ovi mora da izlaze u berlin:lolblue:
Printable View
ovi mora da izlaze u berlin:lolblue:
pusti te ih, da ne kazu da smo netolerantni prema duginoj populaciji. mi kao grupa navijaca smo evropski navijaci sirokih shvatanja. samo se vi mazite:)))
Copy paste iz vijesti...
U Švajcarsku putuju: Mladen Božović, Srđan Blažić, Draško Božović, Luka Pejović, Vladan Adžić, Stefan Savić, Radoslav Batak, Marko Baša, Milan Jovanović, Mladen Kašćelan, Nikola Drinčić, Marko Ćetković, Elsad Zverotić, Vladimir Božović, Dejan Damjanović, Radomir Đalović, Petar Grbić i Andrija Delibašić.
Koji će tim izać sjutra pitanje je. Ako se ide logikom da ne igraju ovi s kartonima a ide se sigurno, onda bi to trebao bit sledeći tim
Blažić (sigurno će njega stavit i neka će naravno), Draško Božović i Luka Pejović bekovi, Batak i ovaj Adžić iz Rudara štoperi, sredina Kašćelan (može da dobije žuti slobodno :) ), vjerovatno i Zverotić ili Vladimir Božović uz njega, Ćetković, Grbić, Delibašić ili Đalović i Damjanović...
Vjerujem da ni Švajcarci neće izać sa najjačim timom, tako da će to bit skoro pa prijateljska utakmica, ali opet siguran sam da nas neće nešto lagano dobit čak naprotiv, vjerujem da im možemo uvalit par komada samo je pitanje i kolko ćemo primit :)
Sjutra će bit dobre utakmice za gledanje Slovenija-Srbija i Francuska-BIH. Mislim da će Srbi teško dobit, a u Parizu može svašta bit...
shvajcarci ce valja standardni tim da postave, nece bit nishta novo ;)
I ja se nadam da se Zverka u petak ispisa sa te pozicije. To mi je ka Duljaj na beka u svoje pero:). Tek kad se prebačio u sredinu i kad je Savke posa desno, to je blo pravo. Realno sada kada je i Savo tu, Savić, ona tri hlafa, imamo dosta prostora da odbranu skockamo.Definitivno onaj Kascelan ne bi bio pojachanje ni za Mogren a ne da igra za reprezentaciju. Ali sada znamo da Pekovic, Zverka i Drincic mogu da konkurisu za ta dva mjesta u sredinu. Gore nas ima masu ali nam fali jedan pravi AMC. To ostavljamo Brni da odluci koja opcija za gore je najbolja:)Sada na kraju ovog ciklusa smatram da smo ODLICNA eeekipa! Aj ako bog da pa u Švedsku u Baraž. K....m po bijeloj šveckoj sisi:)
Ja mislim da smo i sa ovom ''rezervnom'' ekipom tu sa Svajcarcima.Mozda i dobijemo,ako odbrana bas ne usere.I protiv Irske smo,kad nije bilo bitno, poslednju utakmicu u kvalifikacijama odigrali dobro,aj sad da ponovimo.
Moram priznati da sam još pod utiscima utakmice :)
Znate svi da je onu večer na utakmici Crna Gora vs Engleska u studio RTCG-a jedan od gostiju bio i Ljubomir Radanović,znamo takodje svi za njegov pogodak protiv Bugarske u zadnjim sekundama utakmice kao što je i Delibašić postigao protiv engleza,deja vu ;)
..evo video oba gola zajedno...
Andrija Delibašic i Ljubomir Radanović - Crna Gora vs Engleska i SFRJ vs Bugarska (deja vu)
http://www.youtube.com/watch?v=12SUIwzAC88
a kad vidim bataka u tim smrkne mi se, trebali bi jos jednog stopera za rezerve izmisliti, za kascelana si u pravu al ajde svidja mi se. podsjeca me na djalovica zna da trci:))) sve u svemu posle 2 ciklusa svidja mi se ekipa. legle su kockice kako treba samo je vremena trebalo, mislim iz ove perspektive i nismo mogli vise u prve kvalifikacije, isto treba lutanja da bi se sklopilo sve. pa klub kad uzme par novih igraca treba im dosta vremena da se uklope a treniraju svaki dan zajedno a ne reprezentacija koji imaju 10 treninga u godinu dana,
Hahaha koji sam ja stari panjat sjećam se ove utakmice ka da je juče bila a ne znam što sam ruča prekjuče.
Gledah sad snimak Vels - Svajcarska. Stvarno nisu zasluzili da idu u baraz, a ako ovako odigraju, cak ce Batak i drustvo da im daju pumpica. Nevjerovatno kako su lose odigrali mozda i odlucujucu utakmicu.
