mislim da sam vidio u deltu pored bioskopa radnju sto prodaje takve stvari
Printable View
Đe bih mogao popravit slušalice?
Imam jedne Sonijeve, desna strana je počela da otkazuje, vjerovatno se cvikuje onaj kabl vidim to po podešavanju istog.
Nisu nešto sad vrijedne ali imam ih 4 godine i vazda su mi vrhunski radile, reko da ih popravim ako mogu.
Hvala!
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Gdje bi se mogao izučavati finski jezik, startujući od alfabeta, bukvalno?
Dje kupit adapter za hdmi za MacBook air? nema ni tehnomax ni multicom, ni quantom, ni bla-bla...
Icentar?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Možda ona prodavnica mobilnih telefona na ćošak ulice Slobode i šetališnog dijela Hercegovačke. Mislim da se zove gsm house. Nalazi se odmah pored radnje za optiku. Jednom sam kod njih uspio da popravim jednu slušalicu, kad je neđe kasnije druga bila problem rekli su da ne mogu da je poprave. Ali makar uzmu da vide mogu li nešto da urade.
Zna li neko đe ću nać dobro crijevo za nalivanje bašte? 3/4
25m dužine.
Kalija ima neko od 60€ al se presavija kad ga povučem. Tako da to otpada. Treba mi jako crijevo da se ne presavija, a da se u kolut može smotat.
Imao sam jedno 25-30 godina je staro, al je od sunca ispucalo pa bih ga zamijenio.
Ima li ko iskustva sa urastanjem noktiju, ali ne klasicnim spoljnim, nego nesto kao od nosenja krace obuce, pa je povrijedjen korijen nokta. Kod koga poc?
Pitanje vezano za netflix. Vidim suits na netflix kod nas nema bez sezona 8e10 i sta ja sad mogu tu. Osim da odjavim netflix raspali
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Mozes da instaliras vpn pa da ides preko US servera do netflixa. Ja sam gledala nekoliko stvari tako ali cesto mi se desavalo da mi stopira i javlja gresku kako je primijeceno da koristim vpn i da ga moram iskljuciti.
Da li mozda znate da li postoji da se kupi samo sjecivo za Nutribullet? Na netu pronalazim ovaj komplet, al mi case nista ne trebaju jer ih vec imam 3 ili 4 https://www.top-shop.me/brendovi/del...et-dodataka-ts
Inace, ko zeli da kupi ovo "cudo prirode", neka ne baca pare. Ja sam ga dobila, pa ajde sad...zao mi da ga bacim nakon godinu dana koristenja.
Ja sam na eBay kupio
Moje pitanje je da li djeca od 11 godina u Crnoj Gori sjede vezana u autosjedistu? Pretpostavljam da ima neka regulativa, ali u praksi, bar iz nekih primjera iz moje okoline ne vidim da se toliko koristi sjediste nakon recimo neke 7. godine. Znam da postoji neka vrsta booster-a, za kad dijete malo poraste, koji su prilicno ekonomicne opcije, ali nemam iskustva :D. Inace, sva podrska za vezivanje djece u sjedistu, stvarno mislim da je to najbolja moguca investicija, al opet, ne znam koliko je realno da dijete koristi jedno te isto sjediste 12 godina, pa s toga mozda bolje ici na ekonomicniju varijantu i uzeti takvo sjediste za velicinu od 0 do 25 kg :).
Isto da znam, nakon 5,6,7 godina sjede u busteru i to je to, nakon toga kao i odrasli, sjedište za 10godina mislim da i nema, bar kod nas ne.
Od jajeta, preko Isofix-a do 25kg, uzeli smo i još Lorelli do 36kg, jer je u visinu (onaj dio gdje treba da legne glavica) isofix prerasla. Nezgodno je jedini to što kad su manji, i često zaspu u kolima ova od 0-36kg nemaju podržavajući jastučić za glavu ili nemaju opciju da se podešava ugao na 2,3 pozicije kako bi im bilo udobnije (pa eventualno na to obrati pažnju). Generalno, previše razmišljamo o tome a suština je da djeca kad zaspu zaspali su i to može biti u nama nevjerovatnim pozicijama ali njima ne smeta :D
Sjedište za djecu je odlična stvar i mislim da dosta roditelja nije svjesna kakve posljedice mogu nastati ako djete voze u krilu na mjestu suvozača ili čak vozač vozi a dijete u krilu. Nisam pristalica toga ni po livadi a ne u gradu, u saobraćaju, biće vremena i za te stvari da se nauče. Daleko bilo airbag da se otvori i pri manjem udesu malo dijete bi moglo fino nagrditi.
Metak u čelo svima koji voze đecu u krilu naprijed i koji puštaju da im đecu voze u krilu naprijed...
Ti bi ti prvi zaskakali da im se desi nesto u saobracaj
Jesi li siguran da je uzeo armirano ? Ima.obicno zuto, to sam.ja prvi put greskom uzeo, eno ga lezi u supu ne koristim ga :D a ima zuto sa zelenim straftama, to ti je armirano, vjeruj mi ovo prakticno ne moze da se presavije.. bitno je samo kad ga prvu put razmotas, da ga ljepo rastegnes da ne ostane ispresavijan od fabrickog pakovanja.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Dje rekoste na stari da se vidi za akumulator za one autice?
Sve je stvar navike, ako se djeca naviknu od malena na pojas to im ostaje.
LM, ako neko trai dobro sjediste, Lorelli (nekadasnji Bertoni) nije neka marka, bar kad je u pitanju ostala djecija oprema (nisam siguran za siceve). Chicco, Foppapedretti, preskupi Stokke nude dobra rjesenja za siceve. FreeOn su jeftinija sjedista.
Mi smo za klinca uzeli Cybex, izhvalio ga je i ADAC tada, kosta je oko 300€ sa isofixom, 220€ model bez isofix-a. I drugog klinca sluzi dobro.
Šta pravite od kivija?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk