Jos kad bi 50% prihoda od kazni islo u budzet suda,lokalne policije,opstine.... kako bi bili motivisani
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Printable View
Jos kad bi 50% prihoda od kazni islo u budzet suda,lokalne policije,opstine.... kako bi bili motivisani
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
.......
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d5d4d36fff.jpg
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ova aplikacija je bila totalno besplatno i odlicna je bila a onda su uveli pretplatu. Bolje da su nasli neki model da se donira ili reklame ili nesto slicno...
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ja sam bio VIP clan, kao da imam premium pretplatu jer sam aplikaciju koristio od samoga starta, a cesto bio na tockovima. Dodje korona, sve se zatvori pa i granice i tada sam izgubio taj status.
Inace odlicna aplikacija, pouzdanija od ijedne viber grupe.
Sent from my Fold using Tapatalk
Google maps imaju tu foru sa prijavom lokacije đe ima policije ali u CG nije aktivna, viđeh to kad sam bio u bratsku Srbiju.
Sto ce nam aplikacija ovakva kad waze ima sve ovo...dzabe..no aj sad...lakse po viberu reklamirat kladionice
My patrol koristim godinama...od početka i što reče kolega kako sam stalno na točkovima i bio aktivan,odma sam dobio VIP status.Naiđe korona,zamandalio se i ja ka i svi,stiže mail od njih da su primijetili da sam neaktivan i da ću izgubiti VIP status,odnosno neće mi biti nesplatna apk(tada je inače bila nešto 1ili2€ mjes.pretplata.Odgovorio na mail da smo zaključani i da nema međugradskih putovanja.Oni odma odgovorili da je sve u redu,razumiju situaciju i pstade mi VIP status.
Prije nekih pola godine uvedoše pretplatu na 10€/mjesečno?!Izgubiše 90% korisnika a samim tim i pouzdanost apk(broj prijava patrola)pala drastično.Džaba sam bio VIP i dalje,apk je bila praktično neupotrebljiva.Viđeli,vjerov.,da su usrali motku i nešto su učinjeli(ne znam što) ali danas mi apk radi odlično.
Probajte ako je free.Malo jede bateriju ali spašava.Ima mogućnost da se podesi distanca na kojoj će se upaliti zvučni alarm da se nailazi na patrolu.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pozdrav ljudi, treba mi mala pomoć, pošto počinjem sa radom u centar, ima li đe kakav parking da se uzme u centar, mjesečna karta, tamo preko puta hitne se već mjesec dana ne izdaje, zvao sam, neki predlog?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sa potvrdom o zaposlenju od poslodavca sa adresom u centru imaš pravo na mjesečnu pretplatu za parkirališta sa rampom kod kasarne ili stadiona ili garažu. Devet sati je bilo 20 eura. Garaža 50, čini mi se.
Sa potvrdom o prebivalištu u centru imaš pravo na parking za stanare bez garancije da ćeš naći mjesto.
Uglavnom je to sve puno i mogu te stavit na listu cekanja.
A sa druge strane svidja mi se sto smo svi za to da su kazne vise i ucestalije a isto tako eo svi odreda koristite ovu/slicne aplikacije i ne smatrate da je to lose :rofl:
Pale rotacije kad izgube trku
https://i.postimg.cc/WNK1Spc5/IMG-48...fe66f702-V.jpg
Prije neki 2 sata, neđe oko 21h, autoput iz KL ka PG, prvi tunel, prvo proširenje stoji sa strane, ugašen, bijeli golf i čeka žrtvu....
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
U par kadrova prirodna selekcija pauka
1. NE-CG tablice
2. NE-PG tablice
3. PG civilne tablice
4. PG CG/MN tablice
...
...
99. Diplomatske tablice
TT
od kad pauk dize vozila sa parkinga?? zar tu nije regularni parking i I zona?
Ovdje je invalidsko mjesto ili je vec bio na kamionu :)