Sad cu ti ja sefa zvat' pa mu ti objasni sto si meni danas nasao kaznu da pises...
Printable View
Sad cu ti ja sefa zvat' pa mu ti objasni sto si meni danas nasao kaznu da pises...
Pa jes na stari preko puta minhena komunalni policajac pise kaznu za zelenu povrsinu samo jednom autu od 20 parkiranih.... selektivno ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ostala auta su provjerena preko tablica i zna se čije je da se ne smije pisat, jer će dobit 10% na platu...
evo predlog policiji da pokrenu novu akciju simbolicnog imena "zmigavac"
Imaju mnogo sta da pisu sebi, prvo sto non stop pricaju na telefon dok voze, a pojas nikad nisam vidjeo kod cika policajca.
Sent from my iPad using Tapatalk
Čitam temu o trgovačkim lancima i ne mogu se načuditi pravdanju razlike u cijenama u okviru iste države.
Država da se ugleda na Voli i da uvede da su npr kazne za prekoračenje brzine skuplje na primorje nego na sjever pa još +30% dodaš u turističkoj sezoni.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
prva zona je nekad bila 60 minuta, ali ne pisu te kazne jer nemaju nacin da isprate/dokazu da se ti nijesi preparkirao npr od preko Morace u centar
ili izmedju 2 ulice
svaka opstina uredjuje parkiranje za sebe
zato je nedje sat parkiranja 40 centi, a nedje 1.2e :D
inace - PG parking servis mrci sa garazama/parkinzima - prilagodjavaju cijene na gore na 2 nedelje cini mi se :D
ahahahahaha znaci li da u blizini crkava i manastira je dzabe ako reces da si zurio na molitvu? #povlastice :D
#moradohnazoru :D
Samo ako imaš potvrdu od popa,fratra,odže ili rabina da si imao zakazano,onda si slobodan ili recimo ako Stojanović zovne da te pušte.
Update:
Brat ili otac se parkirao preko puta Toyotinog salona iza Djefijevih citroena uredno poređanih i tu su uslikali auto. Kazna za parkiranje na zelenim i zemljanim površinama 100 EUR-a a ako se plati u roku od 7 dana onda je 67 EUR-a.
Plaćena isti dan kad su napravili rješenje sa datumima kako treba.
Prođoh sad neki dan, i dalje citroeni stoje tamo. Siguran sam da se Đefi naplaćao kazni. Svakako, obratite pažnju jer i tu pišu kazne između ostalog.
Da neko ne pomisli da imam nešto protiv, apsolutno je trebala kazna.
Zna se red i zakon. To što ja mislim da ima prečih mjesta za rješavanje komunalnog haosa je apsolutno nebitno i zato je kazna i plaćena odmah bez odlaska na sud.
Ne može se svoj prekršaj pravdati "a što onoga ne kazniš".
Platio sam kaznu jer je mojim vozilom napravljen prekršaj i tu se sva priča završava. Drugi neka vide za sebe :)
Živim u ubjeđenju da ćemo jednoga dana za XY godina svi biti jednaki pred zakonom. Tada vjerovatno neću imati vozačku, ali makar mlađim generacijama nešto da ostavimo da valja.
meni je stiglo da mi se odbije od plate bez ikakvog uručenja prekršaja, samo mi je ostavljen "zapisnik o izvršenom pregledu" pod brisač, na njemu napisano da je zemljana površina (koja je inače izbetonirana i nasuta šljunkom, sad svaka površina može biti zemljana ako se kopa dovoljno duboko)
Sta rekoste za prekoracenje brzine, stize li na kucnu adresu ako vas radar ufati ili samo zaustavlja ta/sledeca patrola i pise kaznu?
Pouzdano znam samo da ako, npr ppred Katoličke na Stari/Konik uveče vozite 100km/h spavate u betonjerku,a kazna može biti tričavih 100€
Pa ovo bi blizu one raskrsnice kod maslina, vozio sam 80-90 tom pravinom i vidjoh ih na ono prosirenje al tu je ja mislim ogranicenje 50 a kad prodjoh drzase u ruke radar. Sad, takva mi se situacija desila 2-3 puta do sad i nikad mi nista nije stizalo pa me bas zanima sta ce biti ovaj put.
Ne družim se sa stipsama :p
Ja volim malo da ga nagazim, ali ne idem nikad na Konik, tako da sam mirna, je li joni? :joy:
Mirna si od Triplete, za ostalo ne znam
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja pouzdano znam jer jesam ali od starog put zlatice,
betonjerka, plus 500e ako se plati u roku od osam dana...i to ako sudija progleda kroz prste jer je zatvorska kazna za to 60 dana.
Otkad sam uzeo novo auto, zapalo me da otplacujem 3 nove skode...Za 3 mjeseca sam nabio vise kazni nego za citavu prethodnu vozacku karijeru...
A ne divljam vala nesto, cak razmisljam i o prodaji