Je li besplatan ulaz :)
Printable View
Je li besplatan ulaz :)
Ovo mi se 6-0 ne svidja nikako! Bice teska utakmica, mada ako ih nacnemo u prvih 20 min. bice ...
Zbog svoje građe i konstitucije Bećiraj je dobio nadimak u javnosti "terminator".
- Vjerujte mi da sam ovakav prirodno. :eek: Ne znam jesam li dva ili tri puta u životu otišao u teretanu. Jedino u slučajevima kada je to bilo sa klubom, u cilju što bolje fizičke kondicije. Odrastao sam blizu Peći na selu, a ne u gradu. Radio sam uz oca, pomagao mu oko svih kućnih poslova. To je vjerovatno uticalo da izgledam krupnije i snažnije u odnosu na svoje vršnjake.
Neću imati problema zbog igranja za crnogorsku reprezentaciju
Sjajne partije u dresu Budućnosti natjerale su i čelnike FSCG da korpuletnog napadača pozovu i za mladu reprezentaciju "crvenih". Bećiraj je 5.maja napunio 20 godina tako da ima pravo da igra i za naredni ciklus kvalifikacija.
- Dobro sam razmislio o svemu kada mi je stigao poziv iz FSCG. Konstultovao sam se sa nekim ljudima, sa porodicom. Mislim da je to dobro za mene, trebaju mi jače utakmice. Šta će biti dalje vidjećemo. Po nekim najavama Kosovo bi za dvije godine trebao da postane član UEFA-e, onda ću još jednom razmislitii vidjeti i za koju reprezentaciju da igram.
Da na jesen uslijedi poziv selektora Filipovića da li bi ga prihvatio ?
- Sigurno da bi mi bila čast da igram sa Vučinićem, Simonom Vukčevićem, Jovetićem ali mislim da je o tome rano govoriti. Kažem morao bih da razmislim jer mogućnost da igram za mladu selekciju mi daje šansu da možda mogu negdje u budućnosti i da igram i za kosovsku reprezentaciju. Ipak teško je odbiti mogućnost da igrate sa takvim igračima kao što ima crnogorska reprezentacija.
Ljudina. Svaka mu cast.
p.s. ONAKAV je 'prirodno'?
a jes vala...choek ipo...
Ima ljudi sto i prirodno onako izgledaju,ziva istina
Mada je on stvarno dobar sto se toga tice. Ma, kao Rooney je. Jos da igra za nas A tim...
ma nek barem zaigra za u21 pa jos vise da zavoli MNE i mozda mu se nadje koja cura ako nema i tako se navikne i nadati se dace i za A repku igrati
Ma zecanku da mu uvalimo,pa da dobije vezu sa Crnom Gorom i to je to,zavrsen posa'
Napad
17. Filip Kasalica Hajduk Kula(SRB)
18. Milenko Nerić Mogren
19. Bogdan Bogdanović Palilulac (SRB)
gdje je on???
Kada ce biti sledece utakmice i protiv koga?
No passport - no martini, humm, I mean playing.
Sledeca u Utorak 20h, dolazi mighty Kazakistan.
"Sto bi sa Stjepanovicem, Cetkovicem, Markovicem itd?"
for the new qualifiaction u21 they will be to old, so there are only players there who are able to play the qualification
Vratio se Fatic a toliko se prasine diglo oko njega :)
Meni su najjaci oni koji su ginuli u ime njegove odbrane.
aj da ponovim pitanje jos jednom, ima li ko namjeru da snima sjutrasnji mec i da ga okaci na rapid, bio bih mu vrlo zahvalan
Ja bih rado da imam tehnickih mogucnosti...
Jedino mi smeta u novine ovih dana sto nasi samo misle o mechu sa Rumunima,da je srece da samo o Kazahstanu misle,jer ipak ova utakmica je da kazem,obavezna za dobit...a tamo(Bukurest) treba ic rastereceno
ja cu da snimin, ko svaku igru,!
samo jos ne snam kako se stava na youtube....
stjepanovic je dao 1 gol/7 utakmize ...........marko cetkovic 6 utaktimza nijedan gol
kako to ide?
Evo vidjeh da nece bit prenosa na RTCG (mech sa Rumunijom)! Bruka!
haha, pa sa prenosima gostovanja našeg nacionalnog tima se oprostite :D
utakmica u Estoniji je koštala, ako se ne varam, oko pet hiljada eura, što je desetak puta jeftinije od recimo prenosa kad igra Srbija...
brukaaaaa
ali mozda ce imati prenos preko interneta bezplatno.........dati cu vam adresu!
E ovo je stvarno bruka i sramota. Kad RTCG nema para, sto koji k.... ne daju nekoj privatnoj televiziji da prenosi meceve reprezentacije, kao sto je PINK u Srbiji!
Ljudi moji, ukljucite mozgove. Ako prenos nije isplativ, niko ga nece realizovati. RTCG ima malo vise komercijalni karakter nego sto smo to navikli, a od kad imaju frku sa pretplatama i nisu bas u stanju da nam tek tako udovoljaju u svemu. Evo, pogledajte sto se desava sa prenosima skupstine. Privatne televizije mogu otkupiti pravo prenosa, ali evo, pitam se zasto to ne cine.. :)
koliko kosta karta za sjutra?
Cini mi se 2,3 i 5.
ako nisu na trebovanje........
ako nekome budu trebale za sjever, moze uzeti karte u Switch lokal (prvi lokal do NLB banke kad se milenijum predje) isto su 2e, i karte se uzimaju od organizacije navijaca reprezentacije, a ne od posranih tapkarosa, karte ce bit od 17h u Switchu
na dvd......njemacke......preko msn dati posalem???