ni 1000 ljudi
Printable View
Kad se Simon povrijedio :(
Ajmo, strucnjaci, komentarisite sad trenera, a ne kad se zavrsi utakmica. Lako je general bit poslije bitke.
Šta da komentarišem,čovjeka koji ne zna dva padeža i priča u nominativu i ponekad vokativu,daj nemoj da udaraš kontru tamo gdje je najtvrđe...odgovorno tvrdim da smo bolji bez Simona,ovakovog kakav je sad,sa onim Simonom od prije dvije godine u Partizanu bi bili bolji,ali sad smo bolji bez njega,zalije mi je Ćetkovića...i odmah da ti kažem,mnogo smo se povukli....
uzas kako ne mozemo loptu bar 10 sekundi da drzimo u nogama...
Kako nam je odbrana fino reagovala kod gola
Bjese li ono PENAL il se meni ucinjela ruka? A Grgur nesretni pored 2 replaya ne progovara , no Jovetic ovo Jovetic ono.... BLAH
Ne može da vodi reprezentaciju neko kome je najveći uspjeh to što je igrao libera u Radu u staroj Jugoslaviji,sve se mijenja,fudbal pogotovo...Kako on može da bude autoritet Jovetiću ili npr.Zverotiću koji u ovom uzrastu moraju da poznaju fudbalsku taktiku do detalja da bi mogli da igraju na vrhunskom nivou.Ja ne moram da pričam i pišem školski pravilno,pogotovo ne na forumu i pogotovo što ne zauzimam neku funkciju,Dejo Savićević može da bude predsjednik FSCG i možeda sjedi na klupi bilo koje selekcije zato što je prošao sito i rešeto i Kapela i Sakija i zato što je bio majstor i zato može da priča o fudbalu i sa jednim padežom,ali Duško Vlaisavljević,nemoj da se šalimo,Duško i Šurda,legende crnogorskih terena u odijelima predvode crnogorsku reprezentaciju...mnogo se zajebavamo,naš crni humor je crnji od britanskog...I lijepo sam reako,mnogo smo se povukli,mlade selekcije portugala su uvijek bile zajebantske,igraju na štos i zabavljaju publiku,da imamo malo muda pa da ih stisnemo,dobro bi bilo...još jednom vam kažem,mislim da će Jovetić biti jedan od onih rijetkih vrhunskih igrača koji neće vidjeti svjetsko prvenstvo...
Cista ruka !!! Sudija je bio na pravom mjestu,vidio je 100 % ,al jbg lopov jedan :mad:
O Simonu mogu da ti napišem mnogo toga,ali on će biti vrhunski igrač sa 25 godina i kasnije,sad ne može jer nema glavu za to...koliko god nam valja naprijed,toliko je neu potrebljiv u defanzivi,mnogo pokušava da pokaže,uvijek se okazuje i to je mač sa dvije oštrice...Ja nijesam rekao da je Simon loš,samo kažem da nam sada ne može pomoći,više nam je odmogao protiv Engleza npr. direktan je krivac za drugi gol...ali dobro ti možda voliš kad neko preskače loptu,meni se više sviđa kad je neko konkretan...
Kako se ti nalupa sve ti prosto. Provjeri gdje je igrao Sven-Göran Eriksson a garant je los trener.
kako je ocajna ova odbrana. fatic uzasno igra.
Grozota :(
Poceli su ovi mladi pomalo i da nas brukaju...
Auuuuuuuuu BRUKE!!! :mad: 0:4 :confused::trashcom:
Bolje im je da budu igrali "kako Bog zapovjeda" kad ja dođem na jednu utakmicu reprezentacije inače...:twisted:
pogled selektora..blagoteleci..
E ovi nasi stvarno pojma nemaju ...
bruka da je onaj nepismeni covjek selektor.. povrh toga, jos mu na kola stoji naljepnica scg.