjevat da spasu sopstvenu guzicu.
Sto se tice URA-e, mislim da ce u PG imati 15% max, na CT oko 1000 i puna kapa, mada ako CT opet da podrsku DPS-u onda tu nema leba, jednostavno slijedi ono sam pa sam se ubio.
Zadnji put je DPS na Cetinje osvojio više glasova nego svi zajedno. Bilo bi tužno da nije smiješno, jer jednu ulicu (obilaznicu) kroz CT ne mogu asfaltirat evo 3 godine o ostalim stvarima da se ne priča.
Za URA sumanjam da će ponoviti 1300 glasova. Koliko vidim po fb i twiteru dosta ljudi sa Cetinja ih ne gotivi više.
Zato i postavih ovdje, da se prijestimo kad prođu izbori,.