Dje si NoLimite?? Ajde stavljaj, jos malo vremena ima :D
i @Splinter99 ??
Printable View
Moze li neko od moderatora (@starwalker bi to najbolje :D) da Doverovu fotku prebaci na pravi servis; ona je sad na i.postimag a ne na postimages.org, i ne vidi se dok se ne klikne
Aj otvarajte to glasanje. By the way, ko ce sad cekat 7 dana za konacan resultat glasanja? :joy:
Glasanje startuje u ponoć ;)
Kako volite da komplikujete... :D
Sa tapatalka se ne vidi poll...
^
Da dodamo malo dramatičnosti i neizvjesnosti :D
Ben Dover nijesam skontala sto si fotkao :D Imala sam nekoliko favorita i bas mi je bilo tesko odluciti...Ben Dover ni u ludilu ne bih skontala a nije da nijesam pokusavala:D a Low-key me je baš baš oduševio ali sam se odlucila za ssaajjkkoovv ekosistem....djelovalo mi je da je neko ostrvo rijecno sa ladjom....a znam da nije :D
Inace Djuka, toranj na avali? Ne kontam kako ej covjek provalio
Antaresov senzibilitet. :thumbsup:
Meni je izbor bio izmedju Low Keya i djuke, obje odlicne, samo mi je djukina vise legla :)
Evo dok se glasanje zahuktava jedna od juče... Nije baš odozgo ali eto...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c8a7dd4427.jpg
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Lijep ambijent nekog restorana ?
Kako da nadjem glasanje, nema preko TT? [emoji58]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikako. Jedino da otvoris web varijantu - mozes i iz TT - na tri tackice u gornjem desnom uglu pa Web View. Moras se logovati da bi glasao.
Kad hocu da kopiram temu gdje su fotke i glasanje nista mi se ne kopira, nikakav link do teme. Mozda je do mene.
Napeto, napeto. Loki i Antrax izjednačeno :D
Mrtva trka. Mada...ljepse bi bilo da je vise glasaca...
Nijesam zadovoljan. 10 thanks a 1 glas. Nema smisla. [emoji23]
E blago meni sa TT.Osjećam se ka Tripleta na Starom Aerodromu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Neznavenom meni (crnjak mi da listam sad), zar nije više uslov za glas lajk ispod fotke ili?