Sad procitah da se za baraz ne gleda FIFA rang lista nego UEFA koaficijent koji selekcija ima kroz rezultate u ciklusima za EP 2008,SP 2010 i ovom za EP 2012,a sad posto mi nismo ni ucestvovali u kv za EP 2008 (Srbija preuzela sva prava(ne vjerujem i obaveze) bivse drzave) vjerovatno cemo bit poslednji od 8 timova i bicemo podredjeni
Sad po grupama:
grupa A: Najvjerovatnije Turska(polufinalisti EP,vjerovatno povlasceni)
grupa B: Najvjerovatnije R.Irska(baraz za SP ispali,nisu igrali EP,vjerovatno podredjeni opet),kojim slucajem Jermenija da dobije u Dablinu definitivno podredjena
grupa C: Srbija bi mogla bit povlascena ako se neki rezultati potrefe,a Estonija bi bila na zacelju sa nama
grupa D: Francuska je favorit da bude prva ali ev drugo mjesto bi je lansiralo u zonu povlascenih,Bosni bi ovo bio drugi baraz uzastopno ali tesko da bi to bilo dovoljno za povlascene(osim da se plasiraju u baraz i mi i jermeni i estonija i npr belgija)
grupa E: Svedska ako pobijedi Holandiju je najbolja druga,a ako izgubi ili remizira vjerovatno ide u povlascene mada i nije imala neke strasne rezultate u ovom 6godisnjem ciklusu
grupa F: Nista odje gotovo nije,Grci ne smiju da izgube a gruzijci su jako opasni doma,svejedno ili Grcka ili Hrvatska da odu u baraz bice povlasceni(Grci su bili na oba prethodna prvenstva a hrvati su bili bum eura poslednjeg)
grupa G: Mi drugi,vjerovatno zbog propustenih kv 2008 i poslednji od 8,ali siguran sam da ce svi htjeti da nas izbjegnu
grupa H: Tu ko god da bude drugi,Portugal ili Danska najverovatnije ce biti najbolji drugi,jer tesko da ce Svedjani da dobiju Holandiju(oni kao i njemci nikoga ne pustaju),bez obzira u baraz bi Portugal bio Povlascen a za Dansku i nisam siguran dje bi zavrsila
grupa I: Mnogo vece sanse da bude druga ima Ceska koju su vec po novina svi zacrtali kao pozeljnog protivnika,mada nije imala neke rezultate pa pitanje bili usla u prvi sesir dok skoti bi definitivno bili podredjeni
Realna varijanta je,povlasceni da budu:Turska,Hrvatska,Svedska i Ceska Republika a podredjeni da budu: Srbija,Bosna i Hercegovina,Republika Irska i mi
najteza solucija bi bila: Francuska,Portugal,Svedska,Turska podredjeni: Srbija,Republika Irska,Hrvatska i mi
sa iznenadjenjima "manjih": Svedska,Hrvatska,Bosna i Hercegovina,Belgija podredjeni: Skotska,Jermenija,Estonija i mi
Kranjčar: Ako budem selektor Hrvatske,ne želim Crnu Goru u baražu
Zlatko Cico Kranjčar je na pragu novog posla- bivši selector Crne Gore je uz Igora Štimca glavni kandidat da naslijedi Slavena bilića na klupi reprezentacije Hrvatske, pišu tamošnji mediji. Bilić je na meti kritika hrvatske javnosti nakon poraza „kockastih“ od Grčke u Pireju (2:0). Mediji su Bilića nazvali „bivšim“, pošto je kolo prije kraja kvalifikacija daleko od direktnog plasmana za prvenstvo Evrope.
Potvrda se čeka na sjednici Izvršnog odbora HNS-a u srijedu popodne, dan poslije utakmice Hrvatska- Letonija. Ukoliko Izvršni odbor digne ruku za Krajnčara kome se daju veće šanse u odnosu na Štimca i iznenadnog favorita samog Slavena Bilića, Stanka Poklepovića, sudbina se može poigrati sa bivšim selektorom „hrabrih sokola“. Jer, postoji mogućnost da Hrvatska u eventualnom baražu izvuče Crnu Goru, pošto će „kockasti“ biti u povlašćenom šeširu prilikom žrijeba. Cico je juče za Dnevne novine rekao da ne želi da gleda taj film.
- Ako dođe do promjena u Hrvatskoj, ne bih želio meč sa Crnom Gorom u baražu. Crna Gora je kvalitetna reprezentacija, potvrda je stigla u ovim kvalifikacijama, pošto je ciklus završen ispred Bugarske i Švajcarske“, rekao je za Dnevne novine Cico Krajnčar.
Ne bih ja Bonju "odmarao". Nema ga od chega chuvat', a ni odmarati. Neka brani i tamo da se malo sam sa sobom vidi... Preloshe je izgledao onu noc na zagrijavanje, bash sam ga pratio... Pao je psihichki masu.
Malo o navijanju i himni nashoj. Kao shto se vidjelo, Englezi svoju pjevaju obavezno 5-6 puta tokom utakmice. Zashto $ever to ne radi?? Ionako nam repertoar nije suvishe raznovrstan a bar "Oj svijetlu" svi znamo otpjevat...
Sto ce, nije branio odavno na utakmice, ovi ga iz kluba ne pustaju da brani u prvi tim...
Sve igrace koji su poceli protiv Engleske + Basu bih odmorio. Nema potrebe ni Zverotic da igra iako nema kartona jer ih moze zaradit protiv Svajcarske pa posle mora da se cuva u baraz.
Ovako bih ja to.
----------bozovic-----------
--d.bozovic--adzic--batak--pejovic-- Dajgle nam odbranu bez SVIJA :)
--grbic--kascelan--drincic--cetkovic--
-----damjanovic---delibasic----
Zasto bi se pjevala himna na sjeveru ? Himna se pjeva prije pocetka meca i nema potrebe da se opet kasnije forsira na tribini. Himne nijesu za tribine, pa neka je englezi pjevaju.
Pa u nedostatku pjesama (koji je evidentan jako) mislim da bi nam dosta toga dobro došlo. Ne kažem da sad pjevamo "Jutros mi je ruža procvjetala" ali nam definitivno treba još pjesama... Evidentno je da se i navijači sami smore pjevajući 3 4 pjesme.
Bogami nemam ja ništa protiv 'Jutros mi je ruža procvjetala'.
:) Puštali su liberali na mitinge neku verziju u svoje pero - sa nekim elektro gej popom u pozadini (elektro gej pop u mojoj rečenici nema nikakve veze sa Veliborom Džomićem ili bilo kojim drugim crkvenim veliko ili malodostojnikom).