Samo krpa od jelenske kože dolazi u obzir.
Printable View
Samo krpa od jelenske kože dolazi u obzir.
za ove sto se iscudjavaju, u pitanju je mikro fiber krpa-maramica natopljena sredstvom protov magljenja.
kad se izmaze staklo, mozes u smece sa njom, jer kad se osusi ni za sta nije.
takodje imate K2 Anti Fog sprej u Okovu.
Dobro ocistite stakla, naprskate na krpu i nanesete.Sacekate da se osusi, pa suvom krpom izglancate.
E taj je sprej meni tajo kupio... Prošle godine...
Imaš i na pumpama, valjda...
A imate i kod kolege [mention]antispin [/mention] krpice za odmaglivanje naocara. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
mozda je staklo bilo zamagljeno...vise
https://youtu.be/MOFTGncCnUk
To kad uzmem ove Cartier što sam zacrtala... Ajme... Kako su dobre...
Meni su i one za ciscenje podova sto se kace na dzoger za jednu upotrebu...zamisli cistis podove pa u masinu sa njom, zajedno sa robom.
One su 2.30€
Mora da često čistiš.
Čuješ pranje s robom... Užas!
Prije su bile Kanebo, sad je to rebrandovano u Aion jelenske krpe nego ih kod nas niko skoro ni ne nabavlja, posusuje kao blesava i sto je starija bolja je. Mada bi klima trebala najbolje da zavrsi posao
Ima raznih tutorijala na internetu, cak i pjena za brijanje pomaze. I limun isto.
Sta se radi kad se desi ovakav odron?
Dodju putari i samo uklone stijenu ili neko provjerava ima li opasnosti od daljih odrona i sanira /obezbijedi/stavi mrezu?
Ili nam je svima glava u torbi kad budemo isli put Sozine narednih par mjeseci?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e81e9597f3.jpg
Ocistite ta stakla, mokrom krpom onda suvom, i nece biti vlage.
Bez ironije,fala ti.Podsjetio si me na scenu kad sam prije 5-6godina čekao čovjeka ispred 5 udovica.Sjedim u auto.Ispred mene prolazi tinejdžer sa kišobranom rasklopljenim.Sklanja ga malo,pogleda gore i kad je zaključio da je kiša stala sklopi ga i bači pravo u kontejner.Tek sam se alavertio i ismija slatko posle nekoliko trenutaka i ne stigoh da mu se javim i čestitam jer je mislio da ga niko ne gleda.[emoji1787]
Kralj
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Eto tako.
Ja isto kupujem kišobran svaki put kad kiša padne.
Ne znam je li ovo back to on topic,ali ne škodi da stavim ođe:
Ako ste u prilici preparkirajte auto noćas neđe da nije ispod većih,starijih stabala.Evo jedno drvo ispred moje zgrade palo.
Laku noć!
Čuvaj auto joni. Nemoj sjutra nisi nas upozorio. :p
hoceli mubit sto odje ajoni
https://i.postimg.cc/Jhbgwg36/D2-E01...1-C13-B2-C.jpg
Ja bih provjerio kolika mu je relativna vlažnost vazduha u toj garaži(da ne rečem apartmanu) i obavezno da je temp. između 66,2-80,6°F.Podrazumijeva se nivo kiseonika da je 20,97% pri jutarnjem paljenju,ako primijetiš da je niža,obavezno unesi jednu žardinjeru sa stablom trešnje u garažu.Ako nemaš može i jela samo nemoj bukvu.Ona može samo za WV,jer i ako pane na njega neće mu ništa bit[emoji1787]
U mjestu Rogami, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je, prema prvim informacijama, jedno vozilo s puta sletjelo u vodu. Prema nezvaničnim informacijama, za sada je izvučeno bezivotno tijelo jedne osobe.
Pretpostavlja se da je u vozilu bilo jos nekoliko osoba za kojima se traga.
Iz OKC-a, u ovom trenutku, nemaju informaciju koliko je lica bilo u tom vozilu.
To je kod onog malog mosta kod Duklje, tamo zna voda da pređe preko mosta kad su veće padavine
Je li moguće da se 2-3 strane piše kako magle stakla na kola - bolje vidjite dje vam ta voda ulazi u kola te vam magle ta stakla.
Jer meni stakla samo magle ako se neplanirano desi oni znaš...
Plava golf 3 (živi kod sestre preko puta mene) momak joj živi u Rogame tu oko 20-22god. ima nema ko drugi bez ona..
07:40 ne znam kako nije vidjela (ili su mislili da mogu da prodju) mladost ludost.
https://i.postimg.cc/sxsWRDNX/Screen...122-Chrome.jpg
-> edit sve djevojke iz kola su poginule uskoro vade kola.
Kažu da ih je 3 bilo u auto.
Jedna je poginula van kola ove 2 su bile u vozilu.
Po takvome nevremenu a onamo ona voda kad se nakupi na most. Bez poziva ili nečega za spas od ovoga. Naselje dje je bog rekao zbogom.
zar je moguce da se niko nije sjetio da zatvori taj most?