Treba mi staklo, novo-polovno, za vrata suvozaca za Peugeot 308, 2009 god. br.tel. dje, kad?
Printable View
Treba mi staklo, novo-polovno, za vrata suvozaca za Peugeot 308, 2009 god. br.tel. dje, kad?
Mene je isto ostetio nepoznati pocinilac(smece),na parkingu,oboje desnih vrata,zvao policiju,I tada mi rece policajac da nema sto pisati u tom slucaju,a kao da se zna pocinilac,i ako nema osiguranje,da bi mogao preko ovog biroa,e sad laze li nemam iskustva,na sajtu pise ovo sto citirah
[quote name="mrgo" post=4142936]U slučaju sudara sa neosiguranim ili nepoznatim motornim vozilom<br />
<br />
<br />
Vaš odštetni zahtjev možete podnijeti Nacionalnom Birou osiguravača Crne Gore ili jednom od naših društava za osiguranje koje će ga zaprimiti i proslijediti Nacionalnom Birou osiguravača na nadležno rješavanje.[/QUOTE]<br />
Mene su bili razvalili audija prije par god, ocevici su rekli da je bijeli fox bez registracija bio, u tom birou st mi ponudili svoju kitu...
Biro je zaduzen za neosigurana vozila, kada se zna ko je upravljao vozilom koje nije registrovano a samim tim i osigurano... Biro ti plati stetu iz svog fonda, a onda oni gone pojedinca koji je nacinio materijalnu stetu za taj iznos...
Tako je. Ali ako se ne zna ko treba da se goni...cao.
tenx oboma :)
broj otpada andreja ivanovica ?
Moze li se u Bih sa djetetom bez pasosa? Samo npr zdravstvena i izvod iz maticne knjige rodjenih?
A ici ce oba roditelja ali necu uspjeti da izvadim pasos. Jedno dijete ima ali drugi malisan nema. Koliko traje procedura vadjenja pasosa za dijete?
Ne moze stici da izvadis pasos. Problem je sto nemas nijedan dokument dje je slika djeteta. Nece te pustit imali su par puta problema tako , vodile su zene djecu od muzeva itd
Oko 7 dana.
Na žalost bez pasoša ne može..
To bi otvorilo put za šverc djece
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
E u PM. Odlazem onda put jbg :-)
Hvala svima.
Mene je ujcevina iz bilece. Do sad svake godine isla je cerkica bez pasosa samo izvod i zdras. Knjizica. Oni traze ali reces nisam stgao svi uglavnom puste.. Prije ce te vrnut zbog zelenog kartona nego zbog pasosa za dijete.
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040D уз помоћ Тапатока
Velis ko reskira profitira :-)
Ko radi manuelne mjenjace?
Gdje kod nas imaju da se kupe ratkapne, druga stvar vidjeh u Novi Sad neka radnja dje ima masu ratkapni medjutim ne vrse dostavu za CG.. zna li neko postoji li neka firma za te dostave tipa iz Srb za Cg ka' sto je kod nas siti ekspres sto dostavljaju sve zivo..
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Neko da uvozi auta al da ne kolje.. I da ga detaljno ispregleda...
Jer mi je jedan trazio 1500e ... :D
Za te pare cu ja otic :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav je ovaj Ramax sto radi servis klime?
Imate li neku preporuku za rent a car , srednja klasa (velcina: pezo 308, golf ), automatic. Potreban na 21 dan, od 9.avgusta?