jeste...
*Cijena bioskopske ulaznice za filmove duže od 120 minuta se uvećava za 0,20€, dok se za filmove duže od 140 minuta uvećava za 0,50€.
Printable View
jeste...
*Cijena bioskopske ulaznice za filmove duže od 120 minuta se uvećava za 0,20€, dok se za filmove duže od 140 minuta uvećava za 0,50€.
Ima li kakav dobar film za nocas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakvi kriminalci, ne daj Boze Rose Red da budu davali nedje, bez gaca na guzicu bi iz sale izasa'
Kad su g*vna ugasila drzavne bioskope sad deru ovce...
za dvoje ispod 20€ filma nema.
Da nismo poltroni kao sto jesmo pa da ih bojokotujemo jedno mjesec dana, spustili bi cijene 100%
Pa ja u prosjeku i idem na filmove jednom mjesečno, ako ne i manje....gledam samo ono što mi se baš gleda, da ne mogu čekat' nekoliko mjeseci da izadje neki HD rip.
btw. pogledah konačno X-Men: Apocalypse
Ne kapiram uopšte toliki hejt po internetu za ovaj film, jeste da je najslabiji od trilogije First Class/Days of Future Past/Apocalypse, jeste da pati od sindroma Last Stand-a (previše likova, novi bitni a totalno nerazrađeni likovi koji jedva progovore par rečenica i čije pojavljivanje u filmu je uglavnom već prikazano u trejlerima, prije svega Psylocke, Angel, Jubilee koja čak i ne pokaže svoje moći), jeste da je Apocalypse mogao da bude malo veće mudo (nije dovoljno intimidating, uglavnom svoje moći manifestuje kroz druge mutante itd. u suštini je OK, ali obzirom da se radi o vjerovatno najvećem negativcu u X-Men univerzumu, kao da mu je nešto falilo)...ali opet, skroz solidan zabavan film, u rangu Civil War-a, a naravno bolji od BvS-a...nego što drug reče, ne može čovjek a da ne pomisli da je Disney počeo da kupuje većinu ovih jakih filmskih kritičara. Da se ne lažemo 90% na rotten je previše za Civil War, Apocalypse ima mizernih 47%, ali je ocjena publike zato 74%.
Đe 20 eura!? Ne moraš da kupuješ kokice, naćose,sokove i ostale zajebancije kod njih.
Ja idem često u Cineplexx, uglavnom utorkom kada su niže cijene. Kupimo 2 soka i kikiriki u Aromu, stavi žena u torbu i prođemo sa 10 eura. Toliko bi potrošio i da izađemo neđe na piće... :)
Karte jesu skupe, ali što rekoh isto toliko bi svako od nas potrošio u grad za dva sata, koliko traje film(jedino da se pije kafa a ja je ne pijem).
Svejedno, karte su preskupe, za nas standard a bioskopi tj audi i video uopste ne opravdavaju cijenu
Sve to u supermarket. :) Utorkom su karte 3 eura a 3D je 4 ili 4.2, nisam siguran. Žao mi je nas koji volimo filmove, za pojedine bi stavio cijenu 20 eura, jer većina uopšte ne dođe da gleda film. Dođu da se slikaju ili su čuli da se daje neki popularan film (kao skoro Star Wars), pokupuju tih zajebancija i grikalica za 15-20 eura, pa onda izađu na pola ili pričaju cijelo vrijeme. Onda ovi sad popularni dječiji rođendani u bioskopu, dovedu 15 đece, sa sve grickalicama i pićem, onda oni pričaju, šetaju po sali i sl. Roditelji i ne gledaju koji je film, važno je da budu u trendu i da đeci slave rođendan u Deltu, Cineplexx. Doveli su ih na film Saše Barona Koena (ovaj zadnji, ne mogu da se sjetim naziva), đe se glavni glumci zavuču u slonovsku vadžajnu , da bi muški slonovi posle pravili redaljku i svršavali po njima... i oni sve to gledaju. Zlatila se Kino Kultura, kupiš Koka Kolu od 2 litra i sjemenke i gledaš film normalno :).
meni su zadnji put pokvarili film debili koji pričaju i udaraju u sjedišta, a niđe nikog da opomene. i roditelji koji kupe djeci kartu da ih sklone sat, dva, zapalit.
A što će roditelji,moraju i oni mirno u šoping.. Bolje da gledaju film no da se drougiraju :D
jes jebote, tako mene bi juce na xmena, vjerova nijesam. ne shvatam kako osoblje cineplexa dozvoljava djeci od 4-5 god da gleda takav film jer kolko vidjoh ima i crtanih na repertoaru, mada i roditelji nista bolji, cus, xmen i sasu ludog koena da gledaju djeca, ahahhahaha, strasno. haos su radili juce, ja se izvikah 2x jer vise nijesam moga izdrzat i veli mi jedan 'ada pa mi smo dosli odje da se igramo' ahahahahahhaha! poslije uvodne scene neka mala pocela da place pa dolazili da je smiruju, inace mozda 45min pred kraj se culi nijesu jer ih osoblje smiri i dva momka sjedose do kraja filma.
Bas cesto idem, 2 puta sam imao problem sa stokom, jednom kedown rijesio jednom ja :D veoma jednostavno, okrenes se - kazes umukni vise magarce, cuje citava sala i od tog trenutka niko ne prica. Tragedija je sto se na taj nacin rjesavaju stvari, ali jbg.
najveci problem mi je bio sa verbalnim koji jede kokice kao da beton melje u usta sve puca naokolo :lol:
verbalni ne jede kokice, makar ne odavna vise, sem ako ne mislis na predzadnjega Dzejms Bonda kad smo ono bili davne 1963-e il tako nesto :p
To ti je greska
a znam, ko me nacera sa Blackom na film da idem, eeeeehhhh... :p Tad i nikad vise!
PS
https://youtu.be/CXDstfD9eJ0
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows
Preporuka isključivo za nostalgičare i fanove starog crtanog iz 80ih, koji su u stanju da isključe dobar dio mozga tokom gledanja filma :)
Čitav film mi je djelovao kao produžena epizoda starog crtanog - Rokstedi i Bibop fenomenalni, Krang odličan, Sekač odličan (nije više transformers Sekač) iako nedovoljno iskorišten i konačno pravi Foot Clan a ne oni plaćenici/teroristi iz prvog dijela. Ono što mi se posebno svidjelo što mi je sat i 40 prošlo a da ih nisam osjetio, plus što film ima totalno drugačiji ton od prvog dijela (kao da su ga potpuno iskulirali) i što ne shvata sebe za ozbiljno. I da, konačno je film o 4 kornjače mutanta a ne film o Megan Fox gdje trebaš prvih pola sata da čekaš da uopšte vidiš kornjače.
Dakle, nostalgičari - mozak na otavu i uživajte. Šteta prava što zarada nije baš najbolja i sumnjam da će biti dovoljna da odobre treći dio, ali Holivudu se ne zna nikad.
Воркрафт муви је скрпљен од израубованих холивудских клишеа,анемичних карактера (од којих су живљи они генерисани на рачунарским радним станицама),дијалога нивоа четрнаестогодишњака (који,руку на срце,и јесу најмаркантнија циљна група),близу па очајних масовних сцена и најгрђег краљевског пара евер:).
Препродаја треки-универзума са све Ајнштајн-Розеновим мостом прича је у причи,па су Клингонци тако обучени у Орке, а Уједињена Федерација Планета у Азерот.
Све остало су само нијансе...
znaci smece.
Mene je iznerviralo sto film bukvalno izgleda kao da su sastavili tri cetiri epizode neke serije i kao da su se trudili da sve smjeste u dva sata trajanja filma pa su izbacali sve sto se moze izbaciti.Trebalo je da ovo bude epski filma ali epike u njemu nema.
Pa rece Duncan Jones da je film skracen za nekih pola sata sto se definitivno vidi. Scene se orcima su bile najbolje u filmu, a ljudi su svi manje vise bili meh.
Meni film nije bio toliko los ali potpuno mi je jasno zasto se ljudima ne svidja.
Kao strastveni igrac Warcraft-a , dozivio sam takvo razocarenje sinoc. Film je smece a toliko sam hitio da bude na nivou Gospodara Prstenova. Film je toliko zbrzan, dijalozi su na nivou djece od 5 godina a efekti kao da im je budzet bio 500e.
Samo jedan podatak da je budzet prvog dijela LOTR bio 90 a Warcraft filma 160 USD. Pa sta je ucinio sa svim tim novcem grom ga ubio
Pazi, 160 mil USD im je budzet bio a glumacka ekipa ocajna, tako da na njih sigurno nisu potrosili.
Ne kazem da su losi losi efekti ali npr masovne tuce nije bilo bukvalno i izgledala je uzas, Humans su izgledali ocajno i njih su trebali nekako u CGI da odrade jer je ono bzv bilo.
Orkovi su odlicni bili stvano, oni detalji, svaka cast.
Pazi ja non stop uporedjujem sa LOTR gdje su efekti 2x bolji.
bolji, a LOTR filmovi izašli prije 15ag godina o.O
Не знам, нешто ми ту није јасно.
Како Питер Џексона не унајмише и мало озбиљнију екипу глумаца.
Да ми је знати у шта им је пошло 160 мил. Да се снимало у ЦГ знао бих да се некако Мило оградио ту али овако ми није јасно
Sent from my HTC One_M8
Independence day 2 klasicna ljetnja razbibriga slicno kao i prvi dio tona specijalnih efekata al za razliku od prvog dijela nista revolucionarno na tom polju, inace potencijalni treci dio bi mogao da bude bolji od ova dva ako ispostuju cliffanger koji su ostavili i da dadnu reziju nekome ko zna pored specijalnih efekata i pomalo price da ubaci
Индпенденс деј 2,
можда,кажем можда,већ сада најозбиљнији кандидат за најгори филм године.
Sto si tice Independence day 2 dugo necu moci prezaliti 5.40 eur x 2 i bezveze bacenih 2h gledajuci milion CGI i isto toliko vanzemaljskih letjelica.A pricu ne bih komentarisao.
Imam dvije karte za Dan nezavisnosti 2 u 20:00, ako hoće neko da ide neka se javi (naravno za dž). Moram u sledećih pola sata da javim, ko će umjesto mene da ide.
Suicide Squad treceg avgusta...
http://www.cineplexx.me/Content.Node...quad.sr-me.php
Фром Бијонд...танко...ипак:
https://vimeo.com/18106664
ne bacate pare na Suicide Squad. sramota me.
Radnja filma je toliko glupa da je to neopisivo, kao da je neko pisao scenario zadnji dan pred kontrolni